- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
Hadi bakalım sağlıkla ilerlesinlerAynıymış kaderimiz seninle
Bende 10 aydır bekliyorum
Evet canım 29 mayıs adet tarihim. Bende cumartesi gitmek istiyordum ancak doktorum o tarihte izinliymiş. Salı gününü bekliycem artıkBende 5+5 im ınsallah 29 mayıs mıydı adet tarihin bende cumartesi gıdecegım ınsallah 6+3 olacagz :)
Doktor benden hiç birşey istemedi yaSelam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördükşuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
ben yaptırdım özelde yaptırınca baya pahalı oluyor bilginiz olsun ben bu cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya şimdi gitsem çıkar mı benim de acaba ay çok heyecanlı maşallah bebişinize bu aradaSelam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördükşuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
Hadi bakalım sağlıkla ilerlesinler☺ Belki doğumları da denk gelir belli mi olur☺☺
İnşallah canım benim aminİnşallah Rabbim onları da bizi de korusun hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah
İnşallah hoş geldinSelamlar. İnsallah ben de Mart annesi olcam. Reglime 5 gün kala değerim 21.19 çıktı
Hoş buldumİnşallah hoş geldin
Benim 2390 dı sonra ki gün karından baktırınca gözükmedi ama vajinal gözükürKızlar bugün kan verdim yine betam 2717 herhalde yarın görünür dimi kesem çok sabırsızlanıyorumm :))
İlk gebeliğimi öğrendiğimde de gitmiştim doktora kalp atışı için çağırmıştı sanırım kalp atışını görünce istiyorlar tahlilleriDoktor benden hiç birşey istemedi yakalp atışı için tekrar gittiğimde mi isteyecek acaba bilemedim.
ben yaptırdım özelde yaptırınca baya pahalı oluyor bilginiz olsun ben bu cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya şimdi gitsem çıkar mı benim de acaba ay çok heyecanlı maşallah bebişinize bu arada
Kaç haftasın tam olarakKızlar bugün kan verdim yine betam 2717 herhalde yarın görünür dimi kesem çok sabırsızlanıyorumm :))
Merhaba herkeseNet olmamakla beraber sanırım ben de Mart 2020 annesi olacağım
Dün acil serviste kan tahlili yaptırdım,856 çıktı ama acilin doktoru 'iç gebelik mi,dış gebelik mi bilemem takibe başlansın''deyince içime kurt düştü.
Değerim çok mu yüksek ki şüphelendi,hamile olduğuma tam sevinemedim bile
Hayırlısı ile yarını bekliyoruz şimdi,yarın kadın doğum uzmanına gideceğim.
Sizin ilk öğrendiğiniz de Hcg değeriniz neydi?
Selam hanımlar
Ah keşke kolay olsa canım beeÇok güzel hikayeler var aramızda inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız ilk hamişliği olan annelere tavsiyem tadını çıkarsınlar hiç bir şeyi sorun yapmayın buarada kızlar nerelerden yazışıyorsunuz ben sivastayım Sivas ta olanlar varmı aranızda 16 temmuz randevu aldım bakalım ne olacak
Merhaba ben antepte yaşıyorum. Aslında nizipte yaşıyorum ama Antep merkezde İbrahim Halil özdurak'a gidiyorumİnşallah bulurum canım, Gaziantep’te yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımlarına ihtiyacım var☺