- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.701
Progestan ıgne kullanmıyosan verebılırler cnm korkma ıns kesılcek kanamanKeseyi görmedim daha 2 nisan da onlarada yazdım evde yatıyorum şimdi
Mesaj attımDoktorunu aradın mı
Jel kullanıyorumProgestan ıgne kullanmıyosan verebılırler cnm korkma ıns kesılcek kanaman
Büyük ihtimal seninde ikiz benim 15.gün değerim 2447 bugün verdim hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah başka bişe istemeyiz
Hic tedirgim olma benim 3 ve 4 gununde bel sirt agrim vardi ve baya siddetliydi idrarada cikiyorum 2 gün surdu bu agri sonra bir anda kesildi normale dondum regl günüm yaklastiginda regl agrisi da yaşadım dedim eyvah ama hepsi tutunma agrilariymis bend e pozitif haberimi aldimTeşekkür ederim genel olarak vücutta bir rahatsızlık hali var ama bel ağrım artınca tedirgin oldum belirtiler için erken diye düşünüyorum
Pazartesi 7.gun olcak en mantiklisi beklemek galiba5.gün embiryosu benim ilk tedavide 6.gün idrarda çıktı 7.gün test verdim 59 çıkmıştı
Bekle canım aynen kan sulandırıcı kullanıyorsan kullanmaPazartesi 7.gun olcak en mantiklisi beklemek galiba
umudun olsun canım. bence o kanamanın bebekle ılgısı yok .transfer sırasında tahrıs olmus gıbı geldı bana . cunku ılk gunden berı kanamam var dıyorsun.Peçete dolduracak kadar bugün daha azaldı ama benimde umudum kalmadı zaten ilaçlarla kendime eziyet etmek istemiyorum cumartesi kan verip sonuca göre bırakayım diye düşündüm
keske bı muayene etseymıs.Doktor olmaması lazim diyince butun umutlarim bitti o yuzden acaba belli olurmu dedim
gecmıs olsun canım sende yerlesme kanaması olmustu dımı. kan sulandırıcı kullanıyır musun?o mu yaptı acaba. bol su ıc canı mmKeseyi görmedim daha 2 nisan da onlarada yazdım evde yatıyorum şimdi
Kan sulandırıcı kullanmıyorumumudun olsun canım. bence o kanamanın bebekle ılgısı yok .transfer sırasında tahrıs olmus gıbı geldı bana . cunku ılk gunden berı kanamam var dıyorsun.
keske bı muayene etseymıs.
gecmıs olsun canım sende yerlesme kanaması olmustu dımı. kan sulandırıcı kullanıyır musun?o mu yaptı acaba. bol su ıc canı mm
Canım rabbim yavrunu sana bağışlasınMerhaba az önce tuvalette silince bembe geldi sonra tekrar gittim tuvalette kırmızıya yakın renk geldi. Korkudan tuvalete gidemiyorum.
Benimde pazartesi kontrolüm var ve dondurulmuş transfer belli olacak oğün bende çok kararsızım ertelesemmi diyeYarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce?
Amin inşallah..Canım rabbim yavrunu sana bağışlasın
İnşallah canımAz once kasıgıma bır sancı gırdı bes sn dedm bebeklerım tutunuyorum dıyor pozıtıf olmak
Ins guzel haberler alırızİnşallah canım
Arkadaşlar sağlık bakanlığı durdurmuş bana yapmadılar.Benimde pazartesi kontrolüm var ve dondurulmuş transfer belli olacak oğün bende çok kararsızım ertelesemmi diye☹
Yok canım niye uğraştırasın hepimiz aynı amaç uğruna bişeyler öğrenme çabasındayızGozumden kacmıs cnm ugrastırdm senı
Klinik hiç bir şey söylemedi yarın ariyip konusucam bakalımArkadaşlar sağlık bakanlığı durdurmuş bana yapmadılar.
Canım ben tedirgin oldum diye doktorum iptal edelim dedi ancak ya tutarsa bu süreçte hasta falan olduğunu düşün hastaneler hep bu virüs yüzünden ana baba günü olacak katacağını bilmiorm sen napmayi dusunuisnBende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar
Rabbim hepimize nasip etsin canım sağlıkla inşallahhBundan ben de istiyorum ya :)
Amin canım :)Rabbim hepimize nasip etsin canım sağlıkla inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?