2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Hoşgeldin aramıza
Süreç sabır isteyen bir süreç hem maddi hem manevi tutma şansına gelirsek orası Allaha kalıyor canımm duadan başka birşey gelmiyor elimizden
3 ay daha bekleyin dedi doktorumuz ama eşimin sperm değerleri her testte daha az çıkıyor olan sperm de kaybolur Dİye önümüzdeki ay başlamaya karar verdik

3 ay daha bekleyin dedi doktorumuz ama eşimin sperm değerleri her testte daha az çıkıyor olan sperm de kaybolur Dİye önümüzdeki ay başlamaya karar verdik
Virüsten dolayı tedavi sürecinde olan arkadaşlarınki de iptal oluyor doktorunuz onayladı mı bu düşüncenizi tekrardan bir konuşun isterseniz hakkınızda hayırlısı olsun

5.gun 4aa idi doktor beklemekten başka çare yok dedi ben salı Günün e kadar beklemek istemiyorum eğer tahlilde çıkarsa yapayım aklımdan gitsin böyle çok zor
Haklısın canım ilk günden beri bu denli gelmesi normal mi bilemedim leke şeklin de bir kaç gün sonra gelen oluyor ama aktif şekilde hergün neden gelir ki

Virüsten dolayı tedavi sürecinde olan arkadaşlarınki de iptal oluyor doktorunuz onayladı mı bu düşüncenizi tekrardan bir konuşun isterseniz hakkınızda hayırlısı olsun
Henüz merkezlerle görüşmedik ama önümüzdeki günlerde Antalya’ya gidip görüşmeyi düşünüyorduk o zaman önce telefon görüşmesi yapıp gitmek daha mantıklı kapalı olabilirler mi

Henüz merkezlerle görüşmedik ama önümüzdeki günlerde Antalya’ya gidip görüşmeyi düşünüyorduk o zaman önce telefon görüşmesi yapıp gitmek daha mantıklı kapalı olabilirler mi
Bencede önce telefonda görüşün çünkü bazı arkadaşların ileri tarihe atıldı

Haklısın canım ilk günden beri bu denli gelmesi normal mi bilemedim leke şeklin de bir kaç gün sonra gelen oluyor ama aktif şekilde hergün neden gelir ki
Cevapladigin icin tesekkur ederim eger test yaparsam en az kac cikmali

Merhaba az önce tuvalette silince bembe geldi sonra tekrar gittim tuvalette kırmızıya yakın renk geldi. Korkudan tuvalete gidemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…