- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.821
Ben pegem 5000 aldım, şu an ondakileri çözüyorum canım.Kızlar coğrafya soru Bankası neler kullanıyorsunuz? Konu konu ayrılmış soru bankası yada yaprak test arıyorum.
Bende bayram Meral izliyorum.Ben coğrafya Mehmet eğit düşünüyorum onun videolarını izliyorum çünkü ama kararsızım..
Mehmet egit hocanin amiral soru bankasindaki sorular baya kaliteliymis diye duydum ama onu sanki en sona saklamak lazim pegem benim hocam asina alinabilir benceBen coğrafya Mehmet eğit düşünüyorum onun videolarını izliyorum çünkü ama kararsızım..
Bende önlisansa grcem bırakmıştım 2 açıköğretim yazdım onlara çalıştıgım için bırakmıştım ama tekrar başlarım galiba yine en kısa yoldan iş sahibi olmak istiyorumBaslayali biraz zaman oldu konularda ufak ufak ilerliyorum bir suredir bir topikten paylasim yapiyorum ama aktif olmadigi icin kendi konumu acmaya karar verdim.calisan varsa her daim beklerimgunluk calistiklarimi ve planlarimi anlattigim bir topik olmasi ve calismayi bırakmayıp basliktaki hedefi tuturmak umuduyla
Darsıs bana maşallh gerçekten kendinizi nasi motive ediyorsunuz ben hemen sıkılıyorum
Calismama gibi bir luksumun oldugunu dusunmuyorum.keske daha cok vaktim olsa da daha cok calisabilsem.Darsıs bana maşallh gerçekten kendinizi nasi motive ediyorsunuz ben hemen sıkılıyorum
Aynen ama ne bilim içimden gelmiyor çalışmak açıköğretim yazdım iki tane bahane birazdaCalismama gibi bir luksumun oldugunu dusunmuyorum.keske daha cok vaktim olsa da daha cok calisabilsem.
O zman gercekten istemiyorsunuzdur.Aynen ama ne bilim içimden gelmiyor çalışmak açıköğretim yazdım iki tane bahane birazda
Olabilir gerçekten açıköğretim okuyorum şuan ya onun dersleride cok agırO zman gercekten istemiyorsunuzdur.
Görmedim canım bakayım bir.Selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
Ben bu iki hafta tek ders konu anlatımından konu tekrarı yapıcam. Yazarak çalışmaktan sağ kol kası yaparım bu hafta.
Bugün nette bakarken pegemin ezberbozan 3000 soru bankasını gördüm. En son bunu mu çıkardı acaba aramızdan çözenimiz var mı, sormak istedim.
Bende KK reklamlarında denk geldim, 2020 deyince baktım.Görmedim canım bakayım bir.
Şimdi 5000 i cozuyorum