• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

O zaman ben de oraya gideyim ya sizin sorun neydi canım olur diyorlar mı çok korkuyorum son çaremiz bu bizim
Benim çikolata kistim var canım kendim hiç hamile kalamadim kist döllenmeyi engelliyomus tup bebekte dsiarda döllenme olduğu için doktor olur dedi ama allah nasip ederse olur canım kesin yüzde yüz olur dese de doktor aracı bi nevi bende cok korkuyorum ama her şey allahtan

Benim çikolata kistim var canım kendim hiç hamile kalamadim kist döllenmeyi engelliyomus tup bebekte dsiarda döllenme olduğu için doktor olur dedi ama allah nasip ederse olur canım kesin yüzde yüz olur dese de doktor aracı bi nevi bende cok korkuyorum ama her şey allahtan
Benim de esimin sperm sayısında sıkıntısı var insallah tutar diye düşünüyorum insallah su virüs belasından kurtulalım da başlayalım hayırlısıyla

Bende hiç bi şey hissetmiom 5 günüm

Bende ara ara
Kusura bakmayın yeni üye oldum ilk defa msj yazıcam pek beceremedim ... İnş. Minnakların annelerine sımsıkı tutunur sen içini ferah tut. Ben de hafif boğaz ağrısı öksürükle birlikte transferim olmuştu ,bende senn gibi çok endişeliydim ama allahın izniyle minnak yada minnaklarım annelerine sımsıkı tutunmuş. Senn için bunu yazmak istedim içini azcık rahatlatsın bu güzel anları stresle değil de mutlulukla dua yla geçir istedim

Çok sevindim bana umut oldunuz 🙏

Kusura bakmayın yeni üye oldum ilk defa msj yazıcam pek beceremedim ... İnş. Minnakların annelerine sımsıkı tutunur sen içini ferah tut. Ben de hafif boğaz ağrısı öksürükle birlikte transferim olmuştu ,bende senn gibi çok endişeliydim ama allahın izniyle minnak yada minnaklarım annelerine sımsıkı tutunmuş. Senn için bunu yazmak istedim içini azcık rahatlatsın bu güzel anları stresle değil de mutlulukla dua yla geçir istedim

Sürekli zaten dua okuyorum birde bugun sefaf alıntı olarak akıntım başladı kasıklarda kramplar ve aşırı gaz söylemesi ayıp😋
Belirtileri bile mutlu ediyor değil ki kendisi 1 yumurta konuldu bende 5aa kalite
Çok iyi dedi embriyoloğ iki koymaya gerek yok dedi şuan için..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Hikayemi anlatayım
Bende ara ara

Çok sevindim bana umut oldunuz 🙏
Rabbim ol dedikten sonra hastalıkmış,öksürükmüş hiç bişey önemli değil gerçekten. ben çok hastaydım bende hemşireme sorduğumda bişey olmaz demişti ama çok üzülüyodum içim içimi yiyodu rabbim nasip etti 10. gün kan değerim 66.9 çıkmıştı 12. Gün 115 çıktı şükürler olsun. Darısı herkesin başına inş.

Hikayemi anlatayım

Rabbim ol dedikten sonra hastalıkmış,öksürükmüş hiç bişey önemli değil gerçekten. ben çok hastaydım bende hemşireme sorduğumda bişey olmaz demişti ama çok üzülüyodum içim içimi yiyodu rabbim nasip etti 10. gün kan değerim 66.9 çıkmıştı 12. Gün 115 çıktı şükürler olsun. Darısı herkesin başına inş.
Rabbim sonuna kadar devam ettirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Valla ben belirtileri dibine kadar yaşıyorum yani 😀 başından beri aşırı bel ağrım,göğüs ağrım ,kasık ağrım,şişkinlik herşey var. Hele ki şu 2-3 gündür göğüslerim çok şişti acıyo . Herhalde ilaçlardan bu kadar çok ağrı

Birde transfer olduğumuz günü 1 olarak mı yoksa ertesi günü 1 olarak mı saydınız. Benim salı günü transferim oldu birde belirtileri ilk ne zaman hissettiniz?
Ve neler yaptınız
Ertesi gün 1 sayılıyor cnm. Benm bel kasık ağrım ilk günden beri vardı göğüs ağrım sonradan oluştu. Ama belirtilere hiç takılmayın ben senelerdir burada o kadar çok şey okudum ki bu tamamen bünyeyle alakalı herhalde bazılarında hiç belirti olmuyo ama pozitif sonuç alıyolar... Nelere dikkat ettiğimse ben hergün 1-2 dilim ananas yedim,hergün bi bardak kefir içtim , meyve yedim her akşam bide hergün olmasa da kuruyemişlerden yemeye çalıştım birazcık

Ben keseyi görüp, kalp atışlarını duyan arkadaşlara sormak istiyorum. Transferden sonra kaçıncı günde gördünüz yada duydunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.çok merak ediyorum süreci 😂

Merhabalar 38 yaş amh 072 olanlar gonal f ve menepur ne kadar kullandınız kaç ml. Kaç kutu? Yakın değerlerde yazabilir mi? Tek yumurta cikolat küstüm var. Yan ilaç hap folik dışında neler kullanıyorsunuz?

Merhabalar 38 yaş amh 072 olanlar gonal f ve menepur ne kadar kullandınız kaç ml. Kaç kutu? Yakın değerlerde yazabilir mi? Tek yumurta cikolat küstüm var. Yan ilaç hap folik dışında neler kullanıyorsunuz?
rhaba ayı yastayız. benim amh .0.17 idi. gonal f 150 menopur 150 ile basladı 3-4 gün sonra gonal 300 e cıktı menopuruda artırdı ama hatırlamıyorum 450lik gonal fden sanırım 5 kutu kullandımmenopurdanda 4 falan olmalı

Ben keseyi görüp, kalp atışlarını duyan arkadaşlara sormak istiyorum. Transferden sonra kaçıncı günde gördünüz yada duydunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.çok merak ediyorum süreci 😂
Henüz pozitif sonuç almadım ama kese kan değeri 3000 lerde olunca görülür kalp atışı da 6. Haftadan sonra duyulur

Ne zaman test yapacaksın canım
canım benım 8. gün lekelenmem oldu. bende test yaptım. çift çizgi var evet ama kan vermeden kesinleşmeden yazmak ıstemedım. o kadar cok hayal kırıklıgım var ki. birini daha kaldıramam dıye. yani inşallah tutundu yada tutundular :dua::dua::dua:ve inşallah rabbim bekleyen ısteyen herkese hccc bekletmeden versinn

Back