- 17 Mart 2020
- 34
- 27
- 3
- 36
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.261
Yok 5.gun sabah 6 da idrar yaptim.M Magic Life canım testini paylasabilir misin? gerçi simdi gördüm. direkt kan testı vermıssın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 5.gun sabah 6 da idrar yaptim.M Magic Life canım testini paylasabilir misin? gerçi simdi gördüm. direkt kan testı vermıssın.
intralipit serumdan bahsediyorsun sanırım . benim doktorumda yaptırıyor.Kızlar beyaz serum yazın çıkar doktorunuza danışın isteyinbağışıklık dengeleyici.. Ben neredeyse 10 yıllık evliyim tıbben hiç problem yoktu bizde 3. Tüp denemem 2 tanesini Ankara başkentte yaptım 5 yıl önce herşey mükemmeldi olmadı.. Şimdiki bursa eurofertil Dr Gerçek aydın.. Beyaz serum tekrarlayan düşüklerde başarısız tüp bebek tedavilerinde sebebsiz infertilede kullanılıyor.. Lütfen araştırın..
8. gün yapmadın degılmı. masallah 5. gün icin gayet koyu rengi. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsinYok 5.gun sabah 6 da idrar yaptim.
Maşallah çok net var canımYok 5.gun sabah 6 da idrar yaptim.
kesinlikle inaniyorum buna ben de bikac ay yaptim zaten tup bebek yoluna girmem adim atmam da meditasyonlar sonrasinda oldu.Inanmak hayal etmek karalar baglamamak lazimm bakalim neler olucak.Evet benim doktorumda dedi.Macunu kullanabilirmiyim dedim sen bilirsin dedi.Vitamine karsiydi zaten .Dogal beslenmeye calis ama yedigin yiyecekler sende bir etki yapamaz dedi.Hormon igneleri ancal ise yarayacak dedi.Ben alternatif tibba inaniyorum.Ve insan enerjisine cok inaniyorum.Kendimle cok konustum.Anne olmaya hazir oldugumu hep soyledim.Ve anneyken kendimi hayal ettim.Akıl hayalle gercegi ayiramazmis ve gercek sanarmis.Bir sure sonra gercek sanarmis.
Aynen ondan canımintralipit serumdan bahsediyorsun sanırım . benim doktorumda yaptırıyor.
Allahim bu zamani o hayirli zaman eylesin.Hepiniz icin ayri ayri dua ediyorumkesinlikle inaniyorum buna ben de bikac ay yaptim zaten tup bebek yoluna girmem adim atmam da meditasyonlar sonrasinda oldu.Inanmak hayal etmek karalar baglamamak lazimm bakalim neler olucak.
Aa aynen o macun.Ilk basta korktum yemedim.iste istedigimizi elde edemeyince basladim ve sonra da transfere kadar birakmadimCanım bu yediğin clife bitkisel macun mu bende igneye devam ediyorum tup bebekte yesem bi sorun olur mu ki
Mumkunse 21 gun yapin ve yuksek benliginize seslenirken benim icin en uygun olacal sekilde anne olabilmem icin ne gerekiyorsa hayatima girmesine izin veriyorum diyin.Buna hazirim sonra 15 20 dakika o guzel haberi aldiginiz anii evladiginizi dogurdugunuzu ilk yas gununu hayal edin yasayinn.21 gun sonra dileginizi serbest birakin.Basak Sayanla yaptim ben.kesinlikle inaniyorum buna ben de bikac ay yaptim zaten tup bebek yoluna girmem adim atmam da meditasyonlar sonrasinda oldu.Inanmak hayal etmek karalar baglamamak lazimm bakalim neler olucak.
Allah kucağınıza almayı nasib etsinArkadaşlar 7 martta taranferim oldu bugün 10 günüm akşam 8 gibi idrar testi yaptım an itibari ile 2. Çizgi çıktı çok kırmızı değil ama çok mutlu oldum yarın kan testi vermeye gidicem.
Ama suan ıgneleri kullaniyorim zararı olabilir korkarimAa aynen o macun.Ilk basta korktum yemedim.iste istedigimizi elde edemeyince basladim ve sonra da transfere kadar birakmadim
Ozaman hic icmeyin kalbinizden ne geciyorsa oyle yapin yaniltmazAma suan ıgneleri kullaniyorim zararı olabilir korkarim
ben de basak sayanla yaptimmmOzaman hic icmeyin kalbinizden ne geciyorsa oyle yapin yaniltmaz
Hayırlısı olsun insallah. Bende 10 marta oldum ilk demeMart değilde Nisan ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyo transferi insallh güzel sonuclar aliriz hep beraber cnm
İlk transfer 10mart oldum sabısırsızlıktn test yaptım ama kafam çok karışık kızlar sizce cuma günü kan testi olacak rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah 36 yaş ilk tüp bebekHayırlısı olsun inşallah, ilk transfer mi?
Sanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyim bu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
Önceki tedavilerimde bende sadece estrofem kullanmıştımSanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyim bu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallahKızlar bende bugün kan verdim anca kendime geldim yazdım üçüncü denememden sonra sonucum 241 bugün 11 günümdü çok mutluyum hala inanamıyorum 8 yıllık hasret inşallah kalp atışınıda duyarım allah herkese nasip etsin
kafan neden karisik olmus canim bu gozun aydinn rahat uyu insallah katlanarak artar degerin deİlk transfer 10mart oldum sabısırsızlıktn test yaptım ama kafam çok karışık kızlar sizce cuma günü kan testi olacak rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah 36 yaş ilk tüp bebek