2020 KPSS lisans +90 👍

Ben coğrafya Mehmet eğit düşünüyorum onun videolarını izliyorum çünkü ama kararsızım..
Bende bayram Meral izliyorum.
Haritalı kitabını da aldım, ondan takip ediyorum.bir tur Yediiklim tüm dersler soru kitabını çözdüm ama kitap lise önlisans duzeyindeymis çok zor soru yoktu.
Pegem 5000 soruları çok güzel.

Bu bitince de sanırım yargı vip alacağım.

Ben coğrafya Mehmet eğit düşünüyorum onun videolarını izliyorum çünkü ama kararsızım..
Mehmet egit hocanin amiral soru bankasindaki sorular baya kaliteliymis diye duydum ama onu sanki en sona saklamak lazim pegem benim hocam asina alinabilir bence

Dun atmayi unutmusum 2 gunluk calismam 😇
IMG-20191204-WA0008.jpeg
IMG-20191203-WA0006.jpeg

Baslayali biraz zaman oldu konularda ufak ufak ilerliyorum bir suredir bir topikten paylasim yapiyorum ama aktif olmadigi icin kendi konumu acmaya karar verdim.calisan varsa her daim beklerim 😊 gunluk calistiklarimi ve planlarimi anlattigim bir topik olmasi ve calismayi bırakmayıp basliktaki hedefi tuturmak umuduyla 😊🤗
Bende önlisansa grcem bırakmıştım 2 açıköğretim yazdım onlara çalıştıgım için bırakmıştım ama tekrar başlarım galiba yine en kısa yoldan iş sahibi olmak istiyorum

Coğrafya yı bayram merak hocayı öneriyorum tarih de Ramazan yetgin var ama mehmer celal hoca daha akılda kalıcı masallarla anlatıyor ikisni dinleyip karar vern derim matematik olarak ilyas hoca Türkçe aker hoca öneriyorum ben çalışmayı bıraktım inşallh nasip se bir türlü başlayamadım başlamam gerek

Selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
Ben bu iki hafta tek ders konu anlatımından konu tekrarı yapıcam. Yazarak çalışmaktan sağ kol kası yaparım bu hafta. :KK70:
Bugün nette bakarken pegemin ezberbozan 3000 soru bankasını gördüm. En son bunu mu çıkardı acaba aramızdan çözenimiz var mı, sormak istedim.

Selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
Ben bu iki hafta tek ders konu anlatımından konu tekrarı yapıcam. Yazarak çalışmaktan sağ kol kası yaparım bu hafta. :KK70:
Bugün nette bakarken pegemin ezberbozan 3000 soru bankasını gördüm. En son bunu mu çıkardı acaba aramızdan çözenimiz var mı, sormak istedim.
Görmedim canım bakayım bir.
Şimdi 5000 i cozuyorum

Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar.
15 inde deneme sınavım var ilk sınavım çok çok çok kötüydü inşallah biraz netlerim artmistir yoksa motivasyon um çok düşer.
Onun dışında kitap bitiren arkadaşlarıma çok özeniyorum. Ben daha bir kitap dahi bitiremedim hiçbir dersten. Kitap bitiren arkadaşlar nasıl bitiriyorsunuz 😂😂😂

X