- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.721
Evet canım mümkün acil olmadığı sürece doktorlar hasta kabul ermeyeceklermiş.Kızlar tedavi gördüğüm merkezde bilgilendirme yazısı paylaşmış, virüs nedeniyle acil durum olmadığı sürece telefon da veya görüntülü olarak bilgilendirme yapacaklarmış..bunun için telefonlarınızı kaydedin yazmışlar. Benimde cumartesi transfer vardı arıyorum transfer için iptal söz konusu mu diye sürekli meşgulhakkımızda hayırlısı olsun.
Bana da yazarsanız sevinirim.Klinik hiç bir şey söylemedi yarın ariyip konusucam bakalım
Ins bende pozıtıfı gorurum kuzumYok canım niye uğraştırasın hepimiz aynı amaç uğruna bişeyler öğrenme çabasındayız
Hoş geldin canım kaçıncı gün embiryosu transfer oldunMerhaba arkadaşlar rica etsem benide aramıza alirmisiniz baya baya konusmussunuz hepsini okuyamadım açıkçasıdün çift embriyo transfer oldum beklemedeyim 30 mart test günüm inanin hiç bir belirti hissetmiyorum arada sanki adet olacakmisim gibi bir sancı giriyor ama psikolojikmi bilmiyorum dua edin lütfen bana rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Merhaba hoşbulduk 2 adet 5. Gün embriyosuHoş geldin canım kaçıncı gün embiryosu transfer oldun
Maşallah canım inşallah tutunur bebeğinMerhaba hoşbulduk 2 adet 5. Gün embriyosu
Bıraktım zaten canim kullandigim gün çok artıyordu biraktimBekle canım aynen kan sulandırıcı kullanıyorsan kullanma
hoşgeldinn. umarım bebeklerın sana sımsıkı tutunur.30 mart bayramın olur :) hiç belirti bekleme arkadasım bu kadar erken olmaz olsada ılaclardandır. belirtisi olmayıp hamıle kalan cokk. herkesın durumu farklı oluyıor.Merhaba arkadaşlar rica etsem benide aramıza alirmisiniz baya baya konusmussunuz hepsini okuyamadım açıkçasıdün çift embriyo transfer oldum beklemedeyim 30 mart test günüm inanin hiç bir belirti hissetmiyorum arada sanki adet olacakmisim gibi bir sancı giriyor ama psikolojikmi bilmiyorum dua edin lütfen bana rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Bende başladım canım antlayada ıgneleri vuruluyorm virüs temelli bitmeden başlama bence doktorlar yeni hasta almıyorlar artık ignelere başlayanların tedavisine bakıyorlar sadeceKızlar merhaba biz de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz insallah eşimin sperm testi öncekinden kötü çıkınca doktorumuz tüp bebek önerdi nasıl bir süreç tutma şansı nedir bana yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar rica etsem benide aramıza alirmisiniz baya baya konusmussunuz hepsini okuyamadım açıkçasıdün çift embriyo transfer oldum beklemedeyim 30 mart test günüm inanin hiç bir belirti hissetmiyorum arada sanki adet olacakmisim gibi bir sancı giriyor ama psikolojikmi bilmiyorum dua edin lütfen bana rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Hangi merkezde başladınız canım??Bende başladım canım antlayada ıgneleri vuruluyorm virüs temelli bitmeden başlama bence doktorlar yeni hasta almıyorlar artık ignelere başlayanların tedavisine bakıyorlar sadece
Antalya ıvf canımHangi merkezde başladınız canım??
Memnun kaldınız mı beb de orayı düşünüyorum da :)Antalya ıvf canım
Memnunum canım herkes çok ilgili orda çalışanlar doktorum kemal bey oda iyi memnun olan çok var kemal beyden bende duyarak gledim sali günü nasip olursa yumurta toplamam olcak gerisi artık allah nasip ederse ınsalalh sonu güzel olurMemnun kaldınız mı beb de orayı düşünüyorum da :)
O zaman ben de oraya gideyim ya sizin sorun neydi canım olur diyorlar mı çok korkuyorum son çaremiz bu bizimMemnunum canım herkes çok ilgili orda çalışanlar doktorum kemal bey oda iyi memnun olan çok var kemal beyden bende duyarak gledim sali günü nasip olursa yumurta toplamam olcak gerisi artık allah nasip ederse ınsalalh sonu güzel olur
Bende hiç bi şey hissetmiom 5 günümKızlar 3. Gün ve ben hiç birşey hissetmiyorum
Merhaba arkadaşlar salı günü transferim oldu benimde. Heyecan dorukta..
Yalnız alerjim tuttu ara ara hapşırma ve öksürme söz konusu.. Dr sordum kendini kasmadan birşey olmaz dedi ama gel onu birde bana sor..
Birde transfer sonrası 20 dk sonrası sedyede ördek yardımıyla lavabo ihtiyacımı giderdim acaba bir şey olur mu diyorum..
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Benimde test tarihim 30 mart❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?