- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.921
Benimde ilk denememde sağolsun eşim herkese duyurmuştu ikizler olacak diye..bu mutluluk kürtajla sonlandı, hayır üzüntünü geçiyorsun bi de millete neden kürtaj olduğunu anlatıyorsun.2. Denememde eşime 3 aya kadar kimseye söyleme diye tembihledim.. ben dayanamadım sadece anneme söyledim duasını almak için.2. Den kızım oldu elhamdülillah. Bu 3. Tedavimde yine kimseyle paylaşmak istemiyorumçok çok erken yapılan testlerin bı anlamı yokkı , yine çok ümit baglamayın tabi kanda da çıkmayabılır ama benim de 5 gun embrıyosu 7.gun testinde falan negatifti 10.gün testinde silik 11.günde silik 12 gun kanda 43 çıktı . Kan da çok bısey ıfade etmıyor . Daha bunun tutunacak mı dusecek mı beta artacakmı , kese olusacakmı hadı oluştı kalbı atacak mı derdı var . 3 ay kımseye soylemeyın bıle pozitif olursa benden tavsıye . Ben , safım ; gittim kanda 43 çıktığı gibi sülaleye söyledim kutladık falan . allahım ne tecrubesız ne aptalmısım
Evet çoğu kişide duydum 7.gün erken diye yani testte çıkmayınca kimse umutsuz olmasın canım kimisinde erken kimisinde geç görünüyor7.gün test yaptım çıkmadı yazmışsın ondan dedim canım.
Çok sağol canım. Ani hareketler yapmamaya calısıyorum. Kısa yürüyüşler yapıyorum .Yavas modda. Tsmam canım dikkat ederşm onları yemeye.inşallah dileyen isteyen herkez bir an önce bebeğine kavusurKelebekler geldi vallahi harikaa var kc çok mutlu oldum. Dikkat et olur mu asla çok gezme uykuna dikkat et evde yürü.benim ilki tuttu çok hareketliydim düştü. Şimdi inşallah Allah'ın izniyle tutsun. Kuru dut çiğ kabak çekirdeği belli oranda yemeye çalış
Aptal değilmişsin arkadasım sadece cok heyecanlıymışsın. Nerden bilebilirdin ki olacakları..çok çok erken yapılan testlerin bı anlamı yokkı , yine çok ümit baglamayın tabi kanda da çıkmayabılır ama benim de 5 gun embrıyosu 7.gun testinde falan negatifti 10.gün testinde silik 11.günde silik 12 gun kanda 43 çıktı . Kan da çok bısey ıfade etmıyor . Daha bunun tutunacak mı dusecek mı beta artacakmı , kese olusacakmı hadı oluştı kalbı atacak mı derdı var . 3 ay kımseye soylemeyın bıle pozitif olursa benden tavsıye . Ben , safım ; gittim kanda 43 çıktığı gibi sülaleye söyledim kutladık falan . allahım ne tecrubesız ne aptalmısım
evet çok heyecanlı çok tecrübesizÇok sağol canım. Ani hareketler yapmamaya calısıyorum. Kısa yürüyüşler yapıyorum .Yavas modda. Tsmam canım dikkat ederşm onları yemeye.inşallah dileyen isteyen herkez bir an önce bebeğine kavusur
Aptal değilmişsin arkadasım sadece cok heyecanlıymışsın. Nerden bilebilirdin ki olacakları..
üzülmeee lütfenevet çok heyecanlı çok tecrübesizilk bebeğim olacakti daha önce hiç yaşamadım kimsede de görmedim ne bileyim ben düşük olduğunu betanın cuma günü sela verilirken öğrenmiştim bebeğimin selası diye ağladığımı hatırlıyorum hey gidi günler. onca bekledım dıger transferi aşkla, şimdide virüs var gelmeyin iptal, ilaçları bırakın dıyorlar kader.. çok acımasız
Ya sorma psikolojisi bozuluyor insanın zaten yeterince derdimiz sıkıntımız var.Hee anladi m sağlık olsun inşallah su corona belasindan kurtulalım da
Ben bugun dayanamadim ve aldim bir test , pazartesi veya sali yapicam sanirimİnşallah canım eşim 25ine kadar bekle diye ısrarcı ama ben duramam herhalde imternetten gebelik testi alıp 8 gün yapmaya başlayayım diyorum :)
Aynı fikirdeyim canım yapınca sonucu paylaş bizimle de lütfen umarım güzel haberlerini alırız. Bende kan sonucunu beklerken Bi fikrim olsun istiyorum :)Ben bugun dayanamadim ve aldim bir test , pazartesi veya sali yapicam sanirimbir yanim cok korkuyor ama hastaneden negatif duymak istemiyorum en azindan fikrim olsun
Hayırlı olsun canım benim kaçıncı günün bugün değerin artacaktır kalbini ferah tut sen bebeğin seninle olacak inşallah. :) Allah tamamını erdirsin.Bugun kan verdim kızlar 2.gun embriyosuydu 30 cikmis deger.Biraz dusuk artmasini beklicez sali tekrar vercem.Guzel enerjilerinizi dualarinizi bekliyorum
Hayırlı olsun kaçıncı günündüBugun kan verdim kızlar 2.gun embriyosuydu 30 cikmis deger.Biraz dusuk artmasini beklicez sali tekrar vercem.Guzel enerjilerinizi dualarinizi bekliyorum
13.gundu.7sinde transfer oldumHayırlı olsun kaçıncı günündü
amin cok tesekkur ederim hep su zor gunlerde bana moral olsun dedim ve inandim.insallah devami gelirHayırlı olsun canım benim kaçıncı günün bugün değerin artacaktır kalbini ferah tut sen bebeğin seninle olacak inşallah. :) Allah tamamını erdirsin.
gayet guzel artmissDoktorum bana Gözün aydın dedi bugün içinde kan vermemi istedi sonra randevuya çağıracam dedi. 11. gün 1.kan testi 102.30 du bugün 13.gün 2. Kan testi 290.90 güzel artmış demiDoktoruma yarın söylicem
kıyamam yaevet çok heyecanlı çok tecrübesizilk bebeğim olacakti daha önce hiç yaşamadım kimsede de görmedim ne bileyim ben düşük olduğunu betanın cuma günü sela verilirken öğrenmiştim bebeğimin selası diye ağladığımı hatırlıyorum hey gidi günler. onca bekledım dıger transferi aşkla, şimdide virüs var gelmeyin iptal, ilaçları bırakın dıyorlar kader.. çok acımasız
Hayırlı olsun canim❤Bugun kan verdim kızlar 2.gun embriyosuydu 30 cikmis deger.Biraz dusuk artmasini beklicez sali tekrar vercem.Guzel enerjilerinizi dualarinizi bekliyorum
Doktorum bana Gözün aydın dedi bugün içinde kan vermemi istedi sonra randevuya çağıracam dedi. 11. gün 1.kan testi 102.30 du bugün 13.gün 2. Kan testi 290.90 güzel artmış demiDoktoruma yarın söylicem
Maşallah canım çok gğzelDoktorum bana Gözün aydın dedi bugün içinde kan vermemi istedi sonra randevuya çağıracam dedi. 11. gün 1.kan testi 102.30 du bugün 13.gün 2. Kan testi 290.90 güzel artmış demiDoktoruma yarın söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?