• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Teşekkürler canım. Türkiye ye gönderdim sonucu. Hemşire aradı herşey normal dedi. 3 hafta sonraya randevu al dedi. Biliyorsun burada randevu almak da bir sıkıntı. 2 nisana aldım ama çok geçmi diye düşümüyorum?? Ne dersin?? Senin 4est bu haftaydı değil mi
2 nisanda tam kaç haftalık olmuş oluyor? Kalp atışıyla keseyi aynı zamanda görmeye gidebilirsin 7.haftada duyuluyor.muhtemelen ikisinide görmek için uzak tarih verdiler.bugün tekrar idrar testi yap ikinci çizgi baya net çıktı🥰 yarın sabah 8 de kan vermeye gidiyorum dua edin kızlar

2 nisanda tam kaç haftalık olmuş oluyor? Kalp atışıyla keseyi aynı zamanda görmeye gidebilirsin 7.haftada duyuluyor.muhtemelen ikisinide görmek için uzak tarih verdiler.bugün tekrar idrar testi yap ikinci çizgi baya net çıktı🥰 yarın sabah 8 de kan vermeye gidiyorum dua edin kızlar
İnşallah güzel haberler vereceksin😍

Sanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyim😁 bu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
Merak etme canım bende sendenim transfer hazırlığında sadece bi hap kullandım ve fitil tabi son 5 gün başka bişey yok transferim oldu progeston ve fitile devam ediyorum iğne falan yok

Merak etme canım bende sendenim transfer hazırlığında sadece bi hap kullandım ve fitil tabi son 5 gün başka bişey yok transferim oldu progeston ve fitile devam ediyorum iğne falan yok
Hadi ya belki banada fitil verir yani iğne versin istemiyorum malum ülke durumu böyleyken hastahaneye gidip iğne yaptırmak istemem çünkü.

Back