- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.941
Taban aritmetiği yok bildiğim kadarıylaKizlar merhaba. Matematikte taban aritmetigi konusu kpss ye dahil mi bilgi aradim ama bulamadim hicbi yerde.. 2018 kpss kitaplarimdan calisiyorum orda var ama 2020 kitaplarimda yok acaba kalktimi bilginiz varmi
Evet ben de öyle biliyorum teşekkür ederimTaban aritmetiği yok bildiğim kadarıyla
Merhaba canim benim de 2 hafta annemler vardi cok calisamadim biraz calismadan da uzaklasmisim zor gecti bu hafta zorla calistim bi tek dun biraz verimli gectigini hissettim insallah onumuzdeki hafta daha iyi olur.Selam.kizlar.
2 haftadır memleketteydim, ders çalışmadim. Yarın başlıyorum inşallah.Birbardakcay nerelerdesin???
İnşallah canımbrnde bugün dersin başına zor oturdum. Allah'tan gitmeden bir program yapmıştım.Merhaba canim benim de 2 hafta annemler vardi cok calisamadim biraz calismadan da uzaklasmisim zor gecti bu hafta zorla calistim bi tek dun biraz verimli gectigini hissettim insallah onumuzdeki hafta daha iyi olur.
Pegem alabilirsinHerkese merhaba. Türkçe için kaynak tavsiyesi olan varmı ben birkaç kaynağım var ama beğenmiyorum çok detaylı dilbilgisi kısımları birde hatalı sorular gibi. Konuları bitirip direk deneme ye başlamak istiyordum ama deneme çözüp hatalarımı işaretleyip 1 2 kaynaktan soru çözeyim diyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Konu anlatım kitaplarında ‘yediiklim’i kullanıyırum. Gayet güzel tavsiye ederimHerkese merhaba. Türkçe için kaynak tavsiyesi olan varmı ben birkaç kaynağım var ama beğenmiyorum çok detaylı dilbilgisi kısımları birde hatalı sorular gibi. Konuları bitirip direk deneme ye başlamak istiyordum ama deneme çözüp hatalarımı işaretleyip 1 2 kaynaktan soru çözeyim diyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Erken değil canım.Arkadaşlar ilk kez bu yıl hazırlananlar için soruyorum özellikle. Denemelerde ort kaç net yapıyorsunuz.?
erken mi davranıyorum deneme için acaba
Ben ilk kez hazırlanıyorum daha oturup komple 1 deneme çözmedim. Şöyle yapıyorum genel kültür derslerini bitirdiğim için onlardan hep branş denemesi çözüyorum süre tutarak 2 3 yanlışım veya boşum oluyor. Türkçe matematik için henüz deneme çözmedim ama en kısa sürede bütün olarak çözmeye başlayacağımArkadaşlar ilk kez bu yıl hazırlananlar için soruyorum özellikle. Denemelerde ort kaç net yapıyorsunuz.?
erken mi davranıyorum deneme için acaba
Kolay gelsin.Ben ilk kez hazırlanıyorum daha oturup komple 1 deneme çözmedim. Şöyle yapıyorum genel kültür derslerini bitirdiğim için onlardan hep branş denemesi çözüyorum süre tutarak 2 3 yanlışım veya boşum oluyor. Türkçe matematik için henüz deneme çözmedim ama en kısa sürede bütün olarak çözmeye başlayacağım
SosyolojiKolay gelsin.
Bölüm nedir ?
Umut Turkyilmazin kitabi guzel.cozumlu olani tercih edinArkadaşlar matematik soru bankası olarak onerebileceginiz sağlam kaynaklar var mı.
Araştırmadan ezberbozan diye bir soru bankası aldim. Ekspres akademinin temel kavramlardayim. İnanılmaz hatalı bir kitap daha temel kavramlar konusunda bir sürü yanlış soru var. İyi bir kaynak arıyorum
Canım pegem yardı Yediiklim beyaz kalem bunlar bilindik kitaplar da güzel olurArkadaşlar matematik soru bankası olarak onerebileceginiz sağlam kaynaklar var mı.
Araştırmadan ezberbozan diye bir soru bankası aldim. Ekspres akademinin temel kavramlardayim. İnanılmaz hatalı bir kitap daha temel kavramlar konusunda bir sürü yanlış soru var. İyi bir kaynak arıyorum