- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.241
Kargoyla da alakası var şansa :)Dün hiç çalışmadım. Bugün de öyle geçecek sanırım.
Elimdeki kitaplarda soru kalmadı, yeni kitap siparis vereceğim, gelmesi 1 hafta sürer sanırım.
Kızlar yargiyayinevi.com dam mi siparişler çabuk geliyor kitapseç ten mi ? Bilgisi olan var mı ?
Dün hiç çalışmadım. Bugün de öyle geçecek sanırım.
Elimdeki kitaplarda soru kalmadı, yeni kitap siparis vereceğim, gelmesi 1 hafta sürer sanırım.
Kızlar yargiyayinevi.com dam mi siparişler çabuk geliyor kitapseç ten mi ? Bilgisi olan var mı ?
hosbuldum canim bolumum edebiyat. alandan sinava girmeyecmHoşgeldin canım.
Bölümün nedir ?
Hahahhh
İş görüşmesi için başarılar dilerim canım.
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Emeklerinin karşılığını alıyorsun bak. Durmak yok, yola devam
asla geç kalmadiniz. kimiside son 4 5 ay da calisiyor. yeterki disiplinli olun yetisirde olurda dert etmeyin guzel verimli calistiktan sonraKızlar ben de yeni mezunum. Tüm yaz iş arama süreciyle geçti ve bulamayınca Kpss'ye hazirlanmaya karar verdim. Çok geç mi kaldım? Bu kadar ayda yetişir mi konular sizce? 2 yildir hazırlanan insanlar var sonuçta. Bu işten vazgeçsem mi çok kararsızım.
Sipariş vereceğim kitaplarda aynı gün kargo, yada ertesi gün kargo yazıyor ama bilemedim.Hatta ellerinde olmayan kitabı da satıyor . Ben mesela 2 kitap varmiş 1 haftada göndrrdiler. Digerini bekledim. Yani şu an stokta yok dediler . Ozaman niye satıyolar işte
Canım ben her iki siteden de geçmişte sipariş verdim. Kitapseç kontrol et ellerinde kitap varsa hızlı gönderir şayet son 1 kitap yazıyorsa alma ellerinde olmayabilir. Kitapseçte bu yönden sorun yaşadım. Yargı da hiç sorun yaşamadım. Ben siparişimi belirliyorum arıyorum telefonda onaylatıyorum o gün kargoya çıkıyor için rahat etmezse yarın öylede yapabilirsin.Dün hiç çalışmadım. Bugün de öyle geçecek sanırım.
3 gün içinde gönderim ibaresi varsa ellerinde olmayan temin etcekleri kitaplardır. O zaman ellerinde hepsini bekletirler iki kez kargo parası çıkartmazlar.Sipariş vereceğim kitaplarda aynı gün kargo, yada ertesi gün kargo yazıyor ama bilemedim.
YDS ben çalışıyordum canım. Sizin gibi düzenli olmasa da sabah İngilizce çalışıyorsam akşam matematik çalışıyorum. Hergün bir ders çalışarak yol alıyorum. Ne kadar verimli yaptığım bilmiyorum fakat test sonuçlarıma bakarsan şuan doğru yolda ilerlemiyorum.Kızlar günaydın birisi YDS çalışıyordu sanırım kimdi unuttum nasıl gidiyor calismalar merak ettim. Ben sabah 8den Beri ayaktayım ama 1 video izledim sadece. Bir iş görüşmem olacak aylaaaar sonra ilk defa o yüzden gerginim Kafamı derse veremiyorum sürekli videoyu durdur aç. En sonunda hepten kapattımsizler napıyorsunuz
Aaa merhaba ben konuları yetiştiremedim Aralık sınavına yetişmiyor. Sen girecekmisinYDS ben çalışıyordum canım. Sizin gibi düzenli olmasa da sabah İngilizce çalışıyorsam akşam matematik çalışıyorum. Hergün bir ders çalışarak yol alıyorum. Ne kadar verimli yaptığım bilmiyorum fakat test sonuçlarıma bakarsan şuan doğru yolda ilerlemiyorum.
İş görüşmen hayırlı olsun canım. Umarım güzel geçer.
Canım özet çıkarmak çok.vakit alıyor. Özetler bitince daha çabuk ilerlersin inşallah.Arkadaşlar 1 günü nasıl verimli geçiriyorsunuz. Zaman geciyor gün sonunda çok az çalışmış oluyorum
Bugün kanuni dönemini özet çıkardım.
20 sözel mantık sorusu çözdüm
Coğrafya iklim konusunun bir kısmına baktım akşam oldu bile
Tamam canım çok sagolCanım ben her iki siteden de geçmişte sipariş verdim. Kitapseç kontrol et ellerinde kitap varsa hızlı gönderir şayet son 1 kitap yazıyorsa alma ellerinde olmayabilir. Kitapseçte bu yönden sorun yaşadım. Yargı da hiç sorun yaşamadım. Ben siparişimi belirliyorum arıyorum telefonda onaylatıyorum o gün kargoya çıkıyor için rahat etmezse yarın öylede yapabilirsin.
Geçen haber yapmışlar ÖSYM takvimi belli olmuş diye, baktım yoktu.2020 sınav 14 temmuz daymis diye birşey okudum kesfette ama ÖSYM daha takvimi açıklamamis. Haberi goreniniz var mi
Bende yetişteremiyorum. Karar veremedim. Müracaatlar bu hafta denesek mi acabaAaa merhaba ben konuları yetiştiremedim Aralık sınavına yetişmiyor. Sen girecekmisin
Ben çıkmış sorulara baktım şuanki seviyemle mümkün değil yapmam 70 ve üstü istiyorum o puana 2ayda yükseltemem. Sizin yetişecek gibiyse başvurun. 120 TL bir Maybelline fondöten parasıBende yetişteremiyorum. Karar veremedim. Müracaatlar bu hafta denesek mi acaba
Bende çözdüm sonuç 28 sınavda olur 10 soruBen çıkmış sorulara baktım şuanki seviyemle mümkün değil yapmam 70 ve üstü istiyorum o puana 2ayda yükseltemem. Sizin yetişecek gibiyse başvurun. 120 TL bir Maybelline fondöten parası