- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 30
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.681
3 ay daha bekleyin dedi doktorumuz ama eşimin sperm değerleri her testte daha az çıkıyor olan sperm de kaybolur Dİye önümüzdeki ay başlamaya karar verdikHoşgeldin aramıza
Süreç sabır isteyen bir süreç hem maddi hem manevi tutma şansına gelirsek orası Allaha kalıyor canımm duadan başka birşey gelmiyor elimizden
Virüsten dolayı tedavi sürecinde olan arkadaşlarınki de iptal oluyor doktorunuz onayladı mı bu düşüncenizi tekrardan bir konuşun isterseniz hakkınızda hayırlısı olsun3 ay daha bekleyin dedi doktorumuz ama eşimin sperm değerleri her testte daha az çıkıyor olan sperm de kaybolur Dİye önümüzdeki ay başlamaya karar verdik
Haklısın canım ilk günden beri bu denli gelmesi normal mi bilemedim leke şeklin de bir kaç gün sonra gelen oluyor ama aktif şekilde hergün neden gelir ki5.gun 4aa idi doktor beklemekten başka çare yok dedi ben salı Günün e kadar beklemek istemiyorum eğer tahlilde çıkarsa yapayım aklımdan gitsin böyle çok zor
Ben ilk 3 gün hissettim şuan hiç transfer olmamış gibiyim 6 gün oldu transfer olalıKızlar 3. Gün ve ben hiç birşey hissetmiyorum
Şuan oluyor mu yine canımBenim adet sancılarım oluyordu kasıklarımdan sende olmuyor mu
Bundan ben de istiyorum ya :)Canım atmıştım ama 4-5 gün oldu tabi atıym tekrar
Henüz merkezlerle görüşmedik ama önümüzdeki günlerde Antalya’ya gidip görüşmeyi düşünüyorduk o zaman önce telefon görüşmesi yapıp gitmek daha mantıklı kapalı olabilirler miVirüsten dolayı tedavi sürecinde olan arkadaşlarınki de iptal oluyor doktorunuz onayladı mı bu düşüncenizi tekrardan bir konuşun isterseniz hakkınızda hayırlısı olsun
Bencede önce telefonda görüşün çünkü bazı arkadaşların ileri tarihe atıldıHenüz merkezlerle görüşmedik ama önümüzdeki günlerde Antalya’ya gidip görüşmeyi düşünüyorduk o zaman önce telefon görüşmesi yapıp gitmek daha mantıklı kapalı olabilirler mi
Cevapladigin icin tesekkur ederim eger test yaparsam en az kac cikmaliHaklısın canım ilk günden beri bu denli gelmesi normal mi bilemedim leke şeklin de bir kaç gün sonra gelen oluyor ama aktif şekilde hergün neden gelir ki
5.gün embiryosu benim ilk tedavide 6.gün idrarda çıktı 7.gün test verdim 59 çıkmıştıCevapladigin icin tesekkur ederim eger test yaparsam en az kac cikmali
Az once kasıgıma bır sancı gırdı bes sn dedm bebeklerım tutunuyorum dıyor pozıtıf olmak5.gün embiryosu benim ilk tedavide 6.gün idrarda çıktı 7.gün test verdim 59 çıkmıştı
İnşallah canım yaBenımde 4.gun bısey hıssetmıyorum cnm takılma yenı tutunuyodur bebeklerımız daha
İnşAllah canım inşallahAz once kasıgıma bır sancı gırdı bes sn dedm bebeklerım tutunuyorum dıyor pozıtıf olmak
hmm, doktor test gününe kadar beklemeni mi söyledi pekiDoktor olmaması lazim diyince butun umutlarim bitti o yuzden acaba belli olurmu dedim
Hmm, anladım kuzum inşallah hepimizin pozitif çıkar, birşey hissetmeyip pozitif çıkanlarda duydum ama yinede insan bir belirti istiyorBen ilk 3 gün hissettim şuan hiç transfer olmamış gibiyim 6 gün oldu transfer olalı
Benim hiçbirşey yok şu anda sadece ilaçtan dolayı gaz var,Benim adet sancılarım oluyordu kasıklarımdan sende olmuyor mu
Keseyı gormusmuydun cnm drunu ara progestan ıgne verırler kullanmıyosan yat kendını yormaMerhaba az önce tuvalette silince bembe geldi sonra tekrar gittim tuvalette kırmızıya yakın renk geldi. Korkudan tuvalete gidemiyorum.
Keseyi görmedim daha 2 nisan da onlarada yazdım evde yatıyorum şimdiKeseyı gormusmuydun cnm drunu ara progestan ıgne verırler kullanmıyosan yat kendını yorma
Doktorunu aradın mıMerhaba az önce tuvalette silince bembe geldi sonra tekrar gittim tuvalette kırmızıya yakın renk geldi. Korkudan tuvalete gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?