- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Benim ilk denemem ki inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır, fakat ben daha yumurta geliştirmeye çalışıyorum, iğnelere başlayalı 6 gün oldu, bugün LH Testi yaptırmam istenmişti merkezden yaptırdım sonuç 2.33 çıktı. İyi mi kötü mü istenilen şekilde ilerliyor mu bilemedim. Siz bu aşamaları geçmişsiniz rica etsem beni bilgilendirir misinizArkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
Twinsmom19
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek29 Şubat Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek3 Mart
Transfer Günü
@10Esra_Rengiz_16
•2. DenemePcos +
Erkek Faktörü Bursa Jimer Tüp Bebek4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk DenemeSebepsiz İnfertilite Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Ben 5. Günde olmuştum inşallah ikimizinde normal zamanında olurErken olurum diyorduk bende ama bugün opu dan sonra 11.günüm olunca gözüm korktu gecikmese bari diyorum.
Birazdan ekleyeceğim canım benimMerhaba,
Yas 29, 3. Deneme, Sisli Memorial, 29 subat baslangic, herkese bol sans❤
Canım bu hormonları en iyi doktorun yorumlar ben çok anlamıyorum malesef bu kısımdanBenim ilk denemem ki inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır, fakat ben daha yumurta geliştirmeye çalışıyorum, iğnelere başlayalı 6 gün oldu, bugün LH Testi yaptırmam istenmişti merkezden yaptırdım sonuç 2.33 çıktı. İyi mi kötü mü istenilen şekilde ilerliyor mu bilemedim. Siz bu aşamaları geçmişsiniz rica etsem beni bilgilendirir misiniz
Profile ekledim hangi sebepten tüp bebek tedavisi görüyorsunuz eğer söylemek istersen onuda ekleyeyimMerhaba,
Yas 29, 3. Deneme, Sisli Memorial, 29 subat baslangic, herkese bol sans❤
Birazdan ekleyeceğim canım benim❤
Aminn BuseBende varım bendeRabbim hepimizin gönlüne göre versin canım arkadaşım insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Tamamdır ekliyorum hemenBu arada erkek faktoru olarak ekleyebilirsiniz
teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsunCanım bu hormonları en iyi doktorun yorumlar ben çok anlamıyorum malesef bu kısımdanilaçlar nedeni ile hormonlar normalden farklı sonuç gösterebilir. Tedavi aşamasında her gittiğimde kan verdim ama sonucları hiç görmedim doktor gördü direk o yüzden benim kaçtı hiç bilmiyorum Belki buralarda anlayan bir arkadaş çıkar inşallah gönlünce olur herşey ❤
Aminnn insAllahTamamdır ekliyorum hemenRabbim kolaylık versin tedavimiz olumlu sonuçlansın inşallah
Hep transfer hazırlığı yokmu benim gibi transfer günü belli olanAminnn insAllah
Senin sayili gunun kalmisHep transfer hazırlığı yokmu benim gibi transfer günü belli olan
Evet cnm bakalım az kaldıSenin sayili gunun kalmis
Benim yarin reglimin 2. Gunu olucak ve kontrol randevum var, bakalim nasip kismet
merhaba kızlar !! Yaş 27 2 adet aşılama ilk tüp deneme olmaması için sebep yok ama eşimin morfoloji 2 benmde yumurtalar pcolu gibi davranıyormuş yeni yüzyıl hst. Şuan rahim dinlendirme kısmındayım 2. Adetim tahmini 3 mart gibi görünüyoArkadaşlar merhaba liste yapalım istiyorum tabii çok kişi olursak daha iyi olur. Ne dersiniz ?
Yaşınızı
Transfer gününüzü yada batınızı
kaçıncı denemeniz olduğunu
Kısaca probleminizi (pko, erkek faktörü gibi)
Hangi hastaneye gittiğinizi
Yazarsanız eğer konunun başına liste yapmak isterim mart ayı transferleri birbirini daha rahat takip edebilir böylece
Transfer öncesi neler kullandınız acaba rahim hazırlama içinNe demek canim.ne kafana takılırsa sor bnmde kismetse salı transfer.burayi yillarca okurdum yeni üye oldum.herseyi oku öğren ama kafays takma.her insan ayni olmadığı gibi her tedavide ayni degil.Sen hep umutla Allah'a sığın güzel olacak inşallah
Ilaclar olarak miTransfer öncesi neler kullandınız acaba rahim hazırlama için
EvetIlaclar olarak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?