2020 KPSS lisans +90 👍

Hayır çalışmıyorum evdeyim. Ders saatlerim için soruyorsun sanırım değil mi? Maalesef bende aşırı sıkılganlık var bu sadece ders değil hayatımın heryerini kaplıyor. O yüzden plan program çerçevesinde yaşıyorum ama ders saatlerimi arttiramiyorum. 3-4 saat Max sonrası verimsiz.
Kpssden dusuk puan alacagin zamandaki sikilganliginla simdikini kiyasla belki gaza gelirsin 😄😄

Bir süredir kopmuştum :KK43: Coğrafya ve türkçeyi bitirmiştim..henüz tekrara geçemedim.
Antremanlarla matematik 1 kitabini bitirmek uzereyim 2 3 güne biter. Ardından matematiği antremanlarla mat 2 , ilyas hoca ve pegem soru bankasiyla bir ilerleticem.
Bugün yarın yeniden paragraf çözmeye başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen öyle yapalım yardımcı olabiliriz birbirimize:))
evet gerçekten de olalım hırs lazım gaza getirmek lazım ben de yeni karar verdim hazırlanmaya türkçeden çok konu eksipim yok bol test çözmeliyim bir işte sözel mantık çalışırım yine de...
matematikten de yapamadığım konuların üzerine gideceğim tarih ve cografyayı aynı ilerletip en sona bırakırım anayasa ve güncelleri diyorum

evet gerçekten de olalım hırs lazım gaza getirmek lazım ben de yeni karar verdim hazırlanmaya türkçeden çok konu eksipim yok bol test çözmeliyim bir işte sözel mantık çalışırım yine de...
matematikten de yapamadığım konuların üzerine gideceğim tarih ve cografyayı aynı ilerletip en sona bırakırım anayasa ve güncelleri diyorum
Benim matematiğim iyi geo bakacam biraz eksiğim daha çok genel kültürde tarihle coğrafyadan başlicam. Bir de sınavtime diye bir site var ordan test çözebilirsin telefon ya da pcden pratik oluyo

Benim matematiğim iyi geo bakacam biraz eksiğim daha çok genel kültürde tarihle coğrafyadan başlicam. Bir de sınavtime diye bir site var ordan test çözebilirsin telefon ya da pcden pratik oluyo
benim çözemediğim mat sorularını paylaşırım canım türkçem iyidir benim de bakalım konuları bitirmek lazm tez zamanda canım birbirimizi takipte kalalım ..

benim çözemediğim mat sorularını paylaşırım canım türkçem iyidir benim de bakalım konuları bitirmek lazm tez zamanda canım birbirimizi takipte kalalım ..
İnşallah bitiiririz birbirimizi gazlayarak. Benim hocam izliyorum ben de konuları ordan takip ediyorum

X