- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.301
Haklısın bu yüzden bende hap yada fitil verir umari m diyorum. İğnenin daha etkili olduğunu duymuştum ama farklı sebepleri de vardır muhakkak.O iğnenin hapı varken niye iğne veriyorlar anlamıyorum gerçekten her gün eziyet ya bir sürü insanla yüzgöz oluyorsun hele de bu zamanda
Büyük ihtimal mart sonu olur bi aksilik çıkmazsa şu virüs olayı da tavan yapınca benim panik.iyice adttiBana söyleneni yazayım canım 13 gün estrofem kullan gel kontrol olacak kontrolden sonra 1 hafta içinde herşey yolundaysa transfer olur dediler. Herkesin rahim kalınlaşma durumu aynı olmayabilir canım ama aşağı yukarı bu yazdığım sürede olur seninde. Yani böyle düşünüyorum
Bizim dusuk hikayelerimiz oldugu icin doktor progestan basladi canim. Tedbir amacli yani. Senin oyle bir durumun yoksa vermez. Doktorun seni taniyordur sakin kiyas yapmaya girmeSanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyimbu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
Hersey inanki zamanini bekliyor. Ben 5 tane kaybettim. Vermiyorsa rabbim var bir hayir. Tek yapabildigimiz duaAz evvel aradılar, embriyolarımın durumu şu şekilde:
1 tanes A kalite, 1 tanesi orta kalite, 1 tanesi de düşük kalite ama 3ünü de donduracaklar bu ay.
Perşembe ya da cuma günü durumumla alakalı toplantı olacakmış.
Havuz yapacaklar belli ki, fakat bana şimdi şu durumdan bahsettiler.
Benim genetiklerimde hiç sorun yok ama embriyolarım yaşamıyorlar.
7 embriyom vardı 1 tanesi 5. güne gitti.
Co-kültür yani yapay rahim yöntemi uygulanacak bu sefer.
Inşallah çok rahat geçer transferin ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. Şimdiden hayırlı olsun transferin ❤❤❤Günaydin kizlar .. bugun saat 12 de transferim var .. cok heyecanliyim.
Rabbim yar ve yardimcin olsun insaallah.Günaydin kizlar .. bugun saat 12 de transferim var .. cok heyecanliyim.
O zaman amh ta bir kriter degıl amhınıza gore sonuçunuz dusuk baya6 toplandi 2 si olgun biri iyi kalite dollendi.sonuc bekliyorum
Nasıl geçtiği hakkında buraya bilgi yazarsanız çok sevinirim Allah yardımcın olsunGünaydin kizlar .. bugun saat 12 de transferim var .. cok heyecanliyim.
Hadi hayırlısı canım kaçıncı gün embiryosuGünaydin kizlar .. bugun saat 12 de transferim var .. cok heyecanliyim.
Senin transferin ne zamanInşallah çok rahat geçer transferin ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. Şimdiden hayırlı olsun transferin ❤❤❤
Aa çok güzel canım ben senden biraz önde gitmişim transferim oldu sonuç bekliyorum cumartesi günü belli olucak allahın izniyleAa merhaba canımBen transfer olmaya hazırlanıyorum 2 ay rahim dinlendirdik yarın kontrolüm var transfer günüm belli olacak sanırım Bende durumlar böyle, sen neler yapıyorsun?
Ben de simdi hemsireye yazdim.Belliki bu salgin daha kotu duruma gelecek.Hastaneye gitmek istemiyorum dedim.Haklisin dedi bu ignenin karindan olanini recete etip whatsaptan aticam.Evde kendim yapicamHadi ya belki banada fitil verir yani iğne versin istemiyorum malum ülke durumu böyleyken hastahaneye gidip iğne yaptırmak istemem çünkü.
Çok tsk ederim canım inş olumlu sonuç alirizDualarım isteyen herkese canım benim inşallah olumlu sonuç alırsın Allah emeklerinin karşılığını verecektir inşallah
Aynen canım yaEminim bizim gibi olan çok kişi vardır
Mart sonu nisan başı adet olursam nisan ortası ancak olur transferim, tabi şu virüs olayından ertelenmezse. Hayırlısı bakalım cnm.Senin transferin ne zaman
Merhaba tebrikler canım. Kötü bir rakam değil doktorun da söylemiş önemli olan sağlıkla katlasın gitsin.Kızlar merhaba bugün kan verdim ama çok yüksek değildi 12. Günüm 64.20 doktor çok da düşük değil 2 gün sonra tekrar gel dedi çok korkuyorum
Üçüncü gün embiryosu genelde düşük çıkar ilk değer canımKızlar merhaba bugün kan verdim ama çok yüksek değildi 12. Günüm 64.20 doktor çok da düşük değil 2 gün sonra tekrar gel dedi çok korkuyorum
Amin insallah hayirlisi olsunMart sonu nisan başı adet olursam nisan ortası ancak olur transferim, tabi şu virüs olayından ertelenmezse. Hayırlısı bakalım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?