2020 KPSS lisans +90 👍

Kargoyla da alakası var şansa :)
Hemen hemen aynı veriyorlar ama mesela kitapseç PTT ye veriyor PTT dağıtımı çok geç yapıyor benim yaşadığım ilde. Yargı yurticiyle gönderiyor. Yurtiçi daha erken getiriyor.

Yargıyı bilmiyorum ama kitap seç gec getiriyor . 1 hafta en erken.

Hatta ellerinde olmayan kitabı da satıyor . Ben mesela 2 kitap varmiş 1 haftada göndrrdiler. Digerini bekledim. Yani şu an stokta yok dediler . Ozaman niye satıyolar işte

Kızlar ben de yeni mezunum. Tüm yaz iş arama süreciyle geçti ve bulamayınca Kpss'ye hazirlanmaya karar verdim. Çok geç mi kaldım? Bu kadar ayda yetişir mi konular sizce? 2 yildir hazırlanan insanlar var sonuçta. Bu işten vazgeçsem mi çok kararsızım.

asla geç kalmadiniz. kimiside son 4 5 ay da calisiyor. yeterki disiplinli olun yetisirde olurda dert etmeyin guzel verimli calistiktan sonra

Arkadaşlar 1 günü nasıl verimli geçiriyorsunuz. Zaman geciyor gün sonunda çok az çalışmış oluyorum
Bugün kanuni dönemini özet çıkardım.
20 sözel mantık sorusu çözdüm
Coğrafya iklim konusunun bir kısmına baktım akşam oldu bile

Canım ben her iki siteden de geçmişte sipariş verdim. Kitapseç kontrol et ellerinde kitap varsa hızlı gönderir şayet son 1 kitap yazıyorsa alma ellerinde olmayabilir. Kitapseçte bu yönden sorun yaşadım. Yargı da hiç sorun yaşamadım. Ben siparişimi belirliyorum arıyorum telefonda onaylatıyorum o gün kargoya çıkıyor için rahat etmezse yarın öylede yapabilirsin.

YDS ben çalışıyordum canım. Sizin gibi düzenli olmasa da sabah İngilizce çalışıyorsam akşam matematik çalışıyorum. Hergün bir ders çalışarak yol alıyorum. Ne kadar verimli yaptığım bilmiyorum fakat test sonuçlarıma bakarsan şuan doğru yolda ilerlemiyorum.
İş görüşmen hayırlı olsun canım. Umarım güzel geçer.

Aaa merhaba ben konuları yetiştiremedim Aralık sınavına yetişmiyor. Sen girecekmisin

Canım özet çıkarmak çok.vakit alıyor. Özetler bitince daha çabuk ilerlersin inşallah.
Tamam canım çok sagol

2020 sınav 14 temmuz daymis diye birşey okudum kesfette ama ÖSYM daha takvimi açıklamamis. Haberi goreniniz var mi

Kızlar tarihten Mehmet Celal hocayı izlemeye başladım. Videoları hızlandırır izlerim diyordum. Ama hoca çok hızlı anlatıyor. Bir de artı olarak hızlandıramiyirum.

O anlatırken not alayım dedim ama ekran görüntüsü küçük ve hızlı anlattığı için notta alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…