- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.201
7 hap ne senin benim sabah akşam estrofem toplam 4 tane bi coraspin bi de vitamin toplam 6 hap senin ne var artı olarak merak ettimYarin sana da yeni ilaclar baslar merak etmegunde 7 hap 2 ignem var benim
GÖbekten vuruyodum ben de canımTatlım cetricode iğnesi koldan mi vuruluyor göbekten vurdum ben sorun olur mu
Precort7 hap ne senin benim sabah akşam estrofem toplam 4 tane bi coraspin bi de vitamin toplam 6 hap senin ne var artı olarak merak ettim
Ben testlerden koleksiyon yaptim bu 4 cu denemem 8 ci gun basladim bazen gunde 2 tane yaptigim oldu 10 yila yakin oldu cok sukur pozitifi duydum bugum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin o kadar zorki o kadar cok acilar cektimki suan hepsini unuttum rabbim cumlemize nasip etsin bu mutlulugi dualarimdasiniz9. Günde olabilir aslında yani birazdaha garanti gibi olabilir bilmiyorum kii gerçekten içim içime sığmıyor o zaman gelsin duruma göre bakarımbakma gülme emojilerine aynı zamanda çok korkuyorum alacağım sonuçtan. Hayırlısı olsun inşallah Gerçekten bu sürecin çoğu zamanı beklemekle geçiyor rabbim sabır versin ve beklediğimize çabamıza değsin inşallah
BEn 10.günden önce yapmam diyodum 8de yaptımBen de korkmazsam pazartesi evde bi idrar tahlili yaparim 9. günüm oluyor
Ben de öyle olurum sanırımBEn 10.günden önce yapmam diyodum 8de yaptım
Canım şansa bırakma gelir mi gelmez mi belli değil başla sen zaman kaybetmeden herşey nasipKızlar merhaba... Ben de dün tüp bebek merkezine gittim adetim. 3.günü.. Rezervi az olduğu için hemen başlayalım dediler ilaçları da aldım hatta ilk iğnelerimi yaptık.. Ama şu virüs belası yüzünden sokağa çıkma yasağı gelebilir diyorlar tedavim yarım kalırsa ne olacak? Devam mı etmeliyim yoksa bi kaç ay daha ertelemelimiyim? Kafayı yemek üzereyim.. Lütfen bi akıl verin. Yaşım 33 bu arada..
AYnen canım o ne işe arıyo acabaPrecort
Coraspin
Estrofem 4 tane
Vitamin
Iki tanede igne
Fazladan precort vardi demek bende
Hic bilmiyorum ki sormadim da :)AYnen canım o ne işe arıyo acaba
Allah razı olsunBen testlerden koleksiyon yaptim bu 4 cu denemem 8 ci gun basladim bazen gunde 2 tane yaptigim oldu 10 yila yakin oldu cok sukur pozitifi duydum bugum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin o kadar zorki o kadar cok acilar cektimki suan hepsini unuttum rabbim cumlemize nasip etsin bu mutlulugi dualarimdasiniz
Fsh ve e2 degerleri iyi amh biraz dusuk bence fena gbi degıl degerler hiç canını sıkma
İnşallah hayırlısı neyse o olur hepimiz için
Canım ocak tüp bebek topiğinde yazışmıştık hatırlarsan neler yaptın ne durumdasın hamilemisinAllah razı olsunGerçekten diyorum ki vay be insanlar umudunu hiç kaybetmemiş sende kaybetme dur bu daha ilk deneme diyorum. Gerçekten neler çektiniz kim bilir belkide umudunuzun yok olduğu anlarda oldu çok fazla acılar çektiniz ama pes etmediniz sonunda da mükafatını aldınız çok şükür. Rabbim ilk denemede bebeğime kavuşturursa daha ne isterim diyorum. Hayırlısı ile sağlıkla olsun. Rabbim kimseye aratmasın yavrularını nasip etsin insallah. Umarım sizde sağlıkla kucaklarsınız
Ozaman bu transfere kadar olan süreçte ilişki durumunu solemedi size soledimiSor bakalım. Sormak istediğim şeyleri telefonuna not et ben genelde öyle yapıyorum gidince soruyorum
Kaç gün rapor verdi doktorunuzKızlar merhba. Bende 14 martta transfer oldum. İşten izin aldım evde sizi takip ediyorum. Dualarım hepiöize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebikoları
Bana söylemedi iliski olsun veya olmasin diye. Demek ki cok önemli degil ya da unuttuOzaman bu transfere kadar olan süreçte ilişki durumunu solemedi size soledimi
Ben 5 gün aldımKaç gün rapor verdi doktorunuz
Valla bana da solemedi o yüzden yasak diye düşünmüyorumBana söylemedi iliski olsun veya olmasin diye. Demek ki cok önemli degil ya da unuttu
Anladım canım tesekkurlerBen 5 gün aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?