- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.861
Ben programima uygun şekilde.calisiyorum.
Ama Ocak ayında mrmeleke gideceğim. 15 gün ders calismam sanirim
Ama Ocak ayında mrmeleke gideceğim. 15 gün ders calismam sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Antibiyotik tedavisine mi başladın canım. İkisi bir vurunca çok kötü oluyor insan.
Dis degil canim dış kulakÇok geçmiş olsun.canim. Dr a gittin mi ?
Benimde dişim ağrıyınca hep kulağımda akıntı olur ağrı yapar direk bağdaştırdım.Dis degil canim dış kulak
Gittim gitmem mii antibiyotik basladi dun hic calisamadim ders ama bugun 4 saat calistim yarina daha iyi olurum sanirim.
Hoşgeldin. Benim kaynaklar hep eski o yüzden tavsiye veremiyorum. Hatta matematikler için eski ALES kitabı kullanıyorum. Hata mı yapıyorum bılmiyorum.Selamlar kızlar, kpss lisans grubunu görmek beni çok mutlu etti. 90+ gibi bir puan almak ihtiyacım var geç de olsa bugün itibariyle çalışmaya başlayacağım. Bana tavsiye edebileceğiniz kaynak kitaplar varsa çok sevinirim aktif olarak grupta yer almak isterim şimdiden çook teşekkürler
Canım pegem yargı Yediiklim beyazkalem bunlar güzel yayınlar.Selamlar kızlar, kpss lisans grubunu görmek beni çok mutlu etti. 90+ gibi bir puan almak ihtiyacım var geç de olsa bugün itibariyle çalışmaya başlayacağım. Bana tavsiye edebileceğiniz kaynak kitaplar varsa çok sevinirim aktif olarak grupta yer almak isterim şimdiden çook teşekkürler
+90 baya iyiymişKolay gelsin kuzum bende çalışıyorum ama verimli değil yaa iki çocukla buna da şükür rabbimBaslayali biraz zaman oldu konularda ufak ufak ilerliyorum bir suredir bir topikten paylasim yapiyorum ama aktif olmadigi icin kendi konumu acmaya karar verdim.calisan varsa her daim beklerim gunluk calistiklarimi ve planlarimi anlattigim bir topik olmasi ve calismayi bırakmayıp basliktaki hedefi tuturmak umuduyla
YouTube da geçen sene paragraf sorularıyla ilgili bir video izlemiştim ve sınavda çok işime yaramıştı. Normalde hergün okuma yaptığım için ayrıca paragraf çalışmıyordum. Ama o video baya iyiydi. Genç bir hocaydi. Denk gelirsem link atarım.İyi akşamlar arkadaslar. Dün girsigim deneme de Türkçeyle vatandaşlıktan geriledigimi gördüm. Girdiğim çok calismadigim ilk denememde daha yüksek yapmışım hahahaha şaka gibi. Nerelere gideyim. Evde kendim çözerken paragrafi iyi yapıyorum. Denemedekileri neden yapamıyorum. Birkaç tane dogrum var
Ezberlemek canım. Soru farklı şekilde sorulduğunda insan zorlanıyor.Ben bugün de coğrafya ya niye bitmiyor bu anlamıyorum. 50 tane video var. İnat ettim bitiricem seni coğrafya. Sizce bol soru çözmek mı yoksa dağ ova bayır ezberlemek mı en ince ayrıntısına kadar?
Turkce testlerini cozerken kronometre tutsrak coz sure baskisi yuzunden sorulari kacirmis olabilirsinİyi akşamlar arkadaslar. Dün girsigim deneme de Türkçeyle vatandaşlıktan geriledigimi gördüm. Girdiğim çok calismadigim ilk denememde daha yüksek yapmışım hahahaha şaka gibi. Nerelere gideyim. Evde kendim çözerken paragrafi iyi yapıyorum. Denemedekileri neden yapamıyorum. Birkaç tane dogrum var
Hoşgeldin. Benim kaynaklar hep eski o yüzden tavsiye veremiyorum. Hatta matematikler için eski ALES kitabı kullanıyorum. Hata mı yapıyorum bılmiyorum.
Canım pegem yargı Yediiklim beyazkalem bunlar güzel yayınlar.
Canim sen calisiyor muydun ders degil is anlamindaKızlar ders çalışma saatlerini arttiramiyorum. Bir hocayi takip ediyorum öğrencileri 7 saat çalışıyor ortalama. Moralim bozuluyor 7 saat benim için imkansız
Hayır çalışmıyorum evdeyim. Ders saatlerim için soruyorsun sanırım değil mi? Maalesef bende aşırı sıkılganlık var bu sadece ders değil hayatımın heryerini kaplıyor. O yüzden plan program çerçevesinde yaşıyorum ama ders saatlerimi arttiramiyorum. 3-4 saat Max sonrası verimsiz.Canim sen calisiyor muydun ders degil is anlaminda
Sen ne yapıyorsun canım nasıl oldun ?Canim sen calisiyor muydun ders degil is anlaminda