2020 KPSS lisans +90 👍

Kızlar nasılsınız? ucukgenclik ucukgenclik Safransari Safransari Birbardakcay Birbardakcay iyi misiniz. Ben matematik soru çözümü ve coğrafya ezber şeklinde çalışmalara devam. Tarih daha hiç bakmadım. Yaza düğünüm kesinleşti o yüzden Mayıs'a kadar herşeyi bitirmem lazım. Mayıstan sonra sadece deneme çözmeliyim. Umarım yetişir.
Tam şuan büyük halamın vefat ettiğini öğrendim canım. Yarın cenazesi kalkıcak.
Umarım planladığın güne varmadan bütün konular biter ve sende en güzel gelin olursun.

merhaba arkadaşlar ,
evlilik hazırlıkları ve düğündü derken o koşturmacayı geride bıraktım ve nihayet planlı çalışmalara başladım.
coğrafya ve tarihten ikişer ünite bitirdim. günde 3 derse çalışıyorum ama plan ağır oldu sanırım. aman plan aksamasın diye hızlıca çalıştığımı farkettim. günde 2 derse düşürmek daha iyi olacak benim açımdan .
İyi çalışmalar hepimize :)
Hayırlı olsun, rabbim bir yastıkta kocatsin :KK66:
3 derse dediğiniz gibi kafa karışıklığı çok olabilir. En ideali 1-2 derse bakmak günde.
Ben günde tek ders şeklinde ilerliyorum.

Kızlar nasılsınız? ucukgenclik ucukgenclik Safransari Safransari Birbardakcay Birbardakcay iyi misiniz. Ben matematik soru çözümü ve coğrafya ezber şeklinde çalışmalara devam. Tarih daha hiç bakmadım. Yaza düğünüm kesinleşti o yüzden Mayıs'a kadar herşeyi bitirmem lazım. Mayıstan sonra sadece deneme çözmeliyim. Umarım yetişir.
İnşallah canım.
Senin de düğün tarihin hayırlı olsun canım.
Coğrafya da ezbere girmene çok girmene gerek yok. Geçmiş yılların sorularına bakınca direk dag nehir ismi çok az soru var.

Hayırlı olsun, rabbim bir yastıkta kocatsin :KK66:
3 derse dediğiniz gibi kafa karışıklığı çok olabilir. En ideali 1-2 derse bakmak günde.
Ben günde tek ders şeklinde ilerliyorum.
çok teşekkür ederim :KK54:
matematiğim kötü benim. o yüzden o her gün planımda oluyor.tarih ve coğrafya ekledim yanına . tarih videoları çok uuzn olduğu için ucu ucuna yetiyor zaman.
bugün porgramımı yeniden düzenleyip devam edicem. önlisansım zaten . yetişir rahat rahat inşallah.
lisans mezunusunuz sanırım , öyle okumuştum. Bitti mi konularınız ?

çok teşekkür ederim :KK54:
matematiğim kötü benim. o yüzden o her gün planımda oluyor.tarih ve coğrafya ekledim yanına . tarih videoları çok uuzn olduğu için ucu ucuna yetiyor zaman.
bugün porgramımı yeniden düzenleyip devam edicem. önlisansım zaten . yetişir rahat rahat inşallah.
lisans mezunusunuz sanırım , öyle okumuştum. Bitti mi konularınız ?
Evet lisans.
Konular bitti demek pek doğru olmuyor, sürekli bir eksiklik.cikiyor çalışıyorsun. Bende öyle oluyor yani.
Ama video olarak anayasa videoları izliyorum, tarih ve coğrafya bitti.

İnşallah canım.
Senin de düğün tarihin hayırlı olsun canım.
Coğrafya da ezbere girmene çok girmene gerek yok. Geçmiş yılların sorularına bakınca direk dag nehir ismi çok az soru var.
Dilsiz harita üzerinden çizim yapmaya çalışıyorum. Harita bilgim malesef az hangi şehir nerede onu bile zor buluyorum😅 beni baya zorlayacak gibi görünüyor

Nasıl gidiyor çalışmalar. Benim çıkıp test kitabı almam lazım ama haftalardir erteliyorum.😔 Bugün mola verip arkadaşlarla takilayim dedim ama arkadaşım kalmamış 😂 herkes ya ailesiyle ya sevgilisi ben yalnızların kadını

Nasıl gidiyor çalışmalar. Benim çıkıp test kitabı almam lazım ama haftalardir erteliyorum.😔 Bugün mola verip arkadaşlarla takilayim dedim ama arkadaşım kalmamış 😂 herkes ya ailesiyle ya sevgilisi ben yalnızların kadını
Ben memlekete geldim canım. 15 - 20 gün derse ara verdim mecburi.

Benim de kitap kalmadı, dönmeye yakın sipariş vereceğim.

Selamlar hanımlar 🌼 nasıl gidiyor çalışmalar :)
Konuların yaklaşık %60 ını bitirdim ama gelin görün ki denemelerde netlerim hiç iç açıcı değil. Fazla soru çözemiyorum konu ağırlıklı çalıştığım için acaba ondan mıdır :/

Selamlar hanımlar 🌼 nasıl gidiyor çalışmalar :)
Konuların yaklaşık %60 ını bitirdim ama gelin görün ki denemelerde netlerim hiç iç açıcı değil. Fazla soru çözemiyorum konu ağırlıklı çalıştığım için acaba ondan mıdır :/
Tekrar yapman lazım bence ondan sonra soru çöz çok hızlı gitmişsin bence

Kizlar merhaba. Matematikte taban aritmetigi konusu kpss ye dahil mi bilgi aradim ama bulamadim hicbi yerde.. 2018 kpss kitaplarimdan calisiyorum orda var ama 2020 kitaplarimda yok acaba kalktimi bilginiz varmi

X