• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Büyük ihtimal seninde ikiz benim 15.gün değerim 2447 bugün verdim hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah başka bişe istemeyiz
Teşekkür ederim genel olarak vücutta bir rahatsızlık hali var ama bel ağrım artınca tedirgin oldum belirtiler için erken diye düşünüyorum
Hic tedirgim olma benim 3 ve 4 gununde bel sirt agrim vardi ve baya siddetliydi idrarada cikiyorum 2 gün surdu bu agri sonra bir anda kesildi normale dondum regl günüm yaklastiginda regl agrisi da yaşadım dedim eyvah ama hepsi tutunma agrilariymis bend e pozitif haberimi aldim

Peçete dolduracak kadar bugün daha azaldı ama benimde umudum kalmadı zaten ilaçlarla kendime eziyet etmek istemiyorum cumartesi kan verip sonuca göre bırakayım diye düşündüm
umudun olsun canım. bence o kanamanın bebekle ılgısı yok .transfer sırasında tahrıs olmus gıbı geldı bana . cunku ılk gunden berı kanamam var dıyorsun.
Doktor olmaması lazim diyince butun umutlarim bitti o yuzden acaba belli olurmu dedim
keske bı muayene etseymıs.
Keseyi görmedim daha 2 nisan da onlarada yazdım evde yatıyorum şimdi
gecmıs olsun canım sende yerlesme kanaması olmustu dımı. kan sulandırıcı kullanıyır musun?o mu yaptı acaba. bol su ıc canı mm

umudun olsun canım. bence o kanamanın bebekle ılgısı yok .transfer sırasında tahrıs olmus gıbı geldı bana . cunku ılk gunden berı kanamam var dıyorsun.

keske bı muayene etseymıs.

gecmıs olsun canım sende yerlesme kanaması olmustu dımı. kan sulandırıcı kullanıyır musun?o mu yaptı acaba. bol su ıc canı mm
Kan sulandırıcı kullanmıyorum

Yarın son muayenemdi dondurulmuş transfer için rahmin kalınlığına bakılacak ve çarşamba transferim var. İşyerim gidemezsin diyor virüs getirirm diye . Çildirdim ne yapmalıyım sizce? :KK43: :KK43:
Benimde pazartesi kontrolüm var ve dondurulmuş transfer belli olacak oğün bende çok kararsızım ertelesemmi diye☹️

Bende cıkmak ıstemezdım ama çalıyorum. Neyseki odamda tekim , yaptırmak ıstıyorum her sey umdugum gıbı gıtsın dua edın bana kızlar doktor kabul etsın aksılık çıkmasın ve işyerım göndersın o da bı dert göndermıyolar :KK43:
Canım ben tedirgin oldum diye doktorum iptal edelim dedi ancak ya tutarsa bu süreçte hasta falan olduğunu düşün hastaneler hep bu virüs yüzünden ana baba günü olacak katacağını bilmiorm sen napmayi dusunuisn

Back