- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.221
Hoşgeldin canım.Merhaba kızlar ben döndüm evime bugün itibariyle. Bugün yorgunum valla dinlenip en sevdiğim dizinin son bölümlerini izleyeceğim. Nasılsınız neler yaptınız?
Denemeden sonra tarih çalışmak istemiyorum . Şu yükselme devrinin özetini tamamlayabilseydimAkşam aklımda tarih videolarının yükü vardı
Sabah kalkar kalkmaz program yaptım.
5-6 haftada tarih videoları biter sanırım bu burogramla.
Haftaya 15 inde kitap alıp. Eline ulaşınca başlayacağım programa
Saka gibi
Asıl bana vallahi. 2 sayfa geometri konusunu anlamak için 2 saat kalkamıyorumSaka gibiresmen bana hakaret etmis benim geometri sifir
Ben baslamistim ama geri biraktim geometriyi.matematikte 20 neti gordugum gun baslarim insallah o gun gelirAsıl bana vallahi. 2 sayfa geometri konusunu anlamak için 2 saat kalkamıyorum
Hayirli olsun :)Ay kizlar bugun deneme yaptim sonunda seytanin bacagini kirdim matematik 23 dogru 1 yanlis benim icin mucize
Hoşgeldin canım.merhaba
herkese günaydın
ben aranızda yeniyim iyi çalışmalar hepimize
Hahahhh
İş görüşmesi için başarılar dilerim canım.Kızlar günaydın birisi YDS çalışıyordu sanırım kimdi unuttum nasıl gidiyor calismalar merak ettim. Ben sabah 8den Beri ayaktayım ama 1 video izledim sadece. Bir iş görüşmem olacak aylaaaar sonra ilk defa o yüzden gerginim Kafamı derse veremiyorum sürekli videoyu durdur aç. En sonunda hepten kapattımsizler napıyorsunuz
MaşallahAy kizlar bugun deneme yaptim sonunda seytanin bacagini kirdim matematik 23 dogru 1 yanlis benim icin mucize
TesekkurlerHayirli olsun :)
Toplam kaç netiniz var
Cok sukur canim yaHoşgeldin canım.
Bölümün nedir ?
Hahahhh
İş görüşmesi için başarılar dilerim canım.
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Emeklerinin karşılığını alıyorsun bak. Durmak yok, yola devam
Hangi deneme canım.Tesekkurler87.75 toplam net
Dogru tercih yayinlarinin 10lu denemesi canim 2019 benimkiHangi deneme canım.
Bende 15 inde kitap alacağım. Deneme de almak istiyorum.