- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Canım sen antalyada mısınMerhaba kızlar bende Antalya ıvf de tedavi görüyorum. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite. Dondurulmuş 3 tane 5.gün embriyom var. Sanırım 26 mayısta tek embriyo transferi olacak. Beklemedeyim. İnş hepimiz bu zorlu süreçten mutlu cıkarız. Güzel haberler veririz.
Evet canm bende antalyadayım. Benim doktorumda Kemal bey. Aslında 24 yumurta vardı 18 i toplanabildı. 12 si dolu cıktı. Eleme elene 5.güne 3 tanesi geldi donduruldu. Senn transfer ne zaman inş hayırlısı olur. Buradan harika haberler verirsin banada umut olursunCanım sen antalyada mısın
Aynen canim benimde çok tu 18 i toplandı 3 embriyo 5 gün .3mart transfer canim.doktorum hersey iyi dedi bakalim kiz.sen ilaçlara gectinmimEvet canm bende antalyadayım. Benim doktorumda Kemal bey. Aslında 24 yumurta vardı 18 i toplanabildı. 12 si dolu cıktı. Eleme elene 5.güne 3 tanesi geldi donduruldu. Senn transfer ne zaman inş hayırlısı olur. Buradan harika haberler verirsin banada umut olursunsen kaç yumurta var bide kaliteleri ne. Cok önemli mi acaba kalite ben kimlerde 2bb yazıyor
Canim benim kaliteler 3bb falandi galiba.kalitede cok takilma.donduruldugu icin bi kat daha kaliteleniyor. Carsmba hande hanım oyle dediydi embriyonlarim nasil dedim ellerinden öper cok iyi kaliteli dediydi.dondugu için bi kat daha kaliteli olacak demisti.takilma dedi.sende takilmaEvet canm bende antalyadayım. Benim doktorumda Kemal bey. Aslında 24 yumurta vardı 18 i toplanabildı. 12 si dolu cıktı. Eleme elene 5.güne 3 tanesi geldi donduruldu. Senn transfer ne zaman inş hayırlısı olur. Buradan harika haberler verirsin banada umut olursunsen kaç yumurta var bide kaliteleri ne. Cok önemli mi acaba kalite ben kimlerde 2bb yazıyor
Sana mesaj attımi hastane embriyo resimler icin. Orda resim ve kalite yazıyor ben ekran görüntüsü aldıydim hatta.Aynen canim benimde çok tu 18 i toplandı 3 embriyo 5 gün .3mart transfer canim.doktorum hersey iyi dedi bakalim kiz.sen ilaçlara gectinmim
Evet canm bende antalyadayım. Benim doktorumda Kemal bey. Aslında 24 yumurta vardı 18 i toplanabildı. 12 si dolu cıktı. Eleme elene 5.güne 3 tanesi geldi donduruldu. Senn transfer ne zaman inş hayırlısı olur. Buradan harika haberler verirsin banada umut olursunsen kaç yumurta var bide kaliteleri ne. Cok önemli mi acaba kalite ben kimlerde 2bb yazıyor
Senin bu sekil mi canım. Hastane sana hesap aciyo .ilac semaların altinda ordada kontrol edebilirsin ettin mi sen.benim ki bu
Benimkinde 2bb yazıyor. İnş yeterlidir kaliteleri.Senin bu sekil mi canım. Hastane sana hesap aciyo .ilac semaların altinda ordada kontrol edebilirsin ettin mi sen.benim ki bu
Yeterlidir canım o önemli degil .insallah Rabbim nasip eder.gonlumuzu ferah tutalım. 2 gün kaldi sonucu da 12 sindeBenimkinde 2bb yazıyor. İnş yeterlidir kaliteleri.
Hangi ilaçları kullanıyorsun su an canimBenimkinde 2bb yazıyor. İnş yeterlidir kaliteleri.
Ben daha hiçbir ilaç kullanmıyorum canm. 7 martta ilaçlarım başlayacak. 26 martta transfer. Sana cok az kalmış mutlaka haberdar et beni buradan. İnş güzel haberler ver buradan.Hangi ilaçları kullanıyorsun su an canim
Tamam canım senin de az kalmış 25 günün var.insallah iyi haberler alırız kız. Bugün bir ignem var ilaçlar ayni devamBen daha hiçbir ilaç kullanmıyorum canm. 7 martta ilaçlarım başlayacak. 26 martta transfer. Sana cok az kalmış mutlaka haberdar et beni buradan. İnş güzel haberler ver buradan.
Ayyy inşTamam canım senin de az kalmış 25 günün var.insallah iyi haberler alırız kız. Bugün bir ignem var ilaçlar ayni devam
Aynen hemseriyiz, Malatya merkez canim, sen neresindensin? Ben istanbulda yasiyorum ama..Aaa hemseriuiz desene neresinden kiz
Ben alanyadayim antalya yani canim.annem pütürge babam hekimhan.7 yildir burdayiz oncesi hep malatya merkezdeydikAynen hemseriyiz, Malatya merkez canim, sen neresindensin? Ben istanbulda yasiyorum ama..
Ayy hadi insallah hepimiz bu yılın anneleri oluruz kizRegl olmayı bekliyorum canım bugün yarın olurum hafta içi giderim bu ay içinde nasipse olurYahrenayy
Tutarsa Allah nasip ederse ayni anda dogumuz olacak insallah kizAyyy inş
2 gün sonra benim canim.3 mart cok az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?