- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.841
Bit artık ne olur bit sıkıldım artık senden kitap seni görmek istemiyorum sen bitki yenisini alayım. Of ne kadar bilmediğim soru çıktı. Bir de bunları not et of of bitmez bu kitap. Diyen biriysen benim gibi kendine kızarsın. Motive olup oturduğun zaman bitiyor ancak. Tabi bu durumda ebeveynlerinle yaşıyorsan. Kızım uyu artık sabah çalışırsın diyen bir ailen varsa o da sinirini bozmuyor değil hani.Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar.
15 inde deneme sınavım var ilk sınavım çok çok çok kötüydü inşallah biraz netlerim artmistir yoksa motivasyon um çok düşer.
Onun dışında kitap bitiren arkadaşlarıma çok özeniyorum. Ben daha bir kitap dahi bitiremedim hiçbir dersten. Kitap bitiren arkadaşlar nasıl bitiriyorsunuz
Canım önemli olan konu bitirmek. Çünkü konu çalışmak yada video izlemek çok zaman alıyorÇalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar.
15 inde deneme sınavım var ilk sınavım çok çok çok kötüydü inşallah biraz netlerim artmistir yoksa motivasyon um çok düşer.
Onun dışında kitap bitiren arkadaşlarıma çok özeniyorum. Ben daha bir kitap dahi bitiremedim hiçbir dersten. Kitap bitiren arkadaşlar nasıl bitiriyorsunuz
Tüm anneler mi böyle. Hadi yat hadi yat... Ders çalışmayı sevmiyorum malesef sevebilir miyim bilmiyorum.Bit artık ne olur bit sıkıldım artık senden kitap seni görmek istemiyorum sen bitki yenisini alayım. Of ne kadar bilmediğim soru çıktı. Bir de bunları not et of of bitmez bu kitap. Diyen biriysen benim gibi kendine kızarsın. Motive olup oturduğun zaman bitiyor ancak. Tabi bu durumda ebeveynlerinle yaşıyorsan. Kızım uyu artık sabah çalışırsın diyen bir ailen varsa o da sinirini bozmuyor değil hani.
İnşallah inşallahCanım önemli olan konu bitirmek. Çünkü konu çalışmak yada video izlemek çok zaman alıyor
Bunlar bittikten sonra kitaplar da bitmeye başlıyor.
Deneme sınavında başarılar diliyorum. Sıkma canını
Ayda 5 net artıran sınava 7 ay var
Bende bir hevesle konuyu çalışıyorum. Sorulara başlıyorum şayet zorlanmadan doğru yapıyorsam peşpeşe konu bitiriyor. Fakat üç soru peşpeşe yanlış yapayım. Şıkkı bulamayayım. Hemen sinirim bozulup dersten kalkıyorum.Tüm anneler mi böyle. Hadi yat hadi yat... Ders çalışmayı sevmiyorum malesef sevebilir miyim bilmiyorum.
İnşallah inşallah
Bu arada ben çalışıyorum ama unutuyorum konuyu sürekli tekrar etmem lazım
Cevap 6 canım.Kızlar bu sorunun cevabı fakat ben anlamadım. Acaba soruda mı hata var. Yoksa kafasına göre verdiği değerler üstünemi çözmüş.
Evet lütfen anlamadım.Anlatayım mı nasıl 6 oldugunu
Emin ol böyle daha iyi anladım. Çok teşekkür ederim. Şimdi her şey daha mantıklı geldi bu soru için.Canım 10 kg aldık diyelim.
3*10 =30 lira odeyecektik.
%20 kar etmek istiyor , 36 lira oluyor o zaman.
Ama %40 ini kuruyunca kaybetmiş.
Yani 10 kg dan 6 kg kalmis.
36 lira kazanması için, 6 liradan satmali ki 36 lirası olsun.
Yataktayim kağıt üzerinde anlatamadm Bu anlaşılır umarim
Rica ederim canım. İşe yaradigima sevindimSafransari senden sonra çözdüğüm yüzde, kar, zarar, faiz sorularının hepsini doğru çözdüm. Kitabın çözüm yolunun dışına çıktığım sorular oldu ama hepsinin cevabı doğru çıktı. Tekrardan teşekkür ederim.
Ben Buradayım sessiz tanıkKızlar neredesiniz????
Geçmiş olsun. Antibiyotik tedavisine mi başladın canım. İkisi bir vurunca çok kötü oluyor insan.Ben de burdayim dis kulak iltihaplanmasiyla bogusuyorum
Ya sessiz sessiz olmazki ses lazım.Ben Buradayım sessiz tanık
Valla düzenli çalışamıyorum o yüzden yazmiyorum. Bugün gaza geldim coğrafya çalıştım.Ya sessiz sessiz olmazki ses lazım.
Biz de bugün temizlik yaptık. Bende bugün hiç çalışamadım. Uyumadan önce deneme çözmeyi çok istiyorum yorgunluğum çıkarsa gece çözücem.Valla düzenli çalışamıyorum o yüzden yazmiyorum. Bugün gaza geldim coğrafya çalıştım.
Çok geçmiş olsun.canim. Dr a gittin mi ?Ben de burdayim dis kulak iltihaplanmasiyla bogusuyorum