• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar tedavi gördüğüm merkezde bilgilendirme yazısı paylaşmış, virüs nedeniyle acil durum olmadığı sürece telefon da veya görüntülü olarak bilgilendirme yapacaklarmış..bunun için telefonlarınızı kaydedin yazmışlar. Benimde cumartesi transfer vardı arıyorum transfer için iptal söz konusu mu diye sürekli meşgul 😓 hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben de transfer icin bekliyordum, amerikadayim burda tup bebek transferleri iptal edildi, aciklama olarak da hamile kadinlarda virusun etkisi bilinmedigi icin, anne adaylarini ve bebekleri korumak icin iptal edildi dendi.

Pazartesi transfer oldum ve transfer sonrası kanama leke hiç bitmedi çok üzülmemek adına cumartesi tahlil yaptırıp ilaçları kesmek istiyorum cumartesi günü az çok belli olur mu sizce

Çok mu geliyor canım aktif kanama mı
Peçete dolduracak kadar bugün daha azaldı ama benimde umudum kalmadı zaten ilaçlarla kendime eziyet etmek istemiyorum cumartesi kan verip sonuca göre bırakayım diye düşündüm

Eklentiler

• 4779EDCF-59B9-4B19-9131-7A2A3607E263.jpeg
    4779EDCF-59B9-4B19-9131-7A2A3607E263.jpeg
    179,2 KB · Görüntüleme: 23
Ben de transfer icin bekliyordum, amerikadayim burda tup bebek transferleri iptal edildi, aciklama olarak da hamile kadinlarda virusun etkisi bilinmedigi icin, anne adaylarini ve bebekleri korumak icin iptal edildi dendi.
Bende almanyadayım ☹️ Karmakarışık duygular içindeyim. Bir yanım çok istiyor, bir yanımda korkuyor. Virüs tehlikesininde ne zaman biteceği nett değil ki. Zaman işliyor.. bekleyelim bakalım.

Kızlar merhaba biz de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz insallah eşimin sperm testi öncekinden kötü çıkınca doktorumuz tüp bebek önerdi nasıl bir süreç tutma şansı nedir bana yardımcı olur musunuz

Peçete dolduracak kadar bugün daha azaldı ama benimde umudum kalmadı zaten ilaçlarla kendime eziyet etmek istemiyorum cumartesi kan verip sonuca göre bırakayım diye düşündüm
Bence test gününü bekle, transfer sırasında rahim ağzına yerleştirdikleri spekulum orada kanamaya sebep olabiliyor, kan sulandırıcı da kullanıyorsan kanama bu yüzden devam etmiş olabilir, test gününü bekle emeklerin boşuna gitmesin canım

Benden gelmedi canım doktorun ne diyor bu duruma embiryon nasıldı
5.gun 4aa idi doktor beklemekten başka çare yok dedi ben salı Günün e kadar beklemek istemiyorum eğer tahlilde çıkarsa yapayım aklımdan gitsin böyle çok zor

Bence test gününü bekle, transfer sırasında rahim ağzına yerleştirdikleri spekulum orada kanamaya sebep olabiliyor, kan sulandırıcı da kullanıyorsan kanama bu yüzden devam etmiş olabilir, test gününü bekle emeklerin boşuna gitmesin canım
Doktor olmaması lazim diyince butun umutlarim bitti o yuzden acaba belli olurmu dedim

Kızlar merhaba biz de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz insallah eşimin sperm testi öncekinden kötü çıkınca doktorumuz tüp bebek önerdi nasıl bir süreç tutma şansı nedir bana yardımcı olur musunuz
Hoşgeldin aramıza 🌸
Süreç sabır isteyen bir süreç hem maddi hem manevi tutma şansına gelirsek orası Allaha kalıyor canımm duadan başka birşey gelmiyor elimizden💓

Back