- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hosgeldin o zmanÇok güzel olur. Bende katılmak isterim. Pazartesi başlıyorum bende excelde kendime program bile yaptım. Tek matematik çalışcam. Tek sorunum onda çünkü diğerlerini yine yaparım. 3 kasım da mat bitiyor. Çalıştığım için akşamları 2-3 saat ders çalışabilirim o şekilde kendimi sıkmadan yaptım programı. İnş ilerletebilirim :)
Sagol canim senin konuna da baktim ama 2019 oldugu icin sirf 2020 olan aktif bi konu olsun istedim misafir kabul edersen arada ugrarimHoş geldin canım birbardakcay ben de genelde kendim yazıp kendim okuyorum, keşke konu açmayıp benim konuma gelseydin ama olsun, kendi konuma da bekliyorum :)
Tabii ne demek :) bence 2019a da girmelisin kendini denersin.Sagol canim senin konuna da baktim ama 2019 oldugu icin sirf 2020 olan aktif bi konu olsun istedim misafir kabul edersen arada ugrarim
Seni de beklerim :)Çok güzel olur. Bende katılmak isterim. Pazartesi başlıyorum bende excelde kendime program bile yaptım. Tek matematik çalışcam. Tek sorunum onda çünkü diğerlerini yine yaparım. 3 kasım da mat bitiyor. Çalıştığım için akşamları 2-3 saat ders çalışabilirim o şekilde kendimi sıkmadan yaptım programı. İnş ilerletebilirim :)
Sagol canimTabii ne demek :) bence 2019a da girmelisin kendini denersin.
konumu olabildiğince aktif tutmaya çalışacağım, her gün ne yaptığımı yazıyorum zaten beklerim
Tamam pazartesi günü başlarım yazmaya. Pazartesiye kadar pinekleyeyimHosgeldin o zmanbenim de en sıkıntılı oldugum ders matematik sonra da tarih baslarda ikisiyle basladim simdi yavas yavas diger dersleri de kattim amacim seneye ekim kasim gibi sadece tekrar ve test cozmeyi birakmak bakalim basarabilirsem.gunluk planlarini da paylaş burdan sirf yazdigim diye kendimi zorlayip yetistirdigim cok oldu
Tamam uğrarım canımSeni de beklerim :)
Sagol canim basarilar.videolarla ilgili hicbir bilgim yok bi bilen cikar elbetKızlar selam,
Öncelikle herkese çalışmalarında başarılar diyorum. Motivasyonunuz bol olsun
Matematik için 'hocalara geldik' kanalını tavsiye eder misiniz. Ben şenol hocadan çalışıyordum gayet başarılı ama hocalara geldik daha detaylı ve orta seviye gibi.
ben benim hocam kanalından ilyas hocadan çalışıyorum. her soru tipini gösteriyor. şenol hoca fazla basite kaçıyor soru olarak. hocalar geldikte iyi ama İlyas hocayı tavsiye ederim.Kızlar selam,
Öncelikle herkese çalışmalarında başarılar diyorum. Motivasyonunuz bol olsun
Matematik için 'hocalara geldik' kanalını tavsiye eder misiniz. Ben şenol hocadan çalışıyordum gayet başarılı ama hocalara geldik daha detaylı ve orta seviye gibi.
Kısa vadede katilacagim insallah.ders calismaya bugun başlayacağım dersem yalan olur:) ama bugünden itibaren mental olarak bu işin içindeyim Allah'ın izniyle...Merhaba hosgeldin D dstn33 tesekkur ederim.
Malesef 2019 b grubu atamalar icin bir ise yaramiyor sadece ogretmenlik ve a grubu atama icin yapilan bir sinav.
Soru bankasi icin kesinlikle pegemi oneririm daha sonra biraz daha zor olan yarginin soru bankalarini tercih edebilirsin
Konu anlatimi icin tarihte ismail adiguzel cografyada mehmet egit anayasa da benim hocam kitaplarini tavsiye ederim.
Benim de 2.5 yasinsa oglum var sadece aksamlari calisabiliyorum malesef o yuzden erken baslamak istedim.bana katilirsan sevinirim
Yeni kaynaklar almak sar surekli guncelleniyor ben bu sene anayasa calismayi dusunmuyorum mesela 2020yayinlari cikinca baslayacagim bir tek konu anlatimim o kalsin diyorum.yabanci dil mezunuyum kendi alanimda atama cok az o yuzden duz memurluk icin ugrasacagim kismetse bakalim.en kisa zamanda bekliyorun daha fazla ertlemeKısa vadede katilacagim insallah.ders calismaya bugun başlayacağım dersem yalan olur:) ama bugünden itibaren mental olarak bu işin içindeyim Allah'ın izniyle...
2015 te lider yayınlarının YouTube da tarih videosu vardı süper bir hoca anlatıyordu.oradan bayağı yol almıştım ama sanırım yeniden izlemek gerekecek.cografyam da iyidir.
2015te yargı ve pegem almıştım ama tarih anayasa vs güncellenen bilgiler oldu yeniden almam lazım.kitap soru bankasi vs.
Bir de siz hangi bölümden mezun oldunuz.
Zamanla daha iyi tanırız birbirimizi ins