2020 KPSS lisans +90 👍

O uzun süredir siteye girmiyor. Ben de onu merak ediyorum. İnşallah bir sorunu yoktur tabiki. Ben p3 65 aldım. Benim için bu yıl kötüydü. Sınav haftası iki teyzem kızı iki torunu kocası, anneannem bir de kışlık hazırlığı falan ses gürültü yardım ben sınava çok yorgun girdim, kötü geçti. Sonra sorular açılınca bir baktım sınavda 4_5 kez okuduğum soruları tek seferde cevapladım. Bence sınav kolaymış sorun benim ailemin bana saygı duymayışındaydı. Çünkü ben psikolojik olarak çok çabuk etkilenen ve konsantresi bozulan biriyim, yorgun olunca da sınavda odaklanamadım.
Yaa son zamanlarda zaten çok girmiyordu. Umarim iyi bir puan almıştır. Çalışmama gore düşük almışsın matematigin falan çok iyiydi diye hatırlıyorum. Hayırlısı olsun. Pes etmek bize yakışmaz :) Sarfansari dan haberin var mı o ne yaptı acaba

Yeterince calismamissiniz demek ki. 90 alanlarin soruların çalınmasiyla alasi yoktur bence
Soru çalınması bir de şu şekilde düşünün şimdiye kadar hiçbir sınav salonuna 10.00'dan sonra kimse sokulmazken bu sınavda yarım saat sonra gelen insanları bile sınava soktular. Hatta benim olduğum sınav salonunda bunu yaşadım. Ben bile şok oldum. Adaletsiz bir sınavdı. Bir de bazı soruların şıklarının yerinin değişme haberleri çıktı, yanlış hesaplamalar oldu. Tekrar hesaplanmasını isteyenler için hak tanında yani gerçekten bir şeyler döndü. Ama biz o çark içinde olmadığımız için tek yapabilceğimiz şey çok çalışıp ful yapmayı öğrenmek olmalı.

Yaa son zamanlarda zaten çok girmiyordu. Umarim iyi bir puan almıştır. Çalışmama gore düşük almışsın matematigin falan çok iyiydi diye hatırlıyorum. Hayırlısı olsun. Pes etmek bize yakışmaz :) Sarfansari dan haberin var mı o ne yaptı acaba
Matematikte normalde iki soru yapamam diyordum. Ama ben çok boş bıraktım.
Ben şubattan beri memlekette olunca kadınlar kulübüne pek giremedim, köyde internet çekmediği için.

Yeterince calismamissiniz demek ki. 90 alanlarin soruların çalınmasiyla alasi yoktur bence
Ben ne yaptığımı, ne kadar çalıştığımı çok iyi biliyorum, hiçbir şeyi SİZE ispat etmek zorunda değilim. Kaldı ki skandallarıyla meşhur bir kurumun sınavına giriyoruz. Her 90 alan kesin çaldı soruları tabii ki demiyorum. Hakkıyla alanlar da vardır. Ama hakkı olmadan da bu puanları alanların olduğunu düşünüyorum. 2010 yılında sorular çalındı ve o kişiler ATANDI. Biraz araştırma yaparsanız öğrenirsiniz. Tepeden bakıp insanları yargılamak kimseye bir şey kazandırmaz bilin istedim.

Soru çalınması bir de şu şekilde düşünün şimdiye kadar hiçbir sınav salonuna 10.00'dan sonra kimse sokulmazken bu sınavda yarım saat sonra gelen insanları bile sınava soktular. Hatta benim olduğum sınav salonunda bunu yaşadım. Ben bile şok oldum. Adaletsiz bir sınavdı. Bir de bazı soruların şıklarının yerinin değişme haberleri çıktı, yanlış hesaplamalar oldu. Tekrar hesaplanmasını isteyenler için hak tanında yani gerçekten bir şeyler döndü. Ama biz o çark içinde olmadığımız için tek yapabilceğimiz şey çok çalışıp ful yapmayı öğrenmek olmalı.
sen harika bir detaysın :KK36:

Selam kizlar benimde sinavim hic bekledigim gibi geçmedi ama sonuç tam bekledigim gibiydi yine yine yine 78 aldım son 3 ay gebelik yüzünden çalışamadım ama öncesinde çok emek verdim atanmak mümkün değil bu puanla bi dahakine bebekle falan hiç yapamam için karardı is mevzusu yüzünden 😔

X