• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Soyle oldu 10tane vardi ilk baslarken ..buyumeye baslayinca 4tanesi buyudu gelisti.Gecen seferde oyle olinca gizli rezerv dusuklugunden suphelendi.Ilaclar hic onemli degil dedi istersen birakalim diger ay baslayalim dedi ya da bana birak devam edelim gelisim olmazsa ben ek tedavi yapicam opuden sonra dedi.Bana 4gunluk igne yazdilar,sonra transfer gununu belirledi.Opuye kadar.gorusmedik.Bu arada tedbir amacla diger tedavideki ilaclari kullamadi.Ben anlattim ona benim 1 2 yumurtam onden gidiyor.Digerleri ilaci yemiyor demistim.Ona gore ilaclari dozlari ayarladi.Ben de ilk moral bozuklugunu yenince bol bol meditasyon yaptim.Moralimi cok yuksek tuttum.Esim bana surpriz cicek yolladi.Nazimla oynadi felan derken ilac mi moral mi bilmiyorum.Narkozdan cikmadan 14 yumurta demisler aglaya aglaya odaya gelmisim.he bu arada bir de macun yedim bu 4gunde..Balli bitkisel bir macun sabah aksam 1 kasik
sanirim gizli rezerv dusuklugu bende de var ilkkez sizden duydum.benim de amh 2.6 folikul de fena degildi ama aynen sendeki gibi bikac yumurta önden gelisti bir embriyoyla beklemedeyim.eger olmazsa ben de macun vs biseyler deneyeyim

sanirim gizli rezerv dusuklugu bende de var ilkkez sizden duydum.benim de amh 2.6 folikul de fena degildi ama aynen sendeki gibi bikac yumurta önden gelisti bir embriyoyla beklemedeyim.eger olmazsa ben de macun vs biseyler deneyeyim

Evet cok sinir bozucu birsey..Doktorum cok bilincliydi.Bu arada bana dedi ki ilk bana 3.gun emriyosu transfer edildi dediki zaten esinde sperm sikıntisi var ben sana 3.gun yapamam.ilk 3gun yumurta kalitesi devrede olurmus.Sonra sperm kalitelitse emriyo gelisime devam edermis.Bunlarda cok onemli..Ben adacayi hayittohumu bal civanpercemi karisimi birsey yedim.Yillardir takip ettigim Seyda isminde bir kadindan aldim.Daha once arkadas onun sayesinde tup bebekte yumurtasi dolllenmezken normal hamile kaldi ve dogurcak

Evet cok sinir bozucu birsey..Doktorum cok bilincliydi.Bu arada bana dedi ki ilk bana 3.gun emriyosu transfer edildi dediki zaten esinde sperm sikıntisi var ben sana 3.gun yapamam.ilk 3gun yumurta kalitesi devrede olurmus.Sonra sperm kalitelitse emriyo gelisime devam edermis.Bunlarda cok onemli..Ben adacayi hayittohumu bal civanpercemi karisimi birsey yedim.Yillardir takip ettigim Seyda isminde bir kadindan aldim.Daha once arkadas onun sayesinde tup bebekte yumurtasi dolllenmezken normal hamile kaldi ve dogurcak
Ayrica macunu opuden sonra yemeye devam ettim.Transfere kadar yedim sonra biraktim

Sağol canım inşallah sende bugün kanda görürsün evet bu dönem duygusallık bende hat safhada sanırım bu dönemde hepimiz aynıyiz bizim sorunumuz yoktu canım hersey normaldi ameliyat oldum Laparoskopik bide histeroskopi ondada bişi çıkmadı doktorlar bile şaşırdı olması lazım dedi bu zamana kadar ama kısmet değilmiş iki aşılamam var negatif iki tüp bebek negatif bu üçüncü denememdi negatife okadar alışmışımki pozitif görünce ayaklarım yerden kesildi 😊😊
😁 yaaa Ne güzel Nasip bu işler gerçekten allah bekleyen herkese versin sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah 🙏 👶 bizim de hiç bir sorunumuz yok ama 2 yıllık evliyim ilk 3. Ayımızda kürtaj olunca uzun zamandır olmuyodu bi de yaşım 39 o sorun var ondan bian önce tüp bebek denemek istedik

Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
@Buseeeeee95
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi
17 Mart Transfer Oldu
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi
3 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
@Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp Bebek MerkeziTransfer Hazırlığına Başlayacak
@papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi03 Mart Transfer OlduPozitif:anneadayı:
@Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacak
@dlkkydlntpl
•Yaş 29
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi29 Şubatta Tedaviye Başladı
@Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi13 veya 14 mart Transfer Olacak
limoncicegi41 limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi9 Mart Transfer Olacak
@Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek MerkeziNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
@srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi5 Martta Transfer OlduPozitif :anneadayı:
@Almina58
•1.Deneme
Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğuMünür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir
@bahargelini
•İlk Deneme
Erkek FaktörüBahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi7 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@Fulyaa21
•3.Deneme
Sebepsiz İnfertilite
(Embriyo gelişiminde problem)
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi14 Mart Transfer Oldu
N nill2323
•İlk Deneme
~Elazığ Medical Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi6 Mart Transfer OlduPozitif :anneadayı:
@Snmdndr
•İlk Deneme
Rezerv azlığı ve çikolata kistiBahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 10 Mart Transfer Oldu
Mrb arkadaslar bende 10 gün önce transfer oldum 😊ve 2 gün sonra kanvermeye gidicem banada dua edin olumlu sonuç ciksin🤲😊

Bende ali osmana gittim 3 kez denedim olmadi.sizin görünür problem varken bizde sebepsiz infertilite.ali osman koyuncuoglu oğlu böyle şanslı kişileri hamile bırakıyor birazda siz şanslısınız galiba hayırlı olsun Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.

Cok tesekkur ederim.Allahim en kisa zaman da nasip etsin size de. Dediginiz gibi ben de bu sefer cok dikkat ettik cok inandim ama sans kismet buyuk faktor.

Merhaba kizlar
Cok uzun suredir takip ediyorum.Suan da uye olup sizinle yasadiklarimi paylasmak istiyorum.Ben gecen sene mayista Medicana Internationalda tedaviye baakadim esimin spermi 5milyondu hareketli sayisi cok azdi yuzde 80 hareketsiz.yuzde 14 yerinde hareketliydi.6 yillik evliydik 31 yasindaydim.Adetin 2.gunu gittim.Herseyim elimde.Cok guzel ,yumurta cok hemen baslayalim dediler basladim.3gun sonra aradilar ve esimin sperm testinin eski oldugunu dediler esimde is yerinden ancak izin aldi.6gin gitti testi verdi.Buyuk bi sokkk.her alanda 1 adet canli hucre vardi.gerekirse yumurta toplama sirasinda tesa yapicaz dedilee tmm dedik.sonra bende 5 yumurta cikti tesaya gerek olmadi.3tane dollendi 1tane 8hucreli 3.gune geldi apar topar taze transfer yapildi tutmadi.Cahilligimize geldi
Sonra Ali Osman Koyuncuoglu ile yollarim kesisti.bu sene hazir olunca gitti aralikta.Bi tane kist vardi.baslamak istemedi.Bu sirada ben bi on gorusme yaptim.Esimin degerleri ile asla baslayamam dedi.Tutmaz dedi.Bizi prog dr. Bulent aliciya yolladi 3ay igne vuruldu esim.Deger 1milyon oldu.Neyseeee Ali bey ile basladik.Yumurta rezervim cok oyi gorunuyor ama 4 yumurta gelisti.Bana karari birakti.Ben de ona biraktim.Tedaviye devam ettik.veeee tam 14yumurta topladik 12tane olgun 7 tane 5.gun emriyom oldu.dondurduk ve ben 1 ay bekledim.Ardindan rahim kalinligimi uygun gordu ve 9mart transfer oldum.5.gunu idrarda gebelik cikti.Esiki sabahin 6sinda uyandirdim. 6.gun dogum gunumde kan verdik 77cikti.8.gun tekrarladim 240 cikti.Dondurulmus oldugu icin opu etkim yoktu.Ama kasik bacak agrim oldu 2.gunden sonra.Gogusleerde hicbirsey yok.2.gunden sonra sik sik idrara cikma ve arada carpintim oldu.Sizlere yol gostersin istedim.Allah yardimciniz olsun.Ayrica 4aydir hamur pilav makarna ekmek yemiyorum.Herguj 1 avokado 1porsiyon yesillik yogurt kesinlikle yiyorum.Allahim hepimize evimize sagliklicocuk goturmeyi nasip etsin.
5 yumurtadan 14 yumurta nasıl yaptınız? Nelere dikkat ettınız ne yedınız? Ben avakadonun cok iyi geldiğini duydum acaba o mu yaradı

Amh 2.6 ile kaç folikulunuz oluyor? Kaç tane toplanıyo?

5 yumurtadan 14 yumurta nasıl yaptınız? Nelere dikkat ettınız ne yedınız? Ben avakadonun cok iyi geldiğini duydum acaba o mu yaradı
Oncelikle ben ocakta hucresel beslenmeye baslamistim zaten paketli herseyi birakmistim.Her sabah yumurta avokado peynir ceviz yedim.yemeklerimi hep 3 cesit tamamladim. (Mesela balik yaninda sebze ve salata..corba salata yumurta..Zeytinyagli yemek,yogurt,salata..Et salata haslama sebze..) Her gun 1 meyve 10-15 findik yedim..Ama inanin o gelismeyen yumurtalar nasil son 4gunde gelisti ben onu cozemedim..Ya doktorumun tedavisi yaa sonradan basladigim macundan ya meditasyonlarimdan ya da hepsi beraber bir etki yapti.Yumurtam yok degildi buyumuyordu boyle giderse 5 tane var onlar olgunlasir max da 7 olur diyorduk.Onlarda gelismis ve artmis

Bunu dikkate almaya çalışacağım şimdi cumartesi kontrolüm var 2.ilaçlara geçicem tahmini ne kadar süre sonra transfer olur
Bana söyleneni yazayım canım 13 gün estrofem kullan gel kontrol olacak kontrolden sonra 1 hafta içinde herşey yolundaysa transfer olur dediler. Herkesin rahim kalınlaşma durumu aynı olmayabilir canım ama aşağı yukarı bu yazdığım sürede olur seninde. Yani böyle düşünüyorum 😊

Oncelikle ben ocakta hucresel beslenmeye baslamistim zaten paketli herseyi birakmistim.Her sabah yumurta avokado peynir ceviz yedim.yemeklerimi hep 3 cesit tamamladim. (Mesela balik yaninda sebze ve salata..corba salata yumurta..Zeytinyagli yemek,yogurt,salata..Et salata haslama sebze..) Her gun 1 meyve 10-15 findik yedim..Ama inanin o gelismeyen yumurtalar nasil son 4gunde gelisti ben onu cozemedim..Ya doktorumun tedavisi yaa sonradan basladigim macundan ya meditasyonlarimdan ya da hepsi beraber bir etki yapti.Yumurtam yok degildi buyumuyordu boyle giderse 5 tane var onlar olgunlasir max da 7 olur diyorduk.Onlarda gelismis ve artmis
aslinda ben dr a demistim ben beslenmeme cok dikkat ederim vitaminlerimi de alirim diye pek ilgisi yok demisti yani soyleki beslenme konusunda gercekten dikkatliyim ama ise yaramadi..yalniz corekotu bal gbi incir gbi dogal sekerli kurler sanirim ise yariyor pek yemedigim seyler.

Kızlar beyaz serum yazın çıkar doktorunuza danışın isteyinbağışıklık dengeleyici.. Ben neredeyse 10 yıllık evliyim tıbben hiç problem yoktu bizde 3. Tüp denemem 2 tanesini Ankara başkentte yaptım 5 yıl önce herşey mükemmeldi olmadı.. Şimdiki bursa eurofertil Dr Gerçek aydın.. Beyaz serum tekrarlayan düşüklerde başarısız tüp bebek tedavilerinde sebebsiz infertilede kullanılıyor.. Lütfen araştırın..

aslinda ben dr a demistim ben beslenmeme cok dikkat ederim vitaminlerimi de alirim diye pek ilgisi yok demisti yani soyleki beslenme konusunda gercekten dikkatliyim ama ise yaramadi..yalniz corekotu bal gbi incir gbi dogal sekerli kurler sanirim ise yariyor pek yemedigim seyler.
Evet benim doktorumda dedi.Macunu kullanabilirmiyim dedim sen bilirsin dedi.Vitamine karsiydi zaten .Dogal beslenmeye calis ama yedigin yiyecekler sende bir etki yapamaz dedi.Hormon igneleri ancal ise yarayacak dedi.Ben alternatif tibba inaniyorum.Ve insan enerjisine cok inaniyorum.Kendimle cok konustum.Anne olmaya hazir oldugumu hep soyledim.Ve anneyken kendimi hayal ettim.Akıl hayalle gercegi ayiramazmis ve gercek sanarmis.Bir sure sonra gercek sanarmis.

Canım bu yediğin clife bitkisel macun mu bende igneye devam ediyorum tup bebekte yesem bi sorun olur mu ki

Back