• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

dlkkydlntpl dlkkydlntpl amanda amaaaannn idrar testi silik çıkmış... hayır lı olsun tatlım. Gönlüne göre olsun herşey 🤲🏻
hanımlar hayırlı kandiller hepimize. Rabbimbizim için hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin.
Burda saat 6:30 uyuyamadım stresten 2 saat sonra transfer var çocuk gibi heyecandan karnımmağrıyor.
Bılemedım cnm suan ıns vardır hayırlısı olsun ıns sende sakın ol sıkısık olmak zor oluyo bıraz sakın ol kasma kendını allahın ıznıylr bebısler gelcek kucaklarımıza

dlkkydlntpl dlkkydlntpl amanda amaaaannn idrar testi silik çıkmış... hayır lı olsun tatlım. Gönlüne göre olsun herşey 🤲🏻
hanımlar hayırlı kandiller hepimize. Rabbimbizim için hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin.
Burda saat 6:30 uyuyamadım stresten 2 saat sonra transfer var çocuk gibi heyecandan karnımmağrıyor.
Al bebişlerini gel bakalım :)

Kızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadı 😔 umarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur ♥
😞 hayırlısı canım. Elden gelen birşey olmuyor. En kısa zamanda toparlanıp tekrar deneyeceğiz. Kısmet bebeğimiz inşallah vakti gelince bizimle olacak. ❤

Kızlar az önce sağ kasıgıma sancı gırdı wc gıderken test deneyeyım dedım sılık cıktı bu ıgne etkısı gecmedımı hala ki ben anlamadım 16 martta 5.gun 2 tane embrıyo transfer oldum
😍😍çizgi var hadi inşallah kanda da görürsün cnm. Şimdiden hayırlı olsun 🙏

Doktorum ayın 31 inde gel dedi alttan bakılcakmış hiç istemiyorum alttan bakılmasını.. Durumlar malum virüsten dolayı burda Bi doktora çıkabileceğini söyledi.. Bende intralipid serumu reçete ettirdim. İlaçlara ful devam..

Kızlar az önce sağ kasıgıma sancı gırdı wc gıderken test deneyeyım dedım sılık cıktı bu ıgne etkısı gecmedımı hala ki ben anlamadım 16 martta 5.gun 2 tane embrıyo transfer oldum

İnşallah olumludur ama çok erken değil mi daha? Ben de 16 martta iki embriyo transferi oldum da ondan söylüyorum benim cumartesi kan vermem gerekiyor ama cuma günü vermeyi düşünüyorum :KK48:

İnşallah olumludur ama çok erken değil mi daha? Ben de 16 martta iki embriyo transferi oldum da ondan söylüyorum benim cumartesi kan vermem gerekiyor ama cuma günü vermeyi düşünüyorum :KK48:
Bilmiyorum cnm benım bebekler erken mı betaları salgılamaya basladı banada erken geldı bılmym kafam karısık 😀

Hayir canim sart degil ani hareketler disinda nasil istiyorsan oyle yatabilirsin.
Nasıl yattığın hiç önemli değil embriyo damla kadar bişey şu an yüzüstü de yatsan onu etkilemez canım 🙂
Hosgeldiniz😊bende korkuyordum ama dr um anlatti guzelce , hicbir sorun yok.Dönebiliriz , oksurebiliriz ,sadece ıkınmak yok ve agir kaldirmak yok
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız 🤗

Back