- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.881
Kpssden dusuk puan alacagin zamandaki sikilganliginla simdikini kiyasla belki gaza gelirsinHayır çalışmıyorum evdeyim. Ders saatlerim için soruyorsun sanırım değil mi? Maalesef bende aşırı sıkılganlık var bu sadece ders değil hayatımın heryerini kaplıyor. O yüzden plan program çerçevesinde yaşıyorum ama ders saatlerimi arttiramiyorum. 3-4 saat Max sonrası verimsiz.
Sagol canim iyiyim cok sukur.tam gaz devamSen ne yapıyorsun canım nasıl oldun ?
Ne güzel bir yorumdu böyle cümleler lazim bize :)Kpssden dusuk puan alacagin zamandaki sikilganliginla simdikini kiyasla belki gaza gelirsin
Vatandaşlık beni baya baya soğuttu.Kimse çalışmıyor mu nerdesiniz
Demeee ben baslamadim henuz onu biraz daha geciktireyim öyleyseVatandaşlık beni baya baya soğuttu.
Seni olumsuz etkilemek için demedim belki sen benden daha çabuk anlarsın benim alakam olmadığı için ben bu konuda zaten hepinizden daha çok zorlanacağım.Demeee ben baslamadim henuz onu biraz daha geciktireyim öyleyse
Ben hiç sevmiyorum o dersi ve daha önceki senelerde 2 unite bakmistim beni de zora sokmustu az daha diger dersleri ilerletip baslarimSeni olumsuz etkilemek için demedim belki sen benden daha çabuk anlarsın benim alakam olmadığı için ben bu konuda zaten hepinizden daha çok zorlanacağım.
SüpersinKizlar calismaya devam ben calismami arttirabildigim kadar arttiriyorum gunluk 8-9 saati gordugum oluyor.o yuzden buraya pek vakit ayiramiyorum.
Merhaba arkadaşlar ben de dün aldım kpss ye girme kararını inşallah sınava kadar yerişebilirimKizlar calismaya devam ben calismami arttirabildigim kadar arttiriyorum gunluk 8-9 saati gordugum oluyor.o yuzden buraya pek vakit ayiramiyorum.
MerhabaMerhaba arkadaşlar ben de dün aldım kpss ye girme kararını inşallah sınava kadar yerişebilirim
Daha önce lise kpssye girmiştim lisans ilk olacak evetMerhaba
Ilk giris mi olacak. Yetişir bence disiplinli calisilirsa
Aynen öyle yapalım yardımcı olabiliriz birbirimize:))merhaba arkadaşlar ben de başlayacağım kpss ye 2018 den 77 almıştım ama işe yaramadı kamu yönetimi mezunuyum çözemediğimiz soruları da paylaşsak çözen arkadaşlar olursa çok iyi olur
evet gerçekten de olalım hırs lazım gaza getirmek lazım ben de yeni karar verdim hazırlanmaya türkçeden çok konu eksipim yok bol test çözmeliyim bir işte sözel mantık çalışırım yine de...Aynen öyle yapalım yardımcı olabiliriz birbirimize:))
Benim matematiğim iyi geo bakacam biraz eksiğim daha çok genel kültürde tarihle coğrafyadan başlicam. Bir de sınavtime diye bir site var ordan test çözebilirsin telefon ya da pcden pratik oluyoevet gerçekten de olalım hırs lazım gaza getirmek lazım ben de yeni karar verdim hazırlanmaya türkçeden çok konu eksipim yok bol test çözmeliyim bir işte sözel mantık çalışırım yine de...
matematikten de yapamadığım konuların üzerine gideceğim tarih ve cografyayı aynı ilerletip en sona bırakırım anayasa ve güncelleri diyorum
benim çözemediğim mat sorularını paylaşırım canım türkçem iyidir benim de bakalım konuları bitirmek lazm tez zamanda canım birbirimizi takipte kalalım ..Benim matematiğim iyi geo bakacam biraz eksiğim daha çok genel kültürde tarihle coğrafyadan başlicam. Bir de sınavtime diye bir site var ordan test çözebilirsin telefon ya da pcden pratik oluyo
İnşallah bitiiririz birbirimizi gazlayarak. Benim hocam izliyorum ben de konuları ordan takip ediyorumbenim çözemediğim mat sorularını paylaşırım canım türkçem iyidir benim de bakalım konuları bitirmek lazm tez zamanda canım birbirimizi takipte kalalım ..