2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

çook tesekkür ederimmmm insallah süper sonuc alırızz
peki doktor önerin var mı ankarada mısın canım

recai pabuccunun kliniği iyi dediler oradaki embriyolog cok iyiymis ne diyosun
Hayır ben kayseri ye gidiyorum.. Acıbadem de Çağlar yazıcıoğlu ve memorial da semih zeki Uludağ arasında kaldım ama bu ay bekleyeceğim gibi..

gözunuz aydınn. darısı bıze olsun ınsallahç aynı gun transfer olmusuz. ben test yapmadım henuz. korkuyorum negatıf olacak dıyee

hikayeniz ne guzel..umutsuz olanlara umut olsun.yalniz bisey sorucam 4 yumurta varken tedaviye devam edip 14 yumurta elde ettik dedinizya nasil bir tedavi uygulandi.

Arkadaşlar 7 martta taranferim oldu bugün 10 günüm akşam 8 gibi idrar testi yaptım an itibari ile 2. Çizgi çıktı çok kırmızı değil ama çok mutlu oldum yarın kan testi vermeye gidicem.
Ya cok sevındm cnm ıns saglıkla kucagına al bızlerede dıa et tek embrıyomuudu

Canım ocak tüp bebek topiğinde yazışmıştık hatırlarsan neler yaptın ne durumdasın hamilemisinsonuçmu bekliyorsun
Aa merhaba canım Ben transfer olmaya hazırlanıyorum 2 ay rahim dinlendirdik yarın kontrolüm var transfer günüm belli olacak sanırım Bende durumlar böyle, sen neler yapıyorsun?

Soyle oldu 10tane vardi ilk baslarken ..buyumeye baslayinca 4tanesi buyudu gelisti.Gecen seferde oyle olinca gizli rezerv dusuklugunden suphelendi.Ilaclar hic onemli degil dedi istersen birakalim diger ay baslayalim dedi ya da bana birak devam edelim gelisim olmazsa ben ek tedavi yapicam opuden sonra dedi.Bana 4gunluk igne yazdilar,sonra transfer gununu belirledi.Opuye kadar.gorusmedik.Bu arada tedbir amacla diger tedavideki ilaclari kullamadi.Ben anlattim ona benim 1 2 yumurtam onden gidiyor.Digerleri ilaci yemiyor demistim.Ona gore ilaclari dozlari ayarladi.Ben de ilk moral bozuklugunu yenince bol bol meditasyon yaptim.Moralimi cok yuksek tuttum.Esim bana surpriz cicek yolladi.Nazimla oynadi felan derken ilac mi moral mi bilmiyorum.Narkozdan cikmadan 14 yumurta demisler aglaya aglaya odaya gelmisim.he bu arada bir de macun yedim bu 4gunde..Balli bitkisel bir macun sabah aksam 1 kasik

Amin canim insallah

çook tesekkür ederimmmm insallah süper sonuc alırızz
peki doktor önerin var mı ankarada mısın canım

recai pabuccunun kliniği iyi dediler oradaki embriyolog cok iyiymis ne diyosun
Ben ankaradayim canim ben gatada yaptirdim ve cok memnun kaldim sana tavsiyem olsun dedim seyit temel ceyhan doktorumdu arastir bi istersen

Bende ali osmana gittim 3 kez denedim olmadi.sizin görünür problem varken bizde sebepsiz infertilite.ali osman koyuncuoglu oğlu böyle şanslı kişileri hamile bırakıyor birazda siz şanslısınız galiba hayırlı olsun Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.

Amin inşallah canım haklısın ben de ikinci idrar testimde bakamıyorum bi türlü arkadaşa sen bak diyorum bakamıyorum o kadar korkuyorum ama bi o kadar da geri kalmıyorum şu test olaylarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…