2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba herkese :KK200: Net olmamakla beraber sanırım ben de Mart 2020 annesi olacağım :21:
Dün acil serviste kan tahlili yaptırdım,856 çıktı ama acilin doktoru 'iç gebelik mi,dış gebelik mi bilemem takibe başlansın''deyince içime kurt düştü.
Değerim çok mu yüksek ki şüphelendi,hamile olduğuma tam sevinemedim bile
Hayırlısı ile yarını bekliyoruz şimdi,yarın kadın doğum uzmanına gideceğim.

Sizin ilk öğrendiğiniz de Hcg değeriniz neydi?
Canim benim ilk öğrendiğim de 415ti fakat 1 gun geçmişti 2 gun sonra yine yaptırdı 817 oldu korkma yani gayet normal sen moralini yüksek tut yeter ki pitirciklar bizi hissediyor 😍😊

Selam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördük 🥰 şuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
Ne güzel kalp atımını da duymuşsunuz. Benimde 5+6 günlük . Kalp atımı için haftaya gitmemi önerdi. Önce uzun bir yolculuğumuz olacak inşallah herşey sorunsuz geçer. Gittiğim yerde doktora gideceğim

Ne güzel kalp atımını da duymuşsunuz. Benimde 5+6 günlük . Kalp atımı için haftaya gitmemi önerdi. Önce uzun bir yolculuğumuz olacak inşallah herşey sorunsuz geçer. Gittiğim yerde doktora gideceğim
Canım ben de bugün 5+1 olduğumu öğrendim, benim de Cuma günü uçak yolculuğum sonrasında da 4 saatlik otobüs yolculuğum olacak, doktoruma danıştım birşey olmaz dedi ama kara yoluyla yapılanlarda 2 saatte bir mola verip azıcık yürümek öneriliyor bilgin olsun. Umarım sorunsuz bir süreç geçiririz❤️

Haftaya daha garanti canım inşallah hayırlısıyla görürsün sende. Ben Çamlıca medipole gidiyorum yeni açıldı daha doktor ultrasonla bakarken yeni cihaz farkı işte net gösteriyor diyip durdu. Sanırım benim için de erkendi cihaz yeni olduğu için görebildik.

Ondandır canım benim iki gün sonra 729 olmuştu, hiç strese girme sakın

Çokta tuhaf bir durum değil o zaman benim ki.

Kan uyuşmazlığı için belli haftalarda iğne de vuruluyorsun ben önceki gebeliklerimde vurundum. Benimde adetim bir gün gecikmişti 478 çıktı değerin normal bence.

Ayy iğneden de çok korkuyorum ama napalım kuzucuklarımız için her şeye katlanıcaz :KK68:

Canim benim ilk öğrendiğim de 415ti fakat 1 gun geçmişti 2 gun sonra yine yaptırdı 817 oldu korkma yani gayet normal sen moralini yüksek tut yeter ki pitirciklar bizi hissediyor 😍😊

Gözlerim doldu okuyunca ya pek bir duygusalım :cry:
Yerım o pıtırcıkları,sağlıkla gelsinler inşallah.

Çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz hepiniz :KK200:

Ayy iğneden de çok korkuyorum ama napalım kuzucuklarımız için her şeye katlanıcaz :KK68:

Aynen canım bir sıkıntı olmayacak inşallah değerlerin normal ❤️Ben de bugün keseyi gördüğümde çok zor tuttum kendimi ağlamamak için☺️

Inşallah canim Rabbim korusun onları hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 😊 🤗

Ben cuma günü gittim kızlar doktora alttan baktı değerim 1000 üzeri yazıyordu keseyi gördü.’19 unda gel dedi kalp atışı için

Gözün aydın bende bugün karından baktırdım normalde 5+2 yim ama ultrason kağıdında 5+4 yazıyor inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız
İnşallah canım ben mecburen başka bir şehirde duycam kalp atışlarını, annemlerin yanına gidiyorum bu cuma. Sonra da görev yerimize döncez eylül gibi orada da bir doktor bulmalıyım en az 3 doktorlu bir hamilelik süreci olacak benimkisi hayırlısı olsun☺️

İnşallah canım ben mecburen başka bir şehirde duycam kalp atışlarını, annemlerin yanına gidiyorum bu cuma. Sonra da görev yerimize döncez eylül gibi orada da bir doktor bulmalıyım en az 3 doktorlu bir hamilelik süreci olacak benimkisi hayırlısı olsun☺
Kalp atışını duydultan sonra son aylara kadar kontrol amaçlı zaten,Eylülde iyi bir doktor buldun mu tamamdır 👍🏻

Aynen canım bir sıkıntı olmayacak inşallah değerlerin normal ❤Ben de bugün keseyi gördüğümde çok zor tuttum kendimi ağlamamak için☺

Senin de ilk gebeliğin mi?
Aman boşver ağla gitsin tutma içinde güzel sebepten gözyaşı dökmek bunlar :KK36:

Inşallah canim Rabbim korusun onları hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 😊 🤗

Aminnn Yüce Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

X