- 20 Aralık 2019
- 79
- 60
- 3
- 30
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.181
Aaaaa benimde doğal olacak, cumartesi transfer var. Bugün fitil kullanmaya başladım. Bana çatlatma iğnesi vermedilerBenim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne
Aaaaa benimde doğal olacak, cumartesi transfer var. Bugün fitil kullanmaya başladım. Bana çatlatma iğnesi vermedilerBenim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne
Benım yumurtam 18 den once gelısmezdı cnm ılaclarla 13 te gelısıp dollememoldu hamılelık olursa 13.gunden ıtıbaren sayılcak sanırım oksapar 0,6 estrofem coraspın progestan ıgneye devam dunden berıBenim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne
İyimisin ağrıların geçti mşYok canim ağrıyla alakasi yok..
Valla ara ara oluyor...bugün biraz daha iyiyjm çok şükürİyimisin ağrıların geçti mş
İnşallah hayırlıs sonuclar alırız canım hepimiz hepimiz doktorlarımıza güvenerek cıktık yola hepimizin farklı durumları hakkımızfa en hayırlısı olsun inşlallahBenım yumurtam 18 den once gelısmezdı cnm ılaclarla 13 te gelısıp dollememoldu hamılelık olursa 13.gunden ıtıbaren sayılcak sanırım oksapar 0,6 estrofem coraspın progestan ıgneye devam dunden berı
İyi hadi sevindim. Dikkat et kendineValla ara ara oluyor...bugün biraz daha iyiyjm çok şükür
Aynen öyle kuzum Allah kolaylık versinEvet cnm hem dusmesın hem erken dogum olmasn hem pıhtılasma nbalım yeterkı saglıkla kavusucaksam deger
Bende sirt ve bel agrisi oldu. 3 ve 4 gunumde tutunma agrisiydi dedim ve oyleymisÇok tebrik ederim sağlıkla doğsun insalah.benim de 5. Gün 4aa 1 tane transferim oldu.sizin belirtileriniz varmiydi.bugun 5. Günün ve sonucun böyle cikti
Sokağa cıkma yasağı olduğunda tedavi durdurulur mu bilmiyorum ben başlarsın yarım kalır başlamazsın belki yasak gelmez bence sen doktorunla görüş önceKızlar merhaba... Ben de dün tüp bebek merkezine gittim adetim. 3.günü.. Rezervi az olduğu için hemen başlayalım dediler ilaçları da aldım hatta ilk iğnelerimi yaptık.. Ama şu virüs belası yüzünden sokağa çıkma yasağı gelebilir diyorlar tedavim yarım kalırsa ne olacak? Devam mı etmeliyim yoksa bi kaç ay daha ertelemelimiyim? Kafayı yemek üzereyim.. Lütfen bi akıl verin. Yaşım 33 bu arada..
Eğer maddi manevi sana da uyuyorsa dene bakalımmDoktora sordum canım.. İlk defa olan bir durum bizim de hiç fikrimiz yok dedi en kötü ilaçlarını dolaba koyar beklersin dedi
Siz süreci yarılamışsınız sanırım.. Sokağa çıkma yasağı bile gelse size izin verirler sanırımBenim de dondurulmuş transferim yapılacaktı haftaya . Ya sokağa çıkma yasağı gelirse. Hevesimiz kursağımızda kalacak . Onca emek . Ona hormon ilaçlarımızİst. Kanunide yaptıran var mı ?
Sanmıyorum tam dersi iğne aşamasında olan yumurta büyütmeye çalışanların tedavisi yarım kalmasın diye izin verirler de ben ümitsizim . Çünkü zaten donuk bekliyor embriyolar acelesi yok diyeceklerSiz süreci yarılamışsınız sanırım.. Sokağa çıkma yasağı bile gelse size izin verirler sanırım
Fsh ve e2 degerleri iyi amh biraz dusuk bence fena gbi degıl degerler hiç canını sıkmaamh 0.75
fsh 7.09
e2 51.42
lh 5.56
eşimin sperm yüzde %6
ileri hareket %65
sperm yogunlugu 34 milyon
İnşallah hayırlısı neyse o olur hepimiz içinSanmıyorum tam dersi iğne aşamasında olan yumurta büyütmeye çalışanların tedavisi yarım kalmasın diye izin verirler de ben ümitsizim . Çünkü zaten donuk bekliyor embriyolar acelesi yok diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?