2020 KPSS lisans +90 👍

Hoşgeldin. Benim kaynaklar hep eski o yüzden tavsiye veremiyorum. Hatta matematikler için eski ALES kitabı kullanıyorum. Hata mı yapıyorum bılmiyorum.

Canım pegem yargı Yediiklim beyazkalem bunlar güzel yayınlar.

+90 baya iyiymişKolay gelsin kuzum bende çalışıyorum ama verimli değil yaa iki çocukla buna da şükür rabbim

İyi akşamlar arkadaslar. Dün girsigim deneme de Türkçeyle vatandaşlıktan geriledigimi gördüm. Girdiğim çok calismadigim ilk denememde daha yüksek yapmışım hahahaha şaka gibi. Nerelere gideyim. Evde kendim çözerken paragrafi iyi yapıyorum. Denemedekileri neden yapamıyorum. Birkaç tane dogrum var

Ben bugün de coğrafya ya niye bitmiyor bu anlamıyorum. 50 tane video var. İnat ettim bitiricem seni coğrafya. Sizce bol soru çözmek mı yoksa dağ ova bayır ezberlemek mı en ince ayrıntısına kadar?

YouTube da geçen sene paragraf sorularıyla ilgili bir video izlemiştim ve sınavda çok işime yaramıştı. Normalde hergün okuma yaptığım için ayrıca paragraf çalışmıyordum. Ama o video baya iyiydi. Genç bir hocaydi. Denk gelirsem link atarım.

Turkce testlerini cozerken kronometre tutsrak coz sure baskisi yuzunden sorulari kacirmis olabilirsin

Ankara'da sadece alan icin dershaneye gideceğim. Ortalama fiyatlarlar nedir ? Bir de dershanenin verdiği kitapları almak istemiyorum. Cok fazla kitabım var zaten. Kendi begendigim yayınlardan toplamak istiyorum. Almamı* şart mıdır ? Almazsak ücretten düşülüyor mu ?

Canim sen calisiyor muydun ders degil is anlaminda
Hayır çalışmıyorum evdeyim. Ders saatlerim için soruyorsun sanırım değil mi? Maalesef bende aşırı sıkılganlık var bu sadece ders değil hayatımın heryerini kaplıyor. O yüzden plan program çerçevesinde yaşıyorum ama ders saatlerimi arttiramiyorum. 3-4 saat Max sonrası verimsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…