- 23 Ocak 2013
- 211
- 242
- 303
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.241
sanirim gizli rezerv dusuklugu bende de var ilkkez sizden duydum.benim de amh 2.6 folikul de fena degildi ama aynen sendeki gibi bikac yumurta önden gelisti bir embriyoyla beklemedeyim.eger olmazsa ben de macun vs biseyler deneyeyimSoyle oldu 10tane vardi ilk baslarken ..buyumeye baslayinca 4tanesi buyudu gelisti.Gecen seferde oyle olinca gizli rezerv dusuklugunden suphelendi.Ilaclar hic onemli degil dedi istersen birakalim diger ay baslayalim dedi ya da bana birak devam edelim gelisim olmazsa ben ek tedavi yapicam opuden sonra dedi.Bana 4gunluk igne yazdilar,sonra transfer gununu belirledi.Opuye kadar.gorusmedik.Bu arada tedbir amacla diger tedavideki ilaclari kullamadi.Ben anlattim ona benim 1 2 yumurtam onden gidiyor.Digerleri ilaci yemiyor demistim.Ona gore ilaclari dozlari ayarladi.Ben de ilk moral bozuklugunu yenince bol bol meditasyon yaptim.Moralimi cok yuksek tuttum.Esim bana surpriz cicek yolladi.Nazimla oynadi felan derken ilac mi moral mi bilmiyorum.Narkozdan cikmadan 14 yumurta demisler aglaya aglaya odaya gelmisim.he bu arada bir de macun yedim bu 4gunde..Balli bitkisel bir macun sabah aksam 1 kasik