2020 KPSS lisans +90 👍

Merhaba inşallahh. Şey diyeceğim acaba çalışma programı yapanlar var mıdır? Paylaşabilirler mi
Yeni başladıysan alışma evreni en fazla iki hafta tutmalısın. Burada çoğu arkadaşımız en az 6 saat çalışmaya çalışıyor. Kendince plan yap. Sözel dersin arkasına sayısal bir ders seçmen daha iyi. 2 saat Türkçe çalışıp 1 saat tarih çalışıcam, dediğinde biraz sıkıntı oluyor. Konuları haftalık plan olarak ayarla. Günlük matematik temel kavramlar, sayılar konu çalışıp 20soru test çözümü tarzı plan yapınca daha verimli oluyor çünkü kendini şartlandırıyorsun. Benim arkadaşlarımında yardımıyla denediğim yöntem bu.

Merhaba hanimlar.
Bir sey sormak istiyordum.
Pegemin 30 lu matematik denemelerinden cozen var mi? varsa zorluk derecesi sizce nasil?
Sinava yakin buluyor musunuz?

Selam kizlarrr.ben gecen hafta vatandasligi da bitirerek konu bitirme derdinden kurtuldum şükür simdi bi yandan tekrarlar yapiyorum bi yandan da haftalik deneme ve brans denemeleri cozuyorum.herkese kolay gelsin..

Bende başladım ama çok parça parça çalışıyorum. Nasıl olqcak boyle

Selam kizlarrr.ben gecen hafta vatandasligi da bitirerek konu bitirme derdinden kurtuldum şükür simdi bi yandan tekrarlar yapiyorum bi yandan da haftalik deneme ve brans denemeleri cozuyorum.herkese kolay gelsin..
Maşallah canım.
Darısı bana.
Benim var bitirmem 2 ayı bulucak sanırım.
Çünkü haftada bir konu şeklinde program yaptım. Yarıyıl tatilinde de 2 hafta calisamayacagim.

selam kızlar ben de merak ediyordum benim gibi 2020'ye hazırlananlar var mı diye. Malesef ben henüz bitirmedim konuları bir yandan part çalışıyorum zor oluyor. eğitimden hazırlanan var mı merak ediyorum. görüşürüz.

Selam kızlar,
Buraya baya önce yazmıştım; yarım yamalak çalıştığım zamanlarda. Sonra sınava girmeme düşüncelerine girip çalışmayı bıraktığım için buraya da bakamadım tabi... Geçen hafta kpss çalışmaya tekrar başladım, girip kendimi denemek istiyorum. Bu ilk girişim olacak. Hızlı bir şekilde konuları bitirmeye yönelik bir plan yaptım, bakalım inşallah başarabilirim. Iki sayfa okuduğuma göre çoğunuzun konuları bitmiş gibi, çok imrendim darısı başıma... Herkese kolay gelsinn :KK51:

merhaba arkadaşlar ,
evlilik hazırlıkları ve düğündü derken o koşturmacayı geride bıraktım ve nihayet planlı çalışmalara başladım.
coğrafya ve tarihten ikişer ünite bitirdim. günde 3 derse çalışıyorum ama plan ağır oldu sanırım. aman plan aksamasın diye hızlıca çalıştığımı farkettim. günde 2 derse düşürmek daha iyi olacak benim açımdan .
İyi çalışmalar hepimize :)

X