• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Maşallah hemşehrim,çok net çıkmış, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bir an önce ben de başlayıp bu sonuçu görmek istiyorum. Eşimi zor ikna etmiştim, genetik testin sonucunu bekliyoruz derken bu virüs çıktı, yaş geçiyor, bu yaz tayin çıkacak, o kadar içim sıkılıyor ki bağıra bağıra ağlayasım var.insallah ülkemiz de biz de bu sıkıntıları atlatırız bir an önce..Sizin pozitif sonuclariniz mutluluk veriyor.
çok ama çok tesekkür ederim.sizi o kadar ıyı anlıyorum ki.. ama nolur sıkmayın canınızı. gercekten herseyın zaamnı var. benım basıma gelenlerı duysanız hep bı engelle karsılastım ama hep. tedavım yarım kaldı tedavı oldum yumurta dollenmedı. transfer oldum tutmadı.daha baska birsürü.. inşallah sımdı sonuna kadar saglıkla ılerler. duamda olacaksınız ınsallah en kısa zamanda sizinde güzel haberınızı alırız.

Furkan bey oyle olmadini uygun gordu demek, istanbul tup bebegi aradim biz tum onlemleri aldik tedavilerimiz devam dedi, memorial da ayni sekilde bi acibademi aricam simdi
Furkan bey acıbadem altunizadeyle çalışıyor kendisiyle ilgili olmadığını bakanlığın kanser ve acil vakalar dışı tedavileri iptal ettiğini söyledi.

çok ama çok tesekkür ederim.sizi o kadar ıyı anlıyorum ki.. ama nolur sıkmayın canınızı. gercekten herseyın zaamnı var. benım basıma gelenlerı duysanız hep bı engelle karsılastım ama hep. tedavım yarım kaldı tedavı oldum yumurta dollenmedı. transfer oldum tutmadı.daha baska birsürü.. inşallah sımdı sonuna kadar saglıkla ılerler. duamda olacaksınız ınsallah en kısa zamanda sizinde güzel haberınızı alırız.
Inanki ben de çok zor şeyler yaşadım, 3 tane bebeğim karnımda öldü 3 kere kürtaj oldum,bir tane bebeğim doğdu hasta doğdu, hamilelikte yaşadığım sıkıntıları anlatmaya kelimeler yetmez,9 ay kan sulandırıcı iğne kullandım ,yaptırmadigimiz test kalmadı ama malesef hasta doğdu ve 7 buçuk ay yaşadı, beşiğinde öldü.O yüzden ben de artık güzel günler görmek istiyorum.Allah nasip eder inşallah.

Burda yazılanlar gibi kasık ağrısı falan yaşadım herhalde adet olucam dedim kanama hiç yaşamadım 7.gün test yaptım çıkmadı 8.gün yaptım onda gördüm silik çizgiyi sonra 11.günde test günümdü ama insanın kalbine doğuyor gibi bişe bence ben hep hissettim tutacak diye inşallah sizde güzel haber alırsınız
7.gün test yaptım çıkmadı yazmışsın ondan dedim canım.

Inanki ben de çok zor şeyler yaşadım, 3 tane bebeğim karnımda öldü 3 kere kürtaj oldum,bir tane bebeğim doğdu hasta doğdu, hamilelikte yaşadığım sıkıntıları anlatmaya kelimeler yetmez,9 ay kan sulandırıcı iğne kullandım ,yaptırmadigimiz test kalmadı ama malesef hasta doğdu ve 7 buçuk ay yaşadı, beşiğinde öldü.O yüzden ben de artık güzel günler görmek istiyorum.Allah nasip eder inşallah.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz

Kızlar çift çizgi gördüm umutlandım ilk testim 12. Gün 64 ikiye katlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum bugün yani 2 gün sonrası maalesef düşmüş kan değerim 24 e kimyasalmış önce umut sonra hayal kırıklığı en zor olanı :( bu yüzden bence kimse idrar baktırmasın bırakın akışına allah bekleyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın

ooouuu canım benım neler yasamıssın. allahım sabır versın. bebeğin şefaatçin olacak ınsallah. cok zor olmalı cok.yaşadıklarına ben dayanamazdım. :(( üzüldüm. hemde cok. ama. güzel günler gelecegıne ınancım hep var.. senın ıcınde gelecek guzel gunler

Kızlar çift çizgi gördüm umutlandım ilk testim 12. Gün 64 ikiye katlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum bugün yani 2 gün sonrası maalesef düşmüş kan değerim 24 e kimyasalmış önce umut sonra hayal kırıklığı en zor olanı :KK43: bu yüzden bence kimse idrar baktırmasın bırakın akışına allah bekleyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın
Çok üzüldüm canım inşallah tez zaman da tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Allahim yardim etsin , yasadiklarin cok zormus gerkten .Ama artik en guzel gunler bizim olacak 💕😊

Kızlar çift çizgi gördüm umutlandım ilk testim 12. Gün 64 ikiye katlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum bugün yani 2 gün sonrası maalesef düşmüş kan değerim 24 e kimyasalmış önce umut sonra hayal kırıklığı en zor olanı :KK43: bu yüzden bence kimse idrar baktırmasın bırakın akışına allah bekleyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın
hay allah ya üzüldüm çok. hayal kırıklıgı zor gercekten ama bu yol da zor. vazgecmeden devam edecegız. allahım yardımcınız olsun

Back