2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

intralipit serumdan bahsediyorsun sanırım . benim doktorumda yaptırıyor.

kesinlikle inaniyorum buna ben de bikac ay yaptim zaten tup bebek yoluna girmem adim atmam da meditasyonlar sonrasinda oldu.Inanmak hayal etmek karalar baglamamak lazimm bakalim neler olucak.

8. gün yapmadın degılmı. masallah 5. gün icin gayet koyu rengi. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
[/QUOTE]

5.gundu ama 2 emriyo konuldu

kesinlikle inaniyorum buna ben de bikac ay yaptim zaten tup bebek yoluna girmem adim atmam da meditasyonlar sonrasinda oldu.Inanmak hayal etmek karalar baglamamak lazimm bakalim neler olucak.
Mumkunse 21 gun yapin ve yuksek benliginize seslenirken benim icin en uygun olacal sekilde anne olabilmem icin ne gerekiyorsa hayatima girmesine izin veriyorum diyin.Buna hazirim sonra 15 20 dakika o guzel haberi aldiginiz anii evladiginizi dogurdugunuzu ilk yas gununu hayal edin yasayinn.21 gun sonra dileginizi serbest birakin.Basak Sayanla yaptim ben.

Hayırlısı olsun inşallah, ilk transfer mi?
İlk transfer 10mart oldum sabısırsızlıktn test yaptım ama kafam çok karışık kızlar sizce cuma günü kan testi olacak rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah 36 yaş ilk tüp bebek

Eklentiler

• D56F45F2-A5D3-4CCC-878E-4F8FC8360926.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 51
Tebrikler kat kat sağlıkla artsın inşallah
srpsrht
[/QUOTE]
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…