• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

hay allah ya üzüldüm çok. hayal kırıklıgı zor gercekten ama bu yol da zor. vazgecmeden devam edecegız. allahım yardımcınız olsun
Amin canım hakkimızda hayırlısı istedim ülkece şu büyük sorunu da atlatsak bi de Elazığ deprem bölgesi sıkıntılarımız hiç bitmedi bu sıkıntı içinde hep yüreğim ağzımda geçti zaten çok umutlu diildim bu yüzden artık rabbim be zaman nasip ettiyse ozaman olacak umarım sizler mutlu haberler alırsınız

Allahim yardim etsin , yasadiklarin cok zormus gerkten .Ama artik en guzel gunler bizim olacak 💕😊
Inşallah canım, bir tane 8 yaşında oğlum var,onun sevgisiyle tutundum hayata, yoksa atlatamazdım..Kardeşi olsun diye çok uğraştık, inşallah sağlıklı bir kardeşi olur..Inşallah bu yolda hepimiz güzel sonuçlar alır mutlu oluruz.

Amin canım hakkimızda hayırlısı istedim ülkece şu büyük sorunu da atlatsak bi de Elazığ deprem bölgesi sıkıntılarımız hiç bitmedi bu sıkıntı içinde hep yüreğim ağzımda geçti zaten çok umutlu diildim bu yüzden artık rabbim be zaman nasip ettiyse ozaman olacak umarım sizler mutlu haberler alırsınız
Allah yardımcın olsun canım, o kadar tedavi ilaçtan sonra zordur eminim .Inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur.

Jel kullanıyorum ya akıntıyı ona bağlıyorum ben tam anlamıyorum daha doğrusu :)) aynen ayaklarım buz gibi ama bir anda terliyorum da çözemedim. Böyle adet olacakmış hissi var hep çok korkuyorum
Hepimiz ayni korkulari yaşıyoruz cok zor gerçekten :( allah yardımcımız olsun sen de fazla dusunmemeye çalış, adet belirtileri güzel insallah tutunuyordur

Hepimiz ayni korkulari yaşıyoruz cok zor gerçekten :( allah yardımcımız olsun sen de fazla dusunmemeye çalış, adet belirtileri güzel insallah tutunuyordur
İnşallah canım eşim 25ine kadar bekle diye ısrarcı ama ben duramam herhalde imternetten gebelik testi alıp 8 gün yapmaya başlayayım diyorum :)

Kızlar çift çizgi gördüm umutlandım ilk testim 12. Gün 64 ikiye katlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum bugün yani 2 gün sonrası maalesef düşmüş kan değerim 24 e kimyasalmış önce umut sonra hayal kırıklığı en zor olanı :KK43: bu yüzden bence kimse idrar baktırmasın bırakın akışına allah bekleyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın
Ben de seni arıyodum ne yaptın dıye . Tahmın etmiştim demiştim sana hazırlıklı ol diye bu adar düşük oldu mu toplaması çok zor :( benim düşmemişti az az artmıştı . Öyle olsaydı kimyasal olup düşseydi diye allaha yalvarıyosun beterın beteri var . Ama sana uzulme diye teselli vermicem bana verirlerdi cinnet gecirirdim herkes acıısnı yasasın bırakın ya.

5 yumurta olustu. hepsi döllendi. 2 tanesı 5. gun donduruldu. 1 tanesı 6. gun donduruldu. 2 tane 5. gun embrıyosu transfer edıldı. tuttu allahın ıznıyle
Kelebekler geldi vallahi harikaa var kc çok mutlu oldum. Dikkat et olur mu asla çok gezme uykuna dikkat et evde yürü.benim ilki tuttu çok hareketliydim düştü. Şimdi inşallah Allah'ın izniyle tutsun. Kuru dut çiğ kabak çekirdeği belli oranda yemeye çalış

İnan bende var gibi hissediyorum ama bir yandanda test beni üzdü işte
çok çok erken yapılan testlerin bı anlamı yokkı , yine çok ümit baglamayın tabi kanda da çıkmayabılır ama benim de 5 gun embrıyosu 7.gun testinde falan negatifti 10.gün testinde silik 11.günde silik 12 gun kanda 43 çıktı . Kan da çok bısey ıfade etmıyor . Daha bunun tutunacak mı dusecek mı beta artacakmı , kese olusacakmı hadı oluştı kalbı atacak mı derdı var . 3 ay kımseye soylemeyın bıle pozitif olursa benden tavsıye . Ben , safım ; gittim kanda 43 çıktığı gibi sülaleye söyledim kutladık falan . allahım ne tecrubesız ne aptalmısım :(

Back