• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim de aynısıno
Benim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne
Aaaaa benimde doğal olacak, cumartesi transfer var. Bugün fitil kullanmaya başladım. Bana çatlatma iğnesi vermediler 😳 2 ultrason 2 kan değerine göre bu şekilde yönlendirdiler. Sol tarafta 10 mm altında yumurtalar var, sağ taraftadi yumurtada 17,5mm dedi. Kendi mi çatlayacak acaba 🤔
Benim bu ikinci denemem kendi döngüme göre yapıldı bu transferim doğal siklus transferi diyolar adetleri düzenli olanlara yapıyolarmıs zaten benim sıkıntı eşimdeydi kendi yumurta catlamam göre transfer yaptılar yani şu an sadece progestan fitil kullanıyorum bi de kan sulandırıcı iğne
Aaaaa benimde doğal olacak, cumartesi transfer var. Bugün fitil kullanmaya başladım. Bana çatlatma iğnesi vermediler 😳 2 ultrason 2 kan değerine göre bu şekilde yönlendirdiler. Sol tarafta 10 mm altında yumurtalar var, sağ taraftadi yumurtada 17,5mm dedi. Kendi mi çatlayacak acaba 🤔
[/QUOTE]
Evet benimde aynı şekilde oldu 17,5 tu en son muayenemde sonra tahlil yapıldı ve catlatma iğnesi kullanmadım cünkü catlıyo dedi doktor sonuclara bakarak pazartesi catlamıstı pazar günü de trasnfer oldum bugün üçüncü günüm benim de sağ da 10 mm ydi ama solda büyümüş yumurtam 17,5 mmydi

Benım yumurtam 18 den once gelısmezdı cnm ılaclarla 13 te gelısıp dollememoldu hamılelık olursa 13.gunden ıtıbaren sayılcak sanırım oksapar 0,6 estrofem coraspın progestan ıgneye devam dunden berı
[/QUOTE]
İnşallah hayırlıs sonuclar alırız canım hepimiz hepimiz doktorlarımıza güvenerek cıktık yola hepimizin farklı durumları hakkımızfa en hayırlısı olsun inşlallah🤲🏻 İnşallah tutunur minik embriyolarımız hayırlısıyla 🥰

Benım yumurtam 18 den once gelısmezdı cnm ılaclarla 13 te gelısıp dollememoldu hamılelık olursa 13.gunden ıtıbaren sayılcak sanırım oksapar 0,6 estrofem coraspın progestan ıgneye devam dunden berı
İnşallah hayırlıs sonuclar alırız canım hepimiz hepimiz doktorlarımıza güvenerek cıktık yola hepimizin farklı durumları hakkımızfa en hayırlısı olsun inşlallah🤲🏻 İnşallah tutunur minik embriyolarımız hayırlısıyla 🥰
[/QUOTE]
Cok emek verdık hepımız anne olmayı cok hakedıyoruz herkes farklı acılar cektı bugune gelene kdr allahım emeklerımızı karsılıksız bırakmasın cnm

Kızlar merhaba... Ben de dün tüp bebek merkezine gittim adetim. 3.günü.. Rezervi az olduğu için hemen başlayalım dediler ilaçları da aldım hatta ilk iğnelerimi yaptık.. Ama şu virüs belası yüzünden sokağa çıkma yasağı gelebilir diyorlar tedavim yarım kalırsa ne olacak? Devam mı etmeliyim yoksa bi kaç ay daha ertelemelimiyim? Kafayı yemek üzereyim.. Lütfen bi akıl verin. Yaşım 33 bu arada..

Canım bana cevap vermediler ama ben sana yazayım herkes tanıdıklarına yaziyo yeni gelenlere umursamıyorlar..maskeni al git metrolarda iki kişilik yere otur kolonyanı al dezenfekte hastanede var girip çıkarken kullan kendini kolla suphelendigin insanların yanına oturma canım bnm cesaretli ol.belki daha da kötüleşecek şuan durum daha kötüye gitmeden yaptır.arabayla gidebiliyorsan git

Kızlar merhaba... Ben de dün tüp bebek merkezine gittim adetim. 3.günü.. Rezervi az olduğu için hemen başlayalım dediler ilaçları da aldım hatta ilk iğnelerimi yaptık.. Ama şu virüs belası yüzünden sokağa çıkma yasağı gelebilir diyorlar tedavim yarım kalırsa ne olacak? Devam mı etmeliyim yoksa bi kaç ay daha ertelemelimiyim? Kafayı yemek üzereyim.. Lütfen bi akıl verin. Yaşım 33 bu arada..
Sokağa cıkma yasağı olduğunda tedavi durdurulur mu bilmiyorum ben başlarsın yarım kalır başlamazsın belki yasak gelmez bence sen doktorunla görüş önce

Benim de dondurulmuş transferim yapılacaktı haftaya . Ya sokağa çıkma yasağı gelirse. Hevesimiz kursağımızda kalacak . Onca emek . Ona hormon ilaçlarımız :KK43: İst. Kanunide yaptıran var mı ?
Siz süreci yarılamışsınız sanırım.. Sokağa çıkma yasağı bile gelse size izin verirler sanırım

Siz süreci yarılamışsınız sanırım.. Sokağa çıkma yasağı bile gelse size izin verirler sanırım
Sanmıyorum tam dersi iğne aşamasında olan yumurta büyütmeye çalışanların tedavisi yarım kalmasın diye izin verirler de ben ümitsizim . Çünkü zaten donuk bekliyor embriyolar acelesi yok diyecekler :(

Back