- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.901
Amin canım hakkimızda hayırlısı istedim ülkece şu büyük sorunu da atlatsak bi de Elazığ deprem bölgesi sıkıntılarımız hiç bitmedi bu sıkıntı içinde hep yüreğim ağzımda geçti zaten çok umutlu diildim bu yüzden artık rabbim be zaman nasip ettiyse ozaman olacak umarım sizler mutlu haberler alırsınızhay allah ya üzüldüm çok. hayal kırıklıgı zor gercekten ama bu yol da zor. vazgecmeden devam edecegız. allahım yardımcınız olsun
Inşallah canım, bir tane 8 yaşında oğlum var,onun sevgisiyle tutundum hayata, yoksa atlatamazdım..Kardeşi olsun diye çok uğraştık, inşallah sağlıklı bir kardeşi olur..Inşallah bu yolda hepimiz güzel sonuçlar alır mutlu oluruz.Allahim yardim etsin , yasadiklarin cok zormus gerkten .Ama artik en guzel gunler bizim olacak
Umarım canım tek umudum eabbime sığındım hayırlısını versin sizin de gönlünüze göre versin inşallahÇok üzüldüm canım inşallah tez zaman da tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Allah yardımcın olsun canım, o kadar tedavi ilaçtan sonra zordur eminim .Inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur.Amin canım hakkimızda hayırlısı istedim ülkece şu büyük sorunu da atlatsak bi de Elazığ deprem bölgesi sıkıntılarımız hiç bitmedi bu sıkıntı içinde hep yüreğim ağzımda geçti zaten çok umutlu diildim bu yüzden artık rabbim be zaman nasip ettiyse ozaman olacak umarım sizler mutlu haberler alırsınız
Aynen çok zor inşallah sizler olumlu haberler alırsınız canım bana da bidhakine umutt olursunuzAllah yardımcın olsun canım, o kadar tedavi ilaçtan sonra zordur eminim .Inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur.
Benim de ayaklarim buz gibi. Akıntı var bide.Kızlar bide bir terliyorum bir ayaklarım buz gibi üşüyorum. Adet olacakmış gibi ağrı giriyor kasığıma göbek deliğime kadar ara ara sızlıyor gibi hissediyorum. Ne olur bunlar tutunma belirtisi olsun
Jel kullanıyorum ya akıntıyı ona bağlıyorum ben tam anlamıyorum daha doğrusu :)) aynen ayaklarım buz gibi ama bir anda terliyorum da çözemedim. Böyle adet olacakmış hissi var hep çok korkuyorumBenim de ayaklarim buz gibi. Akıntı var bide.
Hepimiz ayni korkulari yaşıyoruz cok zor gerçektenJel kullanıyorum ya akıntıyı ona bağlıyorum ben tam anlamıyorum daha doğrusu :)) aynen ayaklarım buz gibi ama bir anda terliyorum da çözemedim. Böyle adet olacakmış hissi var hep çok korkuyorum
İnşallah canım eşim 25ine kadar bekle diye ısrarcı ama ben duramam herhalde imternetten gebelik testi alıp 8 gün yapmaya başlayayım diyorum :)Hepimiz ayni korkulari yaşıyoruz cok zor gerçektenallah yardımcımız olsun sen de fazla dusunmemeye çalış, adet belirtileri güzel insallah tutunuyordur
Hee anladi m sağlık olsun inşallah su corona belasindan kurtulalım daTransfer durduruldu hem benim isteğim hem doktor genel şartlar nedeniyle
Benim eşimde 27 sinde kan verelim diyoİnşallah canım eşim 25ine kadar bekle diye ısrarcı ama ben duramam herhalde imternetten gebelik testi alıp 8 gün yapmaya başlayayım diyorum :)
Ben de seni arıyodum ne yaptın dıye . Tahmın etmiştim demiştim sana hazırlıklı ol diye bu adar düşük oldu mu toplaması çok zorKızlar çift çizgi gördüm umutlandım ilk testim 12. Gün 64 ikiye katlanmasını sabırsızlıkla bekliyordum bugün yani 2 gün sonrası maalesef düşmüş kan değerim 24 e kimyasalmış önce umut sonra hayal kırıklığı en zor olanıbu yüzden bence kimse idrar baktırmasın bırakın akışına allah bekleyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın
Ya yaptınız mı böyle çok zor kan tahlili yapmak istiyorum hastaneler çok tehlike Allah yardımcımız olsun şimdiEvet ve negatif çıktı
hadi inşallah ezan okuyor suan dua ettım sana5.gün canım 2.kalite ama kasığımda sürekli batmalar var ara ara ağrılar ve olacak bu sefer gibi hissediyorum erken yapmış olabilirim testi.
Aynen öyle ama karamsar değilim çünkü hem erken hemde teste güvenmedim çünkü 1 tanesi tamamen bozuktu.Ya yaptınız mı böyle çok zor kan tahlili yapmak istiyorum hastaneler çok tehlike Allah yardımcımız olsun şimdi
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize anne olma hissini yaşatsın inşallah :)hadi inşallah ezan okuyor suan dua ettım sana
Kelebekler geldi vallahi harikaa var kc çok mutlu oldum. Dikkat et olur mu asla çok gezme uykuna dikkat et evde yürü.benim ilki tuttu çok hareketliydim düştü. Şimdi inşallah Allah'ın izniyle tutsun. Kuru dut çiğ kabak çekirdeği belli oranda yemeye çalış5 yumurta olustu. hepsi döllendi. 2 tanesı 5. gun donduruldu. 1 tanesı 6. gun donduruldu. 2 tane 5. gun embrıyosu transfer edıldı. tuttu allahın ıznıyle
İnan bende var gibi hissediyorum ama bir yandanda test beni üzdü işteAynen öyle ama karamsar değilim çünkü hem erken hemde teste güvenmedim çünkü 1 tanesi tamamen bozuktu.
çok çok erken yapılan testlerin bı anlamı yokkı , yine çok ümit baglamayın tabi kanda da çıkmayabılır ama benim de 5 gun embrıyosu 7.gun testinde falan negatifti 10.gün testinde silik 11.günde silik 12 gun kanda 43 çıktı . Kan da çok bısey ıfade etmıyor . Daha bunun tutunacak mı dusecek mı beta artacakmı , kese olusacakmı hadı oluştı kalbı atacak mı derdı var . 3 ay kımseye soylemeyın bıle pozitif olursa benden tavsıye . Ben , safım ; gittim kanda 43 çıktığı gibi sülaleye söyledim kutladık falan . allahım ne tecrubesız ne aptalmısımİnan bende var gibi hissediyorum ama bir yandanda test beni üzdü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?