- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.201
O kadar geç yatınca ertesi gün sersem gibi olmuyor musun?belki de zamanla vücut alışıyordur o tempoya.Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahBen gece 3.30 4 e kadar caliyorum.sabah kalkip calismak bana gore değil
Bende okula gidince anca başlıyorum ama hızlanmam gerek sanırım o yüzden hiç çalışmamışım gibi hissediyorum.Bende canım krese gidiyor. 4 saatligina. Bırak al yarım saatte öyle geçiyor. Günde 3.5 saat ne calisirsam
Canım ben hafta sonu program yapıyorum. Pazartesi bu ders bu soru diye. Sonra o güne uymaya çalışıyorum. Ne çalışacağını bilmeden oturunca masaya, verimsiz oluyor. Haftalık program tavsiye ediyorum.Bende okula gidince anca başlıyorum ama hızlanmam gerek sanırım o yüzden hiç çalışmamışım gibi hissediyorum.
Ben once kitaptan calistim simdi tekrarlarimi video ve kendi notlarimla yapiyorum verimli geciyorBende de tarih, vatandaşlık algılaması uzun sürüyor. Videodan sonra mı kitaptan çalışsam daha iyi anlarım ne diyorsunuz bu konuda
Alıştım sanirim bazi aksamlar oglumu uyuturken 15-20dk kestiriyorum ben de o ilac gibi geliyor bana tum gece ayakta tutuyorO kadar geç yatınca ertesi gün sersem gibi olmuyor musun?belki de zamanla vücut alışıyordur o tempoya.Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Canım gerçekten seni tebrik ediyorum bu konuda hep.Alıştım sanirim bazi aksamlar oglumu uyuturken 15-20dk kestiriyorum ben de o ilac gibi geliyor bana tum gece ayakta tutuyor
2018deki hayal kirikligini yasamayiz insallahCanım gerçekten seni tebrik ediyorum bu konuda hep.
Masallah
Kitaptan çalıştığında testlerdeki başarın nasıldı birbardakçay benim 7 soruda en az 4 yanlış çıkıyor. Gk derslerinde okuyup yazarak çalışıyorum ama sorulara gelince hepsi birbirine giriyor.Ben once kitaptan calistim simdi tekrarlarimi video ve kendi notlarimla yapiyorum verimli geciyor
Ilk testlerde olmasi normal konuyu bir kere calismayla öğrenmeyi bekliyoruz ama keske oyle olsa aylarca sinava calismak zorunda kalmayiz.tabiki yanlisin cikacak ama yanlisalarini ogrenerek geçmezsen yanlislarin azalmayacaktir.ben her yanlisimi kagida yaziyorum sonrasında donup donup okuyorum.boyle boyle azaldi yanlislarim.Kitaptan çalıştığında testlerdeki başarın nasıldı birbardakçay benim 7 soruda en az 4 yanlış çıkıyor. Gk derslerinde okuyup yazarak çalışıyorum ama sorulara gelince hepsi birbirine giriyor.
Ona da sukur az olsun oz olsun devamli olsun önemli olan o gecmis olsun canimSabah grip ve soğuk algınlığından dolayı Dr a gitmiştim. Verdiğim ilaç uyku yapar dedi, gerçekten uyku yapıp beni 2 saat uyuttu.
Bugün 4 saat calisabilecegim ders saati 2 ye indi
Çok geçmiş olsun canım.şimdi bi kahve yap kendine hemen başla ilaç dinlendirmiştir vücudunu sağlam kafayla daha güzel çalışırsınSabah grip ve soğuk algınlığından dolayı Dr a gitmiştim. Verdiğim ilaç uyku yapar dedi, gerçekten uyku yapıp beni 2 saat uyuttu.
Geçmiş olsun canım sağlığın her şeyden önemliSabah grip ve soğuk algınlığından dolayı Dr a gitmiştim. Verdiğim ilaç uyku yapar dedi, gerçekten uyku yapıp beni 2 saat uyuttu.
Aslında şöyle yapıyorum bugün diyelim üç sayfa yazarak çalıştım ertesi gün birgün önceki üç sayfayı okuyorum unuttuğumu tekrar yazıyorum sonra bugün çalışcağım konuya başlıyorum hep bir gün öncekini ilk okuyup yeni konuya geçiyorum. Hem günlük tekrar gibi yapmaya çalışıyorum. Bilmiyorum ki psikolojik olarak kendimimi şartlandırıyorum.Ilk testlerde olmasi normal konuyu bir kere calismayla öğrenmeyi bekliyoruz ama keske oyle olsa aylarca sinava calismak zorunda kalmayiz.tabiki yanlisin cikacak ama yanlisalarini ogrenerek geçmezsen yanlislarin azalmayacaktir.ben her yanlisimi kagida yaziyorum sonrasında donup donup okuyorum.boyle boyle azaldi yanlislarim.
Canım deneme yanılma yola kendime yararlı sistemi sen bulacaksın. Akılda nasıl kalıcı olduğunu sen daha iyi bilirsinAslında şöyle yapıyorum bugün diyelim üç sayfa yazarak çalıştım ertesi gün birgün önceki üç sayfayı okuyorum unuttuğumu tekrar yazıyorum sonra bugün çalışcağım konuya başlıyorum hep bir gün öncekini ilk okuyup yeni konuya geçiyorum. Hem günlük tekrar gibi yapmaya çalışıyorum. Bilmiyorum ki psikolojik olarak kendimimi şartlandırıyorum.
Hoşgeldin canım. Şimdiden iyi seyirler dilerim sana. Ben hala çalışmayı öğrenmekle meşgulüm nedenini anlamadığım şekilde sistemimi bir türlü oturtamadım.Merhaba kızlar ben döndüm evime bugün itibariyle. Bugün yorgunum valla dinlenip en sevdiğim dizinin son bölümlerini izleyeceğim. Nasılsınız neler yaptınız?
Matematikte çok soru çözdüğümde çözüm yolları aklımda kalıyor ama gk oldum olası hep unutuyorum.Canım deneme yanılma yola kendime yararlı sistemi sen bulacaksın. Akılda nasıl kalıcı olduğunu sen daha iyi bilirsin
Evet zor oluyor onun oturması. Bende geçen sene hazırlanırken keşke şunu şöyle çalışsaydim dediğim çok olduHoşgeldin canım. Şimdiden iyi seyirler dilerim sana. Ben hala çalışmayı öğrenmekle meşgulüm nedenini anlamadığım şekilde sistemimi bir türlü oturtamadım.