- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.921
Tam şuan büyük halamın vefat ettiğini öğrendim canım. Yarın cenazesi kalkıcak.Kızlar nasılsınız?ucukgenclik Safransari Birbardakcay iyi misiniz. Ben matematik soru çözümü ve coğrafya ezber şeklinde çalışmalara devam. Tarih daha hiç bakmadım. Yaza düğünüm kesinleşti o yüzden Mayıs'a kadar herşeyi bitirmem lazım. Mayıstan sonra sadece deneme çözmeliyim. Umarım yetişir.
Hayırlı olsun, rabbim bir yastıkta kocatsinmerhaba arkadaşlar ,
evlilik hazırlıkları ve düğündü derken o koşturmacayı geride bıraktım ve nihayet planlı çalışmalara başladım.
coğrafya ve tarihten ikişer ünite bitirdim. günde 3 derse çalışıyorum ama plan ağır oldu sanırım. aman plan aksamasın diye hızlıca çalıştığımı farkettim. günde 2 derse düşürmek daha iyi olacak benim açımdan .
İyi çalışmalar hepimize :)
İnşallah canım.Kızlar nasılsınız?ucukgenclik Safransari Birbardakcay iyi misiniz. Ben matematik soru çözümü ve coğrafya ezber şeklinde çalışmalara devam. Tarih daha hiç bakmadım. Yaza düğünüm kesinleşti o yüzden Mayıs'a kadar herşeyi bitirmem lazım. Mayıstan sonra sadece deneme çözmeliyim. Umarım yetişir.
Başın sağolsunTam şuan büyük halamın vefat ettiğini öğrendim canım. Yarın cenazesi kalkıcak.
Umarım planladığın güne varmadan bütün konular biter ve sende en güzel gelin olursun.
Sağol canım. Teşekkür ederiz.Başın sağolsun
çok teşekkür ederimHayırlı olsun, rabbim bir yastıkta kocatsin
3 derse dediğiniz gibi kafa karışıklığı çok olabilir. En ideali 1-2 derse bakmak günde.
Ben günde tek ders şeklinde ilerliyorum.
başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallahTam şuan büyük halamın vefat ettiğini öğrendim canım. Yarın cenazesi kalkıcak.
Umarım planladığın güne varmadan bütün konular biter ve sende en güzel gelin olursun.
Amin çok teşekkür ederim.başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah
Evet lisans.çok teşekkür ederim
matematiğim kötü benim. o yüzden o her gün planımda oluyor.tarih ve coğrafya ekledim yanına . tarih videoları çok uuzn olduğu için ucu ucuna yetiyor zaman.
bugün porgramımı yeniden düzenleyip devam edicem. önlisansım zaten . yetişir rahat rahat inşallah.
lisans mezunusunuz sanırım , öyle okumuştum. Bitti mi konularınız ?
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinTam şuan büyük halamın vefat ettiğini öğrendim canım. Yarın cenazesi kalkıcak.
Dilsiz harita üzerinden çizim yapmaya çalışıyorum. Harita bilgim malesef az hangi şehir nerede onu bile zor buluyorumİnşallah canım.
Senin de düğün tarihin hayırlı olsun canım.
Coğrafya da ezbere girmene çok girmene gerek yok. Geçmiş yılların sorularına bakınca direk dag nehir ismi çok az soru var.
Amin çok sağol canım, teşekkür ediyorum.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Benide bölgeler mahvediyor.Dilsiz harita üzerinden çizim yapmaya çalışıyorum. Harita bilgim malesef az hangi şehir nerede onu bile zor buluyorumbeni baya zorlayacak gibi görünüyor
Ben memlekete geldim canım. 15 - 20 gün derse ara verdim mecburi.Nasıl gidiyor çalışmalar. Benim çıkıp test kitabı almam lazım ama haftalardir erteliyorum.Bugün mola verip arkadaşlarla takilayim dedim ama arkadaşım kalmamış herkes ya ailesiyle ya sevgilisi ben yalnızların kadını
Tekrar yapman lazım bence ondan sonra soru çöz çok hızlı gitmişsin benceSelamlar hanımlarnasıl gidiyor çalışmalar :)
Konuların yaklaşık %60 ını bitirdim ama gelin görün ki denemelerde netlerim hiç iç açıcı değil. Fazla soru çözemiyorum konu ağırlıklı çalıştığım için acaba ondan mıdır :/
Dershaneye gidiyorum şu anda tatiliz ama konu tekrarı yapıp yeniden çalışıyorum. Amacım bi an önce konuları tamamlamakTekrar yapman lazım bence ondan sonra soru çöz çok hızlı gitmişsin bence
Aynen tamamlayıp test çözmek. Ben evde çalışıyorum ama bi an önce bitireme çalışıyorum sonra tekrar edip soru cozerim diye düşünüyorum. HayırlısiDershaneye gidiyorum şu anda tatiliz ama konu tekrarı yapıp yeniden çalışıyorum. Amacım bi an önce konuları tamamlamak