2020 KPSS lisans +90 👍

Video izlemeye başlayacağım. Kendime program yapayım dedim, işin içinden çıkamadım. Tarih özellikle o kadar çok ki video

Akşam aklımda tarih videolarının yükü vardı
Sabah kalkar kalkmaz program yaptım.
5-6 haftada tarih videoları biter sanırım bu burogramla.

Haftaya 15 inde kitap alıp. Eline ulaşınca başlayacağım programa

Sıralama ve eşitsizlikler konu çalıştım+ 40 soru çözdüm
Şimdide vatandaşlık yargı konusuna çalışıyorum. Elimdeki tüm derslerden vatandaşlıgi bitirip yeni aldığım kitaba geçmek istiyorum

Denemeden sonra tarih çalışmak istemiyorum . Şu yükselme devrinin özetini tamamlayabilseydim kuruluş ve yükselmeyi iyice pekistirmeden yeni konulara gecmiycem

Kızlar günaydın birisi YDS çalışıyordu sanırım kimdi unuttum nasıl gidiyor calismalar merak ettim. Ben sabah 8den Beri ayaktayım ama 1 video izledim sadece. Bir iş görüşmem olacak aylaaaar sonra ilk defa o yüzden gerginim Kafamı derse veremiyorum sürekli videoyu durdur aç. En sonunda hepten kapattım sizler napıyorsunuz

merhaba
herkese günaydın
ben aranızda yeniyim iyi çalışmalar hepimize
Hoşgeldin canım.
Bölümün nedir ?
Geometri kitabimdan, bu nasıl bir hakarettir
Eki Görüntüle 2544263
Hahahhh
İş görüşmesi için başarılar dilerim canım.
Ay kizlar bugun deneme yaptim sonunda seytanin bacagini kirdim matematik 23 dogru 1 yanlis benim icin mucize
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Emeklerinin karşılığını alıyorsun bak. Durmak yok, yola devam

Dün hiç çalışmadım. Bugün de öyle geçecek sanırım.
Elimdeki kitaplarda soru kalmadı, yeni kitap siparis vereceğim, gelmesi 1 hafta sürer sanırım.

Kızlar yargiyayinevi.com dam mi siparişler çabuk geliyor kitapseç ten mi ? Bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…