2020 KPSS lisans +90 👍

Bende okula gidince anca başlıyorum ama hızlanmam gerek sanırım o yüzden hiç çalışmamışım gibi hissediyorum.
Canım ben hafta sonu program yapıyorum. Pazartesi bu ders bu soru diye. Sonra o güne uymaya çalışıyorum. Ne çalışacağını bilmeden oturunca masaya, verimsiz oluyor. Haftalık program tavsiye ediyorum.

O kadar geç yatınca ertesi gün sersem gibi olmuyor musun?belki de zamanla vücut alışıyordur o tempoya.Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Alıştım sanirim bazi aksamlar oglumu uyuturken 15-20dk kestiriyorum ben de o ilac gibi geliyor bana tum gece ayakta tutuyor

Kitaptan çalıştığında testlerdeki başarın nasıldı birbardakçay benim 7 soruda en az 4 yanlış çıkıyor. Gk derslerinde okuyup yazarak çalışıyorum ama sorulara gelince hepsi birbirine giriyor.
Ilk testlerde olmasi normal konuyu bir kere calismayla öğrenmeyi bekliyoruz ama keske oyle olsa aylarca sinava calismak zorunda kalmayiz.tabiki yanlisin cikacak ama yanlisalarini ogrenerek geçmezsen yanlislarin azalmayacaktir.ben her yanlisimi kagida yaziyorum sonrasında donup donup okuyorum.boyle boyle azaldi yanlislarim.

Sabah grip ve soğuk algınlığından dolayı Dr a gitmiştim. Verdiğim ilaç uyku yapar dedi, gerçekten uyku yapıp beni 2 saat uyuttu.

Bugün 4 saat calisabilecegim ders saati 2 ye indi :KK14:

Sabah grip ve soğuk algınlığından dolayı Dr a gitmiştim. Verdiğim ilaç uyku yapar dedi, gerçekten uyku yapıp beni 2 saat uyuttu.

Bugün 4 saat calisabilecegim ders saati 2 ye indi :KK14:
Çok geçmiş olsun canım.şimdi bi kahve yap kendine hemen başla ilaç dinlendirmiştir vücudunu sağlam kafayla daha güzel çalışırsın

Ilk testlerde olmasi normal konuyu bir kere calismayla öğrenmeyi bekliyoruz ama keske oyle olsa aylarca sinava calismak zorunda kalmayiz.tabiki yanlisin cikacak ama yanlisalarini ogrenerek geçmezsen yanlislarin azalmayacaktir.ben her yanlisimi kagida yaziyorum sonrasında donup donup okuyorum.boyle boyle azaldi yanlislarim.
Aslında şöyle yapıyorum bugün diyelim üç sayfa yazarak çalıştım ertesi gün birgün önceki üç sayfayı okuyorum unuttuğumu tekrar yazıyorum sonra bugün çalışcağım konuya başlıyorum hep bir gün öncekini ilk okuyup yeni konuya geçiyorum. Hem günlük tekrar gibi yapmaya çalışıyorum. Bilmiyorum ki psikolojik olarak kendimimi şartlandırıyorum.

Aslında şöyle yapıyorum bugün diyelim üç sayfa yazarak çalıştım ertesi gün birgün önceki üç sayfayı okuyorum unuttuğumu tekrar yazıyorum sonra bugün çalışcağım konuya başlıyorum hep bir gün öncekini ilk okuyup yeni konuya geçiyorum. Hem günlük tekrar gibi yapmaya çalışıyorum. Bilmiyorum ki psikolojik olarak kendimimi şartlandırıyorum.
Canım deneme yanılma yola kendime yararlı sistemi sen bulacaksın. Akılda nasıl kalıcı olduğunu sen daha iyi bilirsin

Merhaba kızlar ben döndüm evime bugün itibariyle :dondurma: . Bugün yorgunum valla dinlenip en sevdiğim dizinin son bölümlerini izleyeceğim. Nasılsınız neler yaptınız?

Merhaba kızlar ben döndüm evime bugün itibariyle :dondurma: . Bugün yorgunum valla dinlenip en sevdiğim dizinin son bölümlerini izleyeceğim. Nasılsınız neler yaptınız?
Hoşgeldin canım. Şimdiden iyi seyirler dilerim sana. Ben hala çalışmayı öğrenmekle meşgulüm nedenini anlamadığım şekilde sistemimi bir türlü oturtamadım.

X