• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canim Malatyami ozledim, geldik gurbetlere valla memleket gibisi yok..
Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah💗

Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah💗
Aynen kiz malatyamiz baska☺herkesin memleketi kendine şirin 😍amim insallaj canım

Eklentiler

• 20200301_123949.jpg
    20200301_123949.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 30
Benimde eşim proxeed kullandı faydasını göremedik pek fazla gerçi 3 ay anca kullandı yumurta toplamadan önce kullandı eşim Yahrenayy Yahrenayy

Back
X