2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar normalde yatmam gerekiyor riskli oldugum icin ama ben ank dayim 2 ay once babami kaybettim ani kalp krizinden ve gebzeden yarin misafirler gelecek yengem ve kuzenim kadin ikiside ve onlara soylemek istemiyorum daha hamile oldugumu brlli degil ya hic bsy babamin mezarina falan gidicez ins bebegime bsy olmaz evi de temizlemek istemiyordum esim sagolsun supurdu ben de sildim cok yormadan dinlenerek yani otobus biletlerini coktan almislardi yoksa bsy uyduracaktim da malesef artik gobek kaymasi dusmesi sikintisi vardi bende hep onu bahane edicem oturmaya caliscam

sizler nasil yapiyorsunuz ,temizlik falan yapiyor musunuz ins yardimci olaniniz vardir ilk 3 ayimiz cok riskli cunku benim annem falan da uzakta engelli de kardesim var daha onlara bile demedim uzulmesinler sonra diye annem pimpirikli çünkü

Ben her işimi yapıyorum çok yorulmadan ama taşınacağım 2 gün sonra yerleşmek zor olacak başın sağolsun bu arada canım
sizler nasil yapiyorsunuz ,temizlik falan yapiyor musunuz ins yardimci olaniniz vardir ilk 3 ayimiz cok riskli cunku benim annem falan da uzakta engelli de kardesim var daha onlara bile demedim uzulmesinler sonra diye annem pimpirikli çünkü

sen 6. hafta icindeymissin haftaya falan gidersen artik kalp atusini duyanlardan olursun cnm

Evet Dr araştırıyorum özele bakıyorum bi yandan riskli olunca bakmıyorlar o zaman son üstü devlete acilen giriş yapınca kendi Dr olmuyor.
İlk hamilelik de özele gidiyordum tabi marka bi özel değil ama özel Di.
36. Haftada kaşıntı başladı bunun kötü bir şey olduğunu okumuştum
Acilen kendi Dr gittim karaciğer değerlerim kötüye gidiyor gebelik kolestazi teşhisi ile beni buranın büyük kadın doğumuna yönlendirdi.
Bir de değerlerin normal e dönerse gel dediler saygısızca.
Zaten devlete gidince yatış ve doğum süreci başladı.
Tek iyi yönü vardı kızım yoğun bakımda yattı o süreçte tedavisi iyi oldu .
Şimdi bi özel bi de devlet düşünüyorum riskli olursa yine diye
Rabbim kolaylık versin cümlemize

Iyi gunler hanimlar son adet tarihime gore 5 hafta 5 gunluk hamis oluyorum. Bugun hastaneye gittim ilk kez doktor aile hekimindeki sonucumu sordu 10 gun once 291di dedim daha erken dedi 7 tup kan ve idrar istedi 10 gun sonra gel bakalim dedi hic muayene etmedi normal mi sizce?

Merhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
Canım benimde 4 haftalık gibi gözüküyor ayni şeyler bana da oldu gözlerimin icine kadar yanma hissettim çok şükür şimdi iyiyim Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

o alerji bende de vardi pupp dediler gebelikte cikiyormus 37 den dogurana kadar kasindim sicak su dokup sonra soguk su ile sokluyordum agir kortizon verdi zarali diye cok kullanmadim bende

Haftaya cumartesi kalp atımı belli olabilir ama ben garanti olsun diye 7 haftayı bekleyeceğim.Hayırlısı olsun hepimiz için

Herkese merhaba kızlar tahlili yaptırdım ve 2174 çıktı Rabbim herkes için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Allah rahmet eylesin canım.
Riskli kanamalı bir gebelik olmadığı için normal hayat devam ediyor bende.

Geçen gün kızım arabada uyuyunca sonuçta eve kadar kucağımda taşıdım.
Rabbim sağlık versin
Eğer kanama olursa zaten yat kalkma falan diyorlar Dr

o alerji bende de vardi pupp dediler gebelikte cikiyormus 37 den dogurana kadar kasindim sicak su dokup sonra soguk su ile sokluyordum agir kortizon verdi zarali diye cok kullanmadim bende

Alerji değil de benimki bebek baskı yapınca karaciğer değerlerim kötüye gidiyordu .
En önemli belirtisi kaşıntı genelde 36 sonrası çıkıyor. Tabi herkese olmaz. Adı gebelik kolestazi
O yüzden erken doğum yaptırıldı.

Merhaba,
Herkesi tebrik ediyorum. Sağ salim kulaklarımıza alalım inşallah.
İdrara ve kana göre hamileyim fakat sanki regl olacakmış gibi ağrım var. Adetimin beklenen tarihi bugün.Normal mi, acaba bir sorun mu var?

Merhaba,
Herkesi tebrik ediyorum. Sağ salim kulaklarımıza alalım inşallah.
İdrara ve kana göre hamileyim fakat sanki regl olacakmış gibi ağrım var. Adetimin beklenen tarihi bugün.Normal mi, acaba bir sorun mu var?
Merhaba ben de aynısını yaşadım doktora gittiğimde 3 gün gecikmiştim ama hâlâ adet sancısı gibi karın ağrım vardı. Doktor bunun normal olduğunu söyledi hatta hamileliğim süresince her adet dönemimde aynı şekilde olabilirmiş.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar bende ikicinci bebek 1 senedir uğraşıyorum adetim 5 gün geçti test yaptım anında çift çizgi çıktı çok heyecenlandım pazartesi gidip kan verecem inş bende mart annesi olurum
Inşallah sende bize katilirsin ki testte çıktıysa kesin vardir kesin olsun diye 2 test yapmış biri olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…