2020 KPSS lisans +90 👍

Dün hiç çalışmadım. Bugün de öyle geçecek sanırım.
Elimdeki kitaplarda soru kalmadı, yeni kitap siparis vereceğim, gelmesi 1 hafta sürer sanırım.

Kızlar yargiyayinevi.com dam mi siparişler çabuk geliyor kitapseç ten mi ? Bilgisi olan var mı ?
Kargoyla da alakası var şansa :)
Hemen hemen aynı veriyorlar ama mesela kitapseç PTT ye veriyor PTT dağıtımı çok geç yapıyor benim yaşadığım ilde. Yargı yurticiyle gönderiyor. Yurtiçi daha erken getiriyor.

Elimdeki kitaplarda soru kalmadı, yeni kitap siparis vereceğim, gelmesi 1 hafta sürer sanırım.

Kızlar yargiyayinevi.com dam mi siparişler çabuk geliyor kitapseç ten mi ? Bilgisi olan var mı ?

Yargıyı bilmiyorum ama kitap seç gec getiriyor . 1 hafta en erken.

Hatta ellerinde olmayan kitabı da satıyor . Ben mesela 2 kitap varmiş 1 haftada göndrrdiler. Digerini bekledim. Yani şu an stokta yok dediler . Ozaman niye satıyolar işte

Kızlar ben de yeni mezunum. Tüm yaz iş arama süreciyle geçti ve bulamayınca Kpss'ye hazirlanmaya karar verdim. Çok geç mi kaldım? Bu kadar ayda yetişir mi konular sizce? 2 yildir hazırlanan insanlar var sonuçta. Bu işten vazgeçsem mi çok kararsızım. o_O

Kızlar ben de yeni mezunum. Tüm yaz iş arama süreciyle geçti ve bulamayınca Kpss'ye hazirlanmaya karar verdim. Çok geç mi kaldım? Bu kadar ayda yetişir mi konular sizce? 2 yildir hazırlanan insanlar var sonuçta. Bu işten vazgeçsem mi çok kararsızım. o_O
asla geç kalmadiniz. kimiside son 4 5 ay da calisiyor. yeterki disiplinli olun yetisirde olurda dert etmeyin guzel verimli calistiktan sonra

Arkadaşlar 1 günü nasıl verimli geçiriyorsunuz. Zaman geciyor gün sonunda çok az çalışmış oluyorum 😭😭😭😭
Bugün kanuni dönemini özet çıkardım.
20 sözel mantık sorusu çözdüm
Coğrafya iklim konusunun bir kısmına baktım akşam oldu bile 😭😭😭

Canım ben her iki siteden de geçmişte sipariş verdim. Kitapseç kontrol et ellerinde kitap varsa hızlı gönderir şayet son 1 kitap yazıyorsa alma ellerinde olmayabilir. Kitapseçte bu yönden sorun yaşadım. Yargı da hiç sorun yaşamadım. Ben siparişimi belirliyorum arıyorum telefonda onaylatıyorum o gün kargoya çıkıyor için rahat etmezse yarın öylede yapabilirsin.

Kızlar günaydın birisi YDS çalışıyordu sanırım kimdi unuttum nasıl gidiyor calismalar merak ettim. Ben sabah 8den Beri ayaktayım ama 1 video izledim sadece. Bir iş görüşmem olacak aylaaaar sonra ilk defa o yüzden gerginim Kafamı derse veremiyorum sürekli videoyu durdur aç. En sonunda hepten kapattımo_O sizler napıyorsunuz
YDS ben çalışıyordum canım. Sizin gibi düzenli olmasa da sabah İngilizce çalışıyorsam akşam matematik çalışıyorum. Hergün bir ders çalışarak yol alıyorum. Ne kadar verimli yaptığım bilmiyorum fakat test sonuçlarıma bakarsan şuan doğru yolda ilerlemiyorum.
İş görüşmen hayırlı olsun canım. Umarım güzel geçer.

YDS ben çalışıyordum canım. Sizin gibi düzenli olmasa da sabah İngilizce çalışıyorsam akşam matematik çalışıyorum. Hergün bir ders çalışarak yol alıyorum. Ne kadar verimli yaptığım bilmiyorum fakat test sonuçlarıma bakarsan şuan doğru yolda ilerlemiyorum.
İş görüşmen hayırlı olsun canım. Umarım güzel geçer.
Aaa merhaba ben konuları yetiştiremedim Aralık sınavına yetişmiyor. Sen girecekmisin

Arkadaşlar 1 günü nasıl verimli geçiriyorsunuz. Zaman geciyor gün sonunda çok az çalışmış oluyorum 😭😭😭😭
Bugün kanuni dönemini özet çıkardım.
20 sözel mantık sorusu çözdüm
Coğrafya iklim konusunun bir kısmına baktım akşam oldu bile 😭😭😭
Canım özet çıkarmak çok.vakit alıyor. Özetler bitince daha çabuk ilerlersin inşallah.
Canım ben her iki siteden de geçmişte sipariş verdim. Kitapseç kontrol et ellerinde kitap varsa hızlı gönderir şayet son 1 kitap yazıyorsa alma ellerinde olmayabilir. Kitapseçte bu yönden sorun yaşadım. Yargı da hiç sorun yaşamadım. Ben siparişimi belirliyorum arıyorum telefonda onaylatıyorum o gün kargoya çıkıyor için rahat etmezse yarın öylede yapabilirsin.
Tamam canım çok sagol

2020 sınav 14 temmuz daymis diye birşey okudum kesfette ama ÖSYM daha takvimi açıklamamis. Haberi goreniniz var mi

Kızlar tarihten Mehmet Celal hocayı izlemeye başladım. Videoları hızlandırır izlerim diyordum. Ama hoca çok hızlı anlatıyor. Bir de artı olarak hızlandıramiyirum.

O anlatırken not alayım dedim ama ekran görüntüsü küçük ve hızlı anlattığı için notta alamadım.

X