2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Transfer öncesi neler kullandınız acaba rahim hazırlama için
Tranferim salı günü kısmetse .her kontrolumde dr.ilac şeması veriyo eksiksiz kullandım hala kullanıyorum. Acayip kabiz yapiyo onun icin ekstra bir iki sey yedim.birde yumurta toplanmadan once birniki sey yedim.hersey cok güzel dedi dr.insallah sonuç da guzel olur.hepomizin.

Bunlari annem hergun diyor o aklimda geldi.tesekkurlwr canim.aman kizim otlu yiyeceklerde uzak dur der

Kizlar bide ben kendime soz vermiştim transfere kadar bitirmek istedim cok sukur bitirdim.tutsada tutmasada içim rahat çünkü yer gök duayla.ben 4444 salati tefriciye başladım bitirdim ve bir sonucu olumlu kişinin 41 yasin topladım demisti.onu da yaptim.yapmak isterseniz diye...

Sabahlari ac karnina ilik su ve kuru kayisi yesen belki faydasi olur biraz
Benim naturel transfer olacagi icin hic ilac yazmadi dr, sadece folik asit kullaniyorum..
Bakalim sonuc insAllah hepimiz icin hayirlisi olur..
Sagol canim malatyalı biri olarak full kayısı tuketiyorum ama ne çare naturel ne oluyo taze transfer mi

Sagol canim malatyalı biri olarak full kayısı tuketiyorum ama ne çare naturel ne oluyo taze transfer mi
Aaa bende malatyaliyim, ondan direk aklima geldi
Naturel transfer; dondurulmus embriyolar, 2 ay rahim dinlendirildikten sonra hic ilac verilmedin, dogal hormon ve o ayki yumurtlama performansina gore transfer demekmis. Yani transferden once veya sonra gerekmedikce hicbi extra ilac verilmiyor bende biraz endiseliyim aslinda ama bu sekilde hamile kalan da cok okudum forumda. O yuzden hocalara biraktim karari ben sadece uyguluyorum

Merhaba kızlar bende Antalya ıvf de tedavi görüyorum. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite. Dondurulmuş 3 tane 5.gün embriyom var. Sanırım 26 mayısta tek embriyo transferi olacak. Beklemedeyim. İnş hepimiz bu zorlu süreçten mutlu cıkarız. Güzel haberler veririz.

Aaa hemseriuiz desene neresinden kiz

Bende orda tedavi goruyorum hangi doktor

Evet 35 yas alti tek.embriyo istedim doktor olmaz dedi benim.kemal.bey senin hangisi.sartlarimz ayni hemen hemen.ama benim transfer erken hayirlisi olsun

Ekledim canım sebepsiz dediğin için oraya da sebepsiz diye yazdım inşallah olumlu sonuç alırsınız bende senden 1 gün sonra adet olmam lazım normalde ama bakalım gecikecek mi gecikmez inşallah

Aa bunu görmüştüm gerçekten çok yararlı bilgiler var attigin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…