- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 88
- 29
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
ayyy nasıl heyecanlısındır şimdi rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz buradan kaçıncı gün embryosu ilk denemen mi ? Yahrenayy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 5 gün embriyosu denilmisti .heyecanliyim ama sakin kalmaya calisiyorum.Amin insallan sizede umut olurum kizlarayyy nasıl heyecanlısındır şimdi rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz buradan kaçıncı gün embryosu ilk denemen mi ? Yahrenayy
Aynen kiz malatyamiz baska☺herkesin memleketi kendine şirin amim insallaj canımCanim Malatyami ozledim, geldik gurbetlere valla memleket gibisi yok..
Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah
Aynen canim ediyorum insallah nasipse olacak.tup ilk denemem ama bir aşılama yapmıştım basarizdi.sagol canimİnsallah canım stres yapma bol bol dua et rabbim ol derse olur Yahrenayy
Basta erkek faktörüydü sonra iyi bi ilac kullandı eşim. Doktorlar normal hamile kalabilrsin dedi.kalamadim.asilama denedik tutmadi.simdi tüp deniyoruz.su an sebebpsiz infertilite diyo doktorumzSizin erkek faktörümü canım Yahrenayy
Canim Malatyami ozledim, geldik gurbetlere valla memleket gibisi yok..
Kizlar embriyo kalitesi biraz onemli, benim 3. Denemem olacagi icin biraz tecrubeliyim. Bu tedavide pgt yaptirdim, 4 embriyodan 1 tane saglikli geldi. Diger 3 embriyo da 5. Gun orta kalite embriyolardi.. Allahim insallah bizlere hayirlisini nasip etsin, saglikli sihhatli yavrularimizi kucagimiza alalim insAllah
Insallah edicem kiz gun gun yazişırım sizle zaten 12 si sonucBizi haberdar et buradan sonucu kuzum inslalah güzel haberler verirsin Yahrenayy
Herkesin ilaci farkli olur canim.hatirliyorum da yumurta toplandktan önce mi sonra mi canimHangi ilacı kullandı hatırlıyormusun ismini canım Yahrenayy
Aynen arayı açmayalımTamam canım yazışırız Yahrenayy
Su an kullandıklarım decavit multivitamin.estrofem crione vajina jel bunlar rahim hazirligi tutnmasi icin.bugun birde ignem var tek seferlik proluton depot vurucam aksam.dusuk icin önlem diye biliyorum.Hangi ilacı kullandı hatırlıyormusun ismini canım Yahrenayy