2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

O iğnenin hapı varken niye iğne veriyorlar anlamıyorum gerçekten her gün eziyet ya bir sürü insanla yüzgöz oluyorsun hele de bu zamanda
Haklısın bu yüzden bende hap yada fitil verir umari m diyorum. İğnenin daha etkili olduğunu duymuştum ama farklı sebepleri de vardır muhakkak.

Büyük ihtimal mart sonu olur bi aksilik çıkmazsa şu virüs olayı da tavan yapınca benim panik.iyice adtti

Bizim dusuk hikayelerimiz oldugu icin doktor progestan basladi canim. Tedbir amacli yani. Senin oyle bir durumun yoksa vermez. Doktorun seni taniyordur sakin kiyas yapmaya girme

Hersey inanki zamanini bekliyor. Ben 5 tane kaybettim. Vermiyorsa rabbim var bir hayir. Tek yapabildigimiz dua

Aa merhaba canım Ben transfer olmaya hazırlanıyorum 2 ay rahim dinlendirdik yarın kontrolüm var transfer günüm belli olacak sanırım Bende durumlar böyle, sen neler yapıyorsun?
Aa çok güzel canım ben senden biraz önde gitmişim transferim oldu sonuç bekliyorum cumartesi günü belli olucak allahın izniyle Darısı senin başına güzel transferlere

Hadi ya belki banada fitil verir yani iğne versin istemiyorum malum ülke durumu böyleyken hastahaneye gidip iğne yaptırmak istemem çünkü.
Ben de simdi hemsireye yazdim.Belliki bu salgin daha kotu duruma gelecek.Hastaneye gitmek istemiyorum dedim.Haklisin dedi bu ignenin karindan olanini recete etip whatsaptan aticam.Evde kendim yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…