- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.281
Yaa öyle miÖnceki tedavilerimde bende sadece estrofem kullanmıştım
Canım hayırlı olsun testlerin hepsini bugün mü yaptınİlk transfer 10mart oldum sabısırsızlıktn test yaptım ama kafam çok karışık kızlar sizce cuma günü kan testi olacak rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah 36 yaş ilk tüp bebek
Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim?Yaa öyle miyarın kontrolüm var verirse progestan verir dahada başka birşey vermez sanırım
Bahçeci umutta tedavi görüyorum doktorum cem çelik. Siz?Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim?
Istanbul tup bebek Aret kamar daha önce bahçeci fulyada tedavi gördümBahçeci umutta tedavi görüyorum doktorum cem çelik. Siz?
Memnun kalmamış mıydınız merkezden yada doktordanIstanbul tup bebek Aret kamar daha önce bahçeci fulyada tedavi gördüm
İki başarısız tüp bebekten sonra bıraktım doktorum çok iyiydi ama eşim istemedi birdaha o merkeziMemnun kalmamış mıydınız merkezden yada doktordan
Kimdi doktorunuzİki başarısız tüp bebekten sonra bıraktım doktorum çok iyiydi ama eşim istemedi birdaha o merkezi
Mustafa bahçeciKimdi doktorunuz
Anladim, yeni tedaviniz güzel sonuçlanır ınsallahMustafa bahçeci
İnşallahAnladim, yeni tedaviniz güzel sonuçlanır ınsallah
2 nisanda tam kaç haftalık olmuş oluyor? Kalp atışıyla keseyi aynı zamanda görmeye gidebilirsin 7.haftada duyuluyor.muhtemelen ikisinide görmek için uzak tarih verdiler.bugün tekrar idrar testi yap ikinci çizgi baya net çıktıTeşekkürler canım. Türkiye ye gönderdim sonucu. Hemşire aradı herşey normal dedi. 3 hafta sonraya randevu al dedi. Biliyorsun burada randevu almak da bir sıkıntı. 2 nisana aldım ama çok geçmi diye düşümüyorum?? Ne dersin?? Senin 4est bu haftaydı değil mi
İnşallah güzel haberler vereceksin2 nisanda tam kaç haftalık olmuş oluyor? Kalp atışıyla keseyi aynı zamanda görmeye gidebilirsin 7.haftada duyuluyor.muhtemelen ikisinide görmek için uzak tarih verdiler.bugün tekrar idrar testi yap ikinci çizgi baya net çıktıyarın sabah 8 de kan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
İnşallah bebeğin sana tutunur canım benim benimde pazar günü yapıldı transferim yakınızMerhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır takipteydim yeni üye oldum foruma, dün transferim yapıldı 3. Denemem herkesin duasını bekliyorum inşallah herkesinki hayırlısıyla tutar❤
Benimde test günüm haftaya perşembe aynı günüzHayırlı olsun seninde inş canım, haftaya perşembe test günü, hiçbirşey hissetmiyorum şu anda
Merak etme canım bende sendenim transfer hazırlığında sadece bi hap kullandım ve fitil tabi son 5 gün başka bişey yok transferim oldu progeston ve fitile devam ediyorum iğne falan yokSanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyimbu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
Anladim inşallah hayırlısı olur sizin içinİki başarısız tüp bebekten sonra bıraktım doktorum çok iyiydi ama eşim istemedi birdaha o merkezi
Hadi ya belki banada fitil verir yani iğne versin istemiyorum malum ülke durumu böyleyken hastahaneye gidip iğne yaptırmak istemem çünkü.Merak etme canım bende sendenim transfer hazırlığında sadece bi hap kullandım ve fitil tabi son 5 gün başka bişey yok transferim oldu progeston ve fitile devam ediyorum iğne falan yok
O iğnenin hapı varken niye iğne veriyorlar anlamıyorum gerçekten her gün eziyet ya bir sürü insanla yüzgöz oluyorsun hele de bu zamandaHadi ya belki banada fitil verir yani iğne versin istemiyorum malum ülke durumu böyleyken hastahaneye gidip iğne yaptırmak istemem çünkü.
Teşekkür ederim canımAllah kucağınıza almayı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?