• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Amin canım, hele bu igne sabah aksam vuruyorum gobegimde yer kalmadi 🤦🏻‍♀️ belki sana vermez.
Hadi ya belki ilerleyen zamanlarda fitile falan çevirir🤔 Bana hap yada fitil verecekmiş gibi hissediyorum bakalım hangisi olacak. Bir aksilik olmadan şu süreci atlatsak iyi olacak virüs yüzünden aksayacak diye korkuyorum

Az evvel aradılar, embriyolarımın durumu şu şekilde:
1 tanes A kalite, 1 tanesi orta kalite, 1 tanesi de düşük kalite ama 3ünü de donduracaklar bu ay.
Perşembe ya da cuma günü durumumla alakalı toplantı olacakmış.
Havuz yapacaklar belli ki, fakat bana şimdi şu durumdan bahsettiler.
Benim genetiklerimde hiç sorun yok ama embriyolarım yaşamıyorlar.
7 embriyom vardı 1 tanesi 5. güne gitti.
Co-kültür yani yapay rahim yöntemi uygulanacak bu sefer.
peki neden 5.gune bekletiyorlar durum buyken??dondurulcak 3 embriyonuz var neden transfer olmadi kusura bakma suanki mesajina binaen yaziyorum bir de hangi merkez sizinki

Az evvel aradılar, embriyolarımın durumu şu şekilde:
1 tanes A kalite, 1 tanesi orta kalite, 1 tanesi de düşük kalite ama 3ünü de donduracaklar bu ay.
Perşembe ya da cuma günü durumumla alakalı toplantı olacakmış.
Havuz yapacaklar belli ki, fakat bana şimdi şu durumdan bahsettiler.
Benim genetiklerimde hiç sorun yok ama embriyolarım yaşamıyorlar.
7 embriyom vardı 1 tanesi 5. güne gitti.
Co-kültür yani yapay rahim yöntemi uygulanacak bu sefer.
Ben bi noktayı mı kaçırdım mı acaba? Şuan embriyolarınız var ve donduracaklar peki neden havuz yapsınlar? Transfer hazırlığı başlaması gerekmez mi yani belli ki bir noktayı kaçırdım o yüzden soruyorum. Ayrıca 7 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gitti demişsiniz benim 10 embriyodan 1 tanesi gidebildi acaba genetik test istesemiydim doktordan?

Hadi ya belki ilerleyen zamanlarda fitile falan çevirir🤔 Bana hap yada fitil verecekmiş gibi hissediyorum bakalım hangisi olacak. Bir aksilik olmadan şu süreci atlatsak iyi olacak virüs yüzünden aksayacak diye korkuyorum
Aksamaz ınsallah yarin kacta randevun? Pazartesi olur senin transferin

Sende baya kullanmışsın ben o kadar kullanmadım yumurta büyütürken genelde 2 iğne kullandım catlatma iğnesi günü 4 tane vurdum sadece😄 şimdide sadece estrofem sanırım yarin yeni ilaç eklenecek. Tabi bu surecte vitaminlerimi hep kullandım hâlâ devam😄
valla popom gobegım cok fena 🤣 halamdaha doguma kdr devam allah yardımcımız olsun ıns bebıslerımız gelır

valla popom gobegım cok fena 🤣 halamdaha doguma kdr devam allah yardımcımız olsun ıns bebıslerımız gelır
Gerçekten Allah sana kolaylık versin biz bir şekilde bitiriyoruz iğne işini ama sen doğuma kadar devam edeceksin. Neyseki sonunda bebegimize kavuşmak var bunu düşünüp teselli edelim kendimizi😍

Gerçekten Allah sana kolaylık versin biz bir şekilde bitiriyoruz iğne işini ama sen doğuma kadar devam edeceksin. Neyseki sonunda bebegimize kavuşmak var bunu düşünüp teselli edelim kendimizi😍
Evet cnm hem dusmesın hem erken dogum olmasn hem pıhtılasma nbalım yeterkı saglıkla kavusucaksam deger

Back