- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.181
Dersane denemesiydi bu. Ben paragraf cozemiyorum yani inanılmaz sıkıldım bir kez okudum geçtim. Çok yanlışım çıktı. Sizce bunun için kitap mı okumalıyım, yoksa paragraf mi cozmeliyim ?Gayet normal o zman nerden basladiginizi gordunuz ocakta tekrar bi deneme cozun farki gorursunuz
Dersane denemesiydi bu. Ben paragraf cozemiyorum yani inanılmaz sıkıldım bir kez okudum geçtim. Çok yanlışım çıktı. Sizce bunun için kitap mı okumalıyım, yoksa paragraf mi cozmeliyim ?
Canım ben 2018 e hazırlanırken günde 50 Türkçe çözdüm 9 ay boyunca.Dersane denemesiydi bu. Ben paragraf cozemiyorum yani inanılmaz sıkıldım bir kez okudum geçtim. Çok yanlışım çıktı. Sizce bunun için kitap mı okumalıyım, yoksa paragraf mi cozmeliyim ?
Ben hep kitaplardan.Merhaba canlar pdf olarak soru indirip çözebileceğiniz güvenilir bi site var mı acaba hep kitaplardan mi çözüyorsunuz.
Bence her ikisinide yapmalısın hızlanman için test çözmen, yorum yeteneğini artırmak için bol bol kitap okumalısın diye düşünüyorumDersane denemesiydi bu. Ben paragraf cozemiyorum yani inanılmaz sıkıldım bir kez okudum geçtim. Çok yanlışım çıktı. Sizce bunun için kitap mı okumalıyım, yoksa paragraf mi cozmeliyim ?
Bende öyleyim canım sıkma canınıNasıl gidiyor çalışmalar, ben çok yavaşım sanırım yaa
Ben gece 3.30 4 e kadar caliyorum.sabah kalkip calismak bana gore değilEvli çocuklu olan arkadaşlarım ne zaman çalışabiliyorsunuz benim erken kalkıp çalışmam lazım ama hep tembellik ediyorum o zamanda yetişmiyor.
Bende canım krese gidiyor. 4 saatligina. Bırak al yarım saatte öyle geçiyor. Günde 3.5 saat ne calisirsamEvli çocuklu olan arkadaşlarım ne zaman çalışabiliyorsunuz benim erken kalkıp çalışmam lazım ama hep tembellik ediyorum o zamanda yetişmiyor.
Ben bir günde hayatta o kadar tarih çözemem tebrik ederim canım seniTarih ilke ve inkılaplar 330 soru çözdüm.
Çok çok sıkıcıydı.
Biraz da ses bilgisi calisacaktim ama zaman kalmadı. Akşam fırsat olursa çalışırım.
Bende de tarih, vatandaşlık algılaması uzun sürüyor. Videodan sonra mı kitaptan çalışsam daha iyi anlarım ne diyorsunuz bu konudaKızlar beni Türkçe ve matematik çok.oyaliyor. ama vatandaslik, cografya, tarih hızlı çözüyorum.
Zaten çalışınca bunlardan pratiklik kazanılıyor. Semra dilekci videoda gy kısmını 14-20 dk da bitirdiğini söylemişti.