- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.901
evet benim hocamdan ben de tarihi bitireceğim...İnşallah bitiiririz birbirimizi gazlayarak. Benim hocam izliyorum ben de konuları ordan takip ediyorum
Merhaba inşallahh. Şey diyeceğim acaba çalışma programı yapanlar var mıdır? Paylaşabilirler mi
ben şuan yapmadım ama tarih ve cografya ağırlıklı çalışacağım şuan bir de uyku düzeni lazımMerhaba inşallahh. Şey diyeceğim acaba çalışma programı yapanlar var mıdır? Paylaşabilirler mi
Yeni başladıysan alışma evreni en fazla iki hafta tutmalısın. Burada çoğu arkadaşımız en az 6 saat çalışmaya çalışıyor. Kendince plan yap. Sözel dersin arkasına sayısal bir ders seçmen daha iyi. 2 saat Türkçe çalışıp 1 saat tarih çalışıcam, dediğinde biraz sıkıntı oluyor. Konuları haftalık plan olarak ayarla. Günlük matematik temel kavramlar, sayılar konu çalışıp 20soru test çözümü tarzı plan yapınca daha verimli oluyor çünkü kendini şartlandırıyorsun. Benim arkadaşlarımında yardımıyla denediğim yöntem bu.Merhaba inşallahh. Şey diyeceğim acaba çalışma programı yapanlar var mıdır? Paylaşabilirler mi
Sağol canım. Sana da kolay gelsinKızlar iyi yıllar. Çalışmaya devam. İnternet kullanımını azaltınca burayı unutmuşum. Herkese iyi çalışmalar
Maşallah canım.Selam kizlarrr.ben gecen hafta vatandasligi da bitirerek konu bitirme derdinden kurtuldum şükür simdi bi yandan tekrarlar yapiyorum bi yandan da haftalik deneme ve brans denemeleri cozuyorum.herkese kolay gelsin..