-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.801
Sen direk videodan sonra tekrar ediyo musun sanırım Benim hocamın vodeolarını izliyorsun videonun ders notlarını da aldın mı ? Bir de bölümün ne senin canımGünaydın herkese, bende dün 4 coğrafya videosu izledim yarın artık tamamen coğrafyayı bitiriyorum, Aralık itibariyle de tarih ve vatandaşlığa giriş yapıyorum
Evet benim hocamdan takip ediyorum, 2018 de çalışmaya karar vermiştim o dönemde tarih, matematik ve coğrafya dan not tutmuştum, o yüzden şimdi aynı defterlerimi kullanıyorum. Yeni şeyler eklendiyse ekstra notlar şeklinde yazıyorum. Videolardan sonra tekrar yapıyorum mutlakaSen direk videodan sonra tekrar ediyo musun sanırım Benim hocamın vodeolarını izliyorsun videonun ders notlarını da aldın mı ? Bir de bölümün ne senin canım
Başarılar canım Allah gönlüne göre versin. Dersaneye gitmiyomusunEvet benim hocamdan takip ediyorum, 2018 de çalışmaya karar vermiştim o dönemde tarih, matematik ve coğrafya dan not tutmuştum, o yüzden şimdi aynı defterlerimi kullanıyorum. Yeni şeyler eklendiyse ekstra notlar şeklinde yazıyorum. Videolardan sonra tekrar yapıyorum mutlaka
Mühendisim
Teşekkür ederim canım amin, sana da başarılarÖl ğ
Başarılar canım Allah gönlüne göre versin. Dersaneye gitmiyomusun
Çalışırken zor oluyor ama videolar dersaneden de faydalı. Aslımda videodan somra bolca soru çözsen daha iyi pekişirTeşekkür ederim canım amin, sana da başarılar
Malesef çok yoğun çalışıyorum, eve geç geliyorum, iznim de az, dershane fırsatım yok, zaten şurda birkaç ay sonra ders çalışabilme fırsatım bile olmayacak
Evet fazlaca zor benim içinde, işten geç geliyorum, sabah erken gidiyorum, gün içinde de çok yoğunum, akşam sadece ders için 1-2 saatim kalıyor, videodan sonra hemen soru çözmeye çalışıyorum ama eğer çözemediysem de mutlaka ertesi gün yeni videoya başlamadan çözüyorumÇalışırken zor oluyor ama videolar dersaneden de faydalı. Aslımda videodan somra bolca soru çözsen daha iyi pekişir
Ne oldu ne oldu merak ettim.Kızlar bugün sadece 2 video izleyebildim. Birde benim hayatımda başka gelişmeler oldu belki sinava bile giremeyebilirim ama yinede çalışıyorum. Ben eşeğimi sağlama bağlayım da gerisi kısmet.. hep böyle avutuyorum kendimi :)
Periii seni bdv de gördüm ben sanki , noluyor ?Kızlar bugün sadece 2 video izleyebildim. Birde benim hayatımda başka gelişmeler oldu belki sinava bile giremeyebilirim ama yinede çalışıyorum. Ben eşeğimi sağlama bağlayım da gerisi kısmet.. hep böyle avutuyorum kendimi :)
Zaman geciyor valla kasimi da bitirdik bi bakmisiz sinav gelmisnMerhaba kizlar. Bu hafta yine istediğim gibi çalışamadım. İlla ki bir şey çıkıyor. Bir gün annemin günü vardı. Temizlik ikramla geçti. Ertesi gün hastaydım biraz. Ananemin şekeri cikti bir gün de hastanedeydik onun yanında derken zaman gecti.Eki Görüntüle 2560684
Haklısınız zaman çok hızlı geçiyorZaman geciyor valla kasimi da bitirdik bi bakmisiz sinav gelmisn
Özelden yazdımNe oldu ne oldu merak ettim.
Oradaki tiplerle tartışmak benim hobim aslında derdim olduğundan değil de öylesine takiliyorum işte vakit geçsinPeriii seni bdv de gördüm ben sanki , noluyor ?
Data ile benim hocam yayınlarını kullanıyorum ben coğrafya daKızlar coğrafya soru Bankası neler kullanıyorsunuz? Konu konu ayrılmış soru bankası yada yaprak test arıyorum.